sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Heikoilla jäillä
Käytiin aamulla Tuukan kanssa harmaassa säässä kävelyllä. On aivan ihanaa, että lähellä on luontoa ja vettä. Uskallettiin tallustelemaan jäälläkin, vaikka joiltain kohdin se näytti heikolta. Jään päällä oli pieni vesikerros ja jää oli todella liukasta plussakelin vuoksi. Vaikka keli on harmaa, oli se oikein mukava rauhalliseen happihyppelyyn.

Viikonloppu on ollut muutenkin mukava, samalla sopivan rento ja samalla se on myös sisältänyt kivaa puuhaa ystävien kanssa. Kutsuttiin meille eilen kaveripariskunta viettämään iltaa ja siitä jatkettiin vielä ravintolaan, jossa nähtiin muitakin kavereita. Eilen päätin myös suunnitellusti "tipattoman" tammikuuni. Tänään oli kamala henkinen morkkis, ihan oikein minulle.Parin viikon päästä onkin aika viettää omia syntymäpäiviäni, 29 vuotta läsähtää mittariin, vielä vuosi ennen uudelle vuosikymmenelle siirtymistä. Kolmekymppisiä haluaisin ehkä viettää ulkomailla, saa nähdä onnistuuko, vai "joudunko" viettämään niitä täällä. Tekisi kyllä mieli lähteä karkuun. Mutta suunnitelmat ehtii varmasti muuttua vielä moneen otteeseen itseni tuntien.

Olen myös alkanut suunnitella Tuukan kolmekymppisiä, joita vietetään toukokuussa. Tietyllä tapaa uusi vuosikymmen ei tunnu pahalta, mutta kyllä se toisaalta on myös eräänlainen kauden päättyminen ja uuden alkaminen. Tosin mitään paineita ei ainakaan itselläni ole, enkä koe että mitään tiettyä olisi pitänyt saavuttaa. Elän hetkessä ja niin kuin milloinkin hyvältä tuntuu.

Minkä ikäisiä ihmisiä muuten siellä ruutujen toisella puolella olette? Olen tehnyt joskus kyselyn sivupalkkiin, mutta siitä on jo jonkin verran aikaa. Olisi hauska tietää, vaikka kuten todettu, eipä sillä numerolla kovin suurta merkitystä ole - kertoo vain fyysisen iän, mutta ei kehityksestämme juurikaan.

Hei ihanaiset, nauttikaa tästä sunnuntaista ja oikein mukavaa viikonvaihdetta! 😊

54 kommenttia :

 1. 22 vuotias, kesällä 23 :)

  VastaaPoista
 2. Olen 24, joulukuussa 25. Pieni ikäkriisi aina, haluaisin päästä tästä eroon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oikein haluat, niin uskon että sen saa hälvenemään kun asiaa pohtii eri kanteilta :) Kiitos kommentista!

   Poista
 3. Täällä olis yks helmikuussa 33v täyttävä naisihminen! Tervehdys! Jossain vaiheessa kärsin melkoisesta ikäkriisistä mutta olen päässyt siitä jo aika hyvin yli. Ikä on vaan numeroita!

  T. Sanna

  VastaaPoista
 4. Pari päivää sitten 25.1 täytin 29v ja vähän on jo kolmenkympin kriisiä.. 😳

  VastaaPoista
 5. Heips. Täällä 31v säännöllisen epäsäännöllinen lukija :)

  VastaaPoista
 6. Kolmekymmentä tulee mittariin loppuvuodesta. Onneksi tässä on aikaa kriiseillä vielä yli puoli vuotta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, miehet ostaa moottoripyörän viisikymppisenä kriisiin, mitäs me voitaisiin hankkia? :D

   Poista
 7. Onpa kivan näköinen takki :). 27-vuotias on täällä :).

  VastaaPoista
 8. Kahden viikon päästä 30v. Ikäkriisiä odotellessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se aina tule! :D Tsemppiä! Ja onnea näin etukäteen :)

   Poista
 9. Moikka! Just täytin 25. Hei mullakin on ajatuksena jotenkin speasiaalimmin juhlistaa sit kolmekymmpisiä aikanaan esim. just ulkomailla. Joten ois kiva kuulla enemmän sun ajatuksii aiheesta uuden postauksen muodossa. Myös suunnitelmat miehesi kolmekymmpisiä varten kiinnostaa. Kiitos kivasta blogistasi, oon seurannut jo vuosia edellisen blogisi ajoilta alkaen. Vaikutat erityisen fiksulta ja ihanalta ihmiseltä, kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa hei! Tiedätkö mitä: mielestäni ihminen joka osaa olla toiselle kanssaihmiselle hyvä ja kiltti, on fiksu ihminen. Ja sinä olet juuri sellainen. Tulin todella hyvälle mielelle palautteestasi, nöyrin kiitokseni <3 Teen varmasti molemmista aiheista vähän lähempänä postaukset - kiva että aihe kiinnostaa sinua! Mukavaa viikonvaihdetta ja onnea syntymäpäivän johdosta hieman myöhässä! :)

   Poista
 10. Täällä on elokuussa 35v täyttävä. Ei ole ollut ikäkriisiä vielä, mutta lähestyvä 40 jo vähän hirvittää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa hirvittää! Se on jännä miten nykyään mieltää nelikymppiset nuoriksi - ei mitään hätää. Näin se suhtautuminen muuttuu kun itselle tulee ikää :D

   Poista
 11. Huhtikuussa täytän 33 ja olen nyt vihdoinkin suhteellisen tyytyväinen ikääni☺

  VastaaPoista
 12. Täällä vakkarilukija pari viikkoa vielä 29, sit tulis 30v täyteen. Ikäkriisiä ei ainakaan vielä ole näkyvissä :)

  VastaaPoista
 13. Olen 33v. Säännöllisesti lueskelen blogiasi ja seurasin jo edellistäkin. Kiitos jokapäiväisistä aiheista. Tykkään siitä, että tuot kaikenlaisia mietteitäsi esiin (ei pelkkää positiivista). Blogisi ei näytä siltä, että yrität elää täydellistä "päälleliimattua" elämää. Tämän vuoksi on ollut kiinnostavaa lukea mitä kirjoitat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulipa hyvä mieli kommentistasi, suuret kiitokset :) Tämä kannustaa jatkamaan samalla linjalla. Kiva kun otit osaa kommentointiin! Mukavaa alkanutta viikkoa :)

   Poista
 14. Mä täytin just 38. Mummokaartia täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpö höpö, ei mitään sellaista! :D Kiva kun kommentoit!

   Poista
 15. Marraskuussa tuli mittariin 26. Mieheni täyttää tiistaina 33, ja vaikkei ne olekaan pyöreät, niin järjestän lauantaina hänelle yllätyssynttärikemut, kun ei ole ikinä sellaisia "saanut" ja ompahan hyvä syy koota läheisiä ja kavereita koolle sekä leipoa kaikkea hyvää! Uskallan kirjoittaa tänne noista synttäreistä, tuskin mies tänne eksyy kun aion sivuhistorian ja selaimen detetoida. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun järkkäät :) Tsemppiä järkkäilyyn! Kiitos kommentistasi ja kivaa uutta viikkoa :)

   Poista
 16. Täällä 30 (joka jätti juhlimatta kokonaan 😄) vakkarilukija myöskin, ollut jo aiemmasta blogistasi saakka, harmitti silloin kovasti kun lopetit. Onneksi palasit 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva että löysit tänne "uuteen" blogiin! :)

   Poista
 17. Syksyllä tulee 27 mittariin. Muistan toisinaan jo nyt olevani sen ikäinen, joten ei selvästikään ikäkriisejä tiedossa! :D

  VastaaPoista
 18. Täällä ikää 23v. Mulla on tästä "vanhenemisesta" vähän ristiriitaset fiilikset. Sinänsä ei ikinä synttäreiden aikaan tunnu yhtään pahalta olla vanhempi mut välillä kauhistuttaa se et on oikeesti aikuinen ja oma pikkusisko on jo 18 jne eli enemmän jotenkin hassua että on jo niin "vanha". Usein tuntuu siltä, että olisin jo lähempänä kolmeakymmentä, koska oon ehtinyt opiskelemaan amk:ssa ammatin ja olemaan töissäkin vuoden verran. Lisäks ollaan ostettu oma asunto ja oltu miehen kanssa pitkään yhdessä ja meillä on 2 koiraa ja vauva tulossa. Monilla pitkäaikasilla kavereilla on vielä opinnot kesken ja asuu sinkkuina vuokrayksiössä. Ei sinänsä siis tunnu että olisin vanhempi kuin he, mutta kuitenkin tavallaan pidemmällä elämässä eikä itseä enää kiinnosta niin opiskelijabileet yms. Sen takia tuntuu välillä että on enemmän samassa tilanteessa kun ne n. 30v. työkaverit, jotka saa vauvoja ja ostaa asuntoja. Just tän takia ikä on vaan numeroita ja kaikki muu kertoo enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvin sanottu, juuri näin! :) Olipa kiva lukea kommenttiasi, kivaa päivää! :)

   Poista
 19. Minä täytän kans 30v toukokuussa 😊 Tavallaan tuntuu hurjalta ja tulee pohdittua elämää ja oman elämän sisältöjä 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta se on vaan hyvä asia, että tulee pohdittua! Ei hätää siis :) Kiitos kommentistasi!

   Poista
 20. Ikää on paria viikkoa vaille 30-v. :) Juuri eilen multa kysyttin, joko kolmenkympinkriisi pukkaa päälle. En ollut koko asiaa oikeastaan ees ajatellut, mutta siinä hetkessä jotenkin tajusin, että ei elämässäni ole mitään, mitä pitäisi kriiseillä. Minulla on yksi ihana lapsi ja toinen hyvää vauhtia kasvamassa vatsassa, rakas mies, koti, jossa viihdyn, läheisiä ihmisiä ja työ, josta tykkään. Vaikka välillä on huonoja päiviä, niin mikäs tässä on loppujen lopuksi ollessa. :) Mukavaa viikkoa! :) -Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanalta kuulostaa, olet onnekas <3 kiva kun otit osaa kommentointiin! 😊

   Poista
 21. Pikaisella selauksella näytän olevan kommentoijista nuorin, 18-vuotias. :D Edellistä blogiasi taisin lukea pari-kolme vuotta ja onneksi löysin tämänkin pariin, kirjoituksesi herättävät paljon ajatuksia! Mukavaa alkavaa kevättä ja aurinkoa päiviisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana juttu että on monen ikäisiä lukijoita! 😊 Tosi kiva kuulla että kirjoitukset ovat kiinnostavia ☺️ Kiitos kommentistasi!

   Poista
 22. Täällä 26, maaliskuussa tulee 27 täyteen🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta siis synttärit! 😊🌸 kiitos kun kommentoit!

   Poista
 23. Moikka! :) Täällä blogisi (ja myös jo edellisen) pitkäaikainen lukija vuosimallia -93. En jotenkin ennen ole hoksannutkaan, että olet jo noin vanha (heh :D), vaikka se ikä tosiaan on vain numeroita. Samaistun moniin ajatuksiisi ja pidän pohdiskelevista teksteistä ja asenteestasi elämään. Toisaalta on ihanaa myös lukea välillä hömppäjuttuja kauneudesta, kodista ja kokkailusta. Vaikka oma elämäntilanteeni on vähän erilainen kuin sulla, niin saan silti paljon inspiraatiota ja innostusta täältä. Ihan heittämällä yksi lemppariblogeista! :) Harvoin tulee kommentoitua tai kehuttua, vaikka usein tuleekin pohdittua, miksi tiettyjä blogeja ylipäätään seuraa. Kivaa kevättä sinne! :) Aion pysyä jatkossakin linjoilla.
  -Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Eeva! Joskus ei meinaa uskoa silmiään, kun tällaista palautetta saa. Nöyrin kiitokseni ❤ Aivan tosi kilttiä sinulta ☺️ Kiitos että pysyt mukana!

   Poista
 24. Täällä 24v! Mistä toi sun takki on? :)

  VastaaPoista
 25. 27 vielä hetken 😄 Luin vanhaa blogiasi vuosia sitten, kiva että olet palannut kirjoittelemaan 😊 Vaikutat tosi mukavalle ja aidolle tyypille blogin perusteella ! Ihanaa kevättä sulle! 😊👼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla että olet löytänyt tännekin 😊 Kiitos paljon, kauniisti sanottu! ❤ Sinne myös kivaa kevään odottelua! 🌸

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.