tiistai 21. maaliskuuta 2017

Viimeisiä viedään; loma lähestyy loppuaanTänään on meidän viimeinen kokonainen päivä täällä Ajmanissa, ja huomenna päivällä suuntaamme kohti kotia. Loma on ollut rento ja mukava - tällaista kaipasinkin. Olemme saaneet nauttia loman aikana vain 2,5 päivän verran auringosta, muuten täällä on ollut pilvistä ja viime yönä jopa satoi jonkin verran. Pilvisyydestä huolimatta ollaan nautittu siitä, että saa vain olla ilman aikatauluja ja arkipuuhia.Ollaan pyhitetty pilvisimmät hetket shoppailulle, ja tänään vietetään hotellipäivää. Olen edelleen kipeänä, oikeastaan vähän enemmän kuin viikonloppuna, joten lepo tekee hyvää. Pelottaa jo valmiiksi huominen lento, toivon että korvat ei räjähdä laskeutumisen aikana. Kerron erillisissä postauksissa vielä hieman Ajmanista ja hotellistamme sekä shoppailuista, kun olen kotiutunut.Mutta nyt jatketaan täällä lepäilyä ja nautitaan viimeisestä vuorokaudesta paratiisissa. Hyvillä mielin tullaan kotiin, onkin jo ihan kamala ikävä Kaapoa ja Pilviä. Muuten täällä kyllä jaksaisi viettää hyvin vaikka toisenkin viikon - puitteet on nimittäin kohdillaan.

Jos tulee mieleen jotain kysymyksiä liittyen Ajmaniin, hotelliimme tai muuhun matkaamme liittyen, niin kysy ihmeessä ja vastaan, kun teen postauksia palattuani Suomeen.

2 kommenttia :

 1. Millaista Ajmanissa tai Dubaissa on kaupungilla liikkuminen? Aurinko ja lämpö kohtalaisen lentomatkalla kiinnostaisi, mutta kaipaan reissussa tekemistä, kävelyä, pyöräilyä, kaupungin tutkimista tms. Osaatko sanoa onnistuuko tämä Emiraateissa? Kaikissa matkajutuissa on esitelty lähinnä hotellialuetta, uima-altaita ja ostoskeskuksia jotka omilla reissuilla on ne vähiten kiinnostavat jutut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajmanissa ei ole "mitään" eli ts. hyvin huonokuntoisia ja rakenteilla olevia rakennuksia ja paikallisia kahviloita tai kauppoja. Näitä voi olla kiva kiertää esim tutustumismielessä, mutta ne eivät tarjoa mielestäni turistille hirveästi mitään. Pitkät välimatkat ovat syy, miksi kävelyä harrastellaan aika vähän molemmissa emiraateissa.

   Dubaissa on muutama alue jossa voi kävellä, esim. Dubai Marina ja Madinat Jumeirah. Muuten välimatkat liikutaan autolla. Dubaissa ei ole toimivaa jalankulkujärjestelmää tieverkostossa. Suurin osa viihdykkeistä löytyy hotellien ja ostoskeskusten yhteydestä.

   Kannattaa suunnata esim. Kanarian saarille, jossa hyvät pyöräily- ja kävelyreitit. Me vuokrattiin pyörät juuri viime keväänä siellä.

   Kaksi hyvin erilaista paikkaa ja se kumpaan menee riippuu siitä mitä hakee lomaltaan sillä kerralla 😊

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.