keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

FitCard - liiku ja treenaa missä vain

Olenkin kirjoitellut täällä, kuinka olen löytänyt itselleni vihdoin lajin, jota harrastaa. Paikan, johon on aina kiva mennä. Eilen taas ei millään meinannut jaksaa lähteä tramppatunnille, koska olin ollut koko päivän ihan väsynyt. Mutta koska sinne on aina mukava mennä, päätin lähteä ja hyvä niin - liikunnan jälkeinen olo on mitä loistavin! 💪

Olen aina karsastanut kuntosalijäsenyyksiä ja niiden armottoman vaikeita irtisanomiskuvioita. Tuntuu siltä, että yhdessä vaiheessa ei muita ollutkaan, kuin saleja, joihin piti sitoutua pitkäksi aikaa kerrallaan. Sitten olit jumissa siellä, yhdessä ja samassa paikassa.

Koenkin, että sen oman tyylin löytäminen myös liikunnassa on hirmuisen tärkeää, ja siksi haluan vinkata teille palvelusta, joka mahdollistaa helpomman ja joustavamman liikkumisen. Kyseessä on FitCard - edullisempi ja joustavampi vaihtoehto.MIKÄ ON FITCARD?

Kun käytät FitCardia, saat liikkua missä tahansa FitCardin valikoiman kuntosaleista - myös ryhmäliikunnat ja mm. jooga kuuluu FitCardin palveluihin. Eli yhdellä maksulla, voit käyttää vaikkapa neljän eri paikan palveluja.

Tutustu FitCardiin lisää täällä.

MISSÄ FITCARDIA VOI KÄYTTÄÄ?

24 kaupungissa, yli 100:ssa eri liikuntakeskuksessa. Esimerkiksi Helsingissä FitCardin saleihin kuuluu mm. Töölö Gym, jotkin Motivukset sekä TaliHalli - näiden lisäksi Helsingin valikoimassa on kymmenittäin muita saleja. Myös muista kaupungeista löytyy useita paikkoja, joissa FitCardia voi käyttää. Tekeekö mieli kokeilla perinteisen saliharjoittelun ja jumppien tankotanssia tai seinäkiipeilyä? Onnistuu! Salitreeniin MyFit, Esport..valitse monista vaihtoehdoista mieluisin.

Katso kaikki oman kaupunkisi salit täältä ja ryhmäliikunnat täältä.

Olen kuullut tutuilta niin paljon marmatusta siitä, että aina pitää käydä samassa paikassa, että uskon aiheen koskettavan myös teitä - toivon että joku teistä saisi tästä kivan inspksen ja pääsisi vihdoin käymään salilla ja jumpissa omalla tyylillään. FitCardia voi käyttää joko netissä tai applikaatiolla - tuntivaraukset yms onnistuvat kumpaa kautta tahansa.

KUINKA PALJON FITCARD MAKSAA?

Voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon; jos käyt vaikkapa kerran viikossa salilla, maksaa kuukauden FitCard vain 19€. Valitsit sitten minkä tahansa vaihtoehdon, salikäynnille jää aina hintaa vain 4,90€ / kerta - mielestäni tämä on todella edullinen hinta. Lue lisää hinnoista täältä.
Kerrankin jollain on välähtänyt, ja jos vain oman kaupungin salit ja liikuntapaikat sopivat itselle, niin tämä on todella kilpailukykyinen vaihtoehto jäsenyyksille ja myös kertamaksuillekin. Valinnan vapaus on mielestäni todella hyvä etu tässä palvelussa. Voit käyttää palvelua kuukauden kerrallaan tai halutessasi myös vaihdella liikuntakertoja kuukausittain, esim. testata ensin Hopea-tasolla ja siirtyä sen jälkeen Kulta-tasolle.

Kirjaudu FitCardin käyttäjäksi täältä.

Miltä tällainen palvelu teistä kuulostaa? Koetko, että valinnanvapaudesta voisi olla hyötyä? Entäpä mitä olette mieltä hinnasta? 😊


Sisältää mainoslinkkejä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.