tiistai 14. maaliskuuta 2017

L-O-M-AAi että, tätä on odotettu.. Tänään oli viimeinen työpäivä ennen lomaa ja huomenna saan syödä illallista Ajmanissa, Persianlahden rannalla. Minun piti tehdä pakkauspostaus, mutta nyt on pakko myöntää että minulla ei ollut aikaa tehdä sitä - pahoitteluni. Nämä viimeiset päivät ennen lomaa ovat menneet nopsasti, viikonloppuna juhlittiin kavereiden kolmekymppisiä, ravattiin kaupoilla ja sukulaisissa. Eilen siivosin ja pesin pyykkiä ja pakkasin siinä samalla - tänään siivoukset ja pakkaukset jatkuu + illemmalla on vielä tramppatreenitkin.

En jotenkin usko ollenkaan, että pääsen lomalle - mietin kokoajan mitä kaikkea voi tapahtua, jotta matka estyy. Jos näin kävisi, saattaisi olla että repisin muutaman hiuksen päästäni. Mutta eiköhän tämä ihan hyvin mene, ja päästään nauttimaan lomasta.Pakkailu oli jotenkin todella hassua, kun piti tonkia vaatekaappien pohjalta kesävaatteita, kesäisin on aina helpompaa pakkailla, kun käyttää muutenkin ko. sesongin vaatteita. Olen muutenkin super-huono miettimään etukäteen mitä haluaisin laittaa päälle, ja senpä vuoksi pakkaankin aina liikaa. Saa nähdä miten tällä kerralla käy, löytyykö paljon turhia vaatteita vai osasinko pakata fiksusti.

Tämä kuvien roosan sävyinen paitamekko on New Yorkerista - yleensä NY:n laatu saattaa olla aika huonoa, mutta tässä ompeleet ainakin näytti ihan hyvältä, toivotaan että kestää käyttöä. Hinta toki oli edullinen, mutta olisihan se aina mukavaa, että vaate kestäisi pitkää käyttöä, eikä menisi heti huonoksi.

Pakkaan läppärin matkalle mukaan, mutta nähtäväksi jää, kuinka paljon jaksan sitä availla. Nyt kannattaakin laittaa @kristiinamu Instagram seurantaan, sillä sitä päivittelen varmasti paljon ahkerammin, kuin blogia.

Mukavaa viikon jatkoa teille ja kuullaan taas pian. 💋

6 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.