torstai 16. maaliskuuta 2017

Ensimmäinen aamu AjmanissaHuomenta, tätä kirjoittaessani kello lyö juuri yhdeksän aamulla, kun siellä teillä Suomessa kello on vasta seitsemän. Takana on ensimmäinen yö Ajmanissa. Yö meni juuri niin, kuin minulla jokainen ensimmäinen yö menee uudessa paikassa - todella huonosti. Olen nukkunut ehkä nelisen tuntia, vaikka mentiin nukkumaan ajoissa matkustuspäivän jälkeen. Lisäksi kehitin jonkun todella ärsyttävän yskän, eli yö meni köhiessä - nyt olo on onneksi jo parempi. Tuukka nukkuu vielä, eli minulla oli aikaa kaivaa kone esiin ja viettää rauhallinen aamuhetki ensin kylpyhuoneemme sadevesisuihkun alla, ja nyt istuskelen parvekkeellamme, jolta avautuu todella kauniit näkymät Persianlahdelle ja allasalueellemme.

Paras hetki on se, kun saapuu illalla jo auringon laskeattua, ja kun herää aamulla uusiin maisemiin. Jännitys on kuin lapsella jouluaamuna, kun avaan vähitellen parvekkeemme raskaita verhoja. Näkymä ei pettänyt, ja voisin viettää koko lomani istuskellen parvekkeellamme, katsellen ihmisten puuhailuja ja mietiskellä elämää. Tämä tunne on ihana, olen niin kiitollinen, että saan tuntea sen.

Aamu valkeni pilvisenä, mutta päiväksi on luvattu aurinkoa ja +33 astetta lämpöä - en malta odottaa, että päästään altaalle ja rannalle ottamaan aurinkoa. Täällä Dubaissa tällainen sumumainen pilvisyys on normaalia, ja viime reissulla oli samanlaiset ilmat. Nyt aamulla, klo 8-9 aikaan lämpöasteita on 26.Hotellimme on todella hieno, eilen saavuttuamme huoneeseemme, olimme molemmat suut auki ja tunsimme itsemme liian tavallisiksi tänne. Mutta illallisella käytyämme tajusimme, että on täällä muitakin ihan normaaleja ihmisiä - puitteet vain ovat todella tyylikkäät. Tein postauksen hotellistamme ennen matkalle lähtöä, kurkkaa se täältä. Teen kattavan postauksen paikasta vielä lomamme jälkeen.

Herätyskello soi pian, ja suuntaamme alas aamupalalle. Olen kuullut Fairmontin aamiaisesta kehuja, jännä päästä itsekin testaamaan sitä. Alkaakin jo hieman masu kurnia, vaikka syötiin eilen isot pizzat hotellin italialaisessa ravintolassa. Nyt on aika painaa läppärin kansi kiinni ja jatkaa tästä maisemasta nauttimista, oikein mukavaa päivää teillekin. 💜

Seuraa matkaamme Instagramissa @kristiinamu ja Snapchatissa Kristiinamu -nimellä.

10 kommenttia :

 1. Oi näyttääpä ihanalle. Nauttikaahan ja ihanaa lomaa :)

  VastaaPoista
 2. Oi, aivan Super ihanalta näyttää! Terkut täältä töistä, nauttikaa! :) Piti muuten ennen lähtöäsi sanoa, mutta unohtui täällä kiireessä, että käy kurkkaamassa paikallinen Mango jos eksytte shoppailemaan siellä. Itse totesin sen olevan täynnä ihan eri kamaa kuin meillä ja löysinkin sieltä lomalle ihania, paikalliseen fiilikseen sopivia liehuvaatteita. Halauksin, Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! 😊🌴 Täytyy käydä kurkkaamassa! Terkkuja ja aurinkoa ☀️

   Poista
 3. Oi, näyttää kyllä ihanalta siellä. Nauttikaahan lomasta! :)

  -M-

  VastaaPoista
 4. Vau, miten kauniin näköistä! :)

  VastaaPoista
 5. Ooh mitkä maisemat, kyllä kelpaa! Ihanaa ja oikein rentouttavaa lomaa! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.