tiistai 18. huhtikuuta 2017

Limettipuu parvekkeellamme + pääsiäisen check list


1. Vaihda kesärenkaat autoon. ✅ Tämä tehtiin heti perjantaina, ja nyt sitten toivotaan, ettei sään jumala päätä heittää enää lunta meidän teille.

2. Käy Ikeassa. ✅ Käytiin eilen Ikeassa, ja löydettiin sieltä melkein kaikki, mitä mielessä olikin. Ainoa asia, joka jäi vielä hankkimatta, on uusi valaisin olohuoneen kattoon - meillä meni jo viime vuonna rikki vanha valaisin, enkä ole löytänyt mistään siihen sopivaa.. Argh! Mutta muuten löytyi kaikkea pientä, salaattikulhosta kasveihin.

3. Kevätsiivous. ✅ Tämän aiheen kimppuun käytiin heti pääsiäisen alussa, ja saatiin kivasti koluttua kaikki paikat läpi, nyt on poistettu pölyt sängyn ja sohvan alta, hinkutettu lattialistat ja ikkunat.

4. Ystävän syntymäpäivä. ✅ No tätä on nyt kyllä juhlittu ihan tarpeeksi, yhteensä kolme kertaa. Perjantaina käytiin Umeshussa syömässä - nam! Ja lauantaina mentiin vielä laittamaan jalalla koreasti, jolloin tapahtuikin aiemmin kertomani Levikset repee -skenaario.

5. Parvekkeen kevätsiivous. ❎ Almost done! Vielä yksi pöytä pitää roudata sorttiin, mutta muuten parveke näyttää siltä, että sinne saa asetella kalusteet paikoilleen. Tuo kuvan limepuu on nyt parvekkeellamme, se on mielestäni ihana ja tuoksuu niin hyvälle!

Pääsiäinen tuntui aivan ihanan pitkältä, tuntui että olisi ollut ainakin viikon pois toimistolta. Viime yö meni pyöriessä, olen nimittäin todella herkkä muutoksille, ja eilen vaihdoimme korkeat yöpöydät mataliin ja minähän sain sitten hirveän ongelman niistä yöllä - pienikin muutos huoneessa "pilaa" yöuneni ensimmäiseksi yöksi. Kuulostaa naurettavalta, mutta kärsin tästä joskus kovastikin ja tämän asian vuoksi minun on myös vaikea nukkua uusissa paikoissa, esim. hotelleissa ja vieraiden luona. 

Aamulla siis oli sellainen olo, että olisi tehnyt mieli jäädä vällyjen alle koisimaan, mutta onneksi olo helpotti kun pääsi liikkeelle ja sai pestyä kasvot kylmällä vedellä. Elättekö te muut muuten ihan maanantaissa? Itsellä on kokoajan ihan maanantai-fiilis, saa nähdä meneekö koko viikko väärässä päivässä elellessä..

Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista uutta viikkoa kaikille! 💋

2 kommenttia :

  1. Onpa ihana limepuu! Repesin tuolle housujen repeämisjutulle :D Eilen lähdettiin porukoilta mieheni ja siskoni kanssa niin pihalla autossa hoksasin, että pitää hakea vielä niistämispaperia sisältä kun kova lenssu on. Hyppäsin ulkoportaiden edessä olevan lätäkön yli peilijäässä oleville portaille ja tömähin selälleen sen sileän tein :D Minuuttiin päässy siitä ylös kun niin vatsa kippurassa naurettiin koko porukka. Kivaa viikkoa sullekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vo ei! :D Onneksi ei sattunut pahasti! Toivottavasti paranet pian lenssusta, ikävää olla kipeänä! Kiitos paljon <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.