lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuoden viimeinen vuorokausi..

..lähti käyntiin kellon ympäri yöunilla. Nyt heräsin järkyttävässä niska-päänsäryssä ja yritän jumpata sitä pois ennen kuin lankean särkylääkkeisiin. Tämä kipu tosin alkoi jo eilen päivällä ja lähtee todennäköisesti vasta, kun saan kunnon  niska-hartia-selkä hieronnan. Harmi vaan, että nyt en voi sellaista ottaa hetkeen, sillä kävin eilen ottamassa vähän "akupunktiota" selkääni, niinkuin tatuoijallani oli tapana sanoa.

Jännitin tietyllä tapaa selkärangan tatuoimista aika paljon, mutta toisaalta menin sinne myös aika rennoin fiiliksin. Ei sitä samalla tavalla enää jännitä, kuin ensimmäisiä ottaessa. Sinänsä se jännitys teki kokemuksesta asteen verran hienompaa, joten en pistäisi pahakseni, jos se jännitys vaikka joskus palaisikin.Tätä kukkaa (pioni) suunniteltiin aika pitkään ja sen tyyliä pohdittiin paljon. Alkuun innostuin vesivärimäisestä tyylistä, lopulta päädyttiinkin mustavalkoiseen. Ja se tuntuu niin omalta. Onneksi tatuoijallani on loistava silmä ja pitkän linjan taitelijana osaa sanoa mikä on jees ja mikä ei. Tällainen yksilöllinen palvelu on ehdottomasti parasta näissä jutuissa, kun vertaa sellaisiin johon menet valmiin kuvan kanssa ja se läntätään ihoon ilman mitään suunnittelua. Tämä on siis omakohtainen mielipiteeni, joillekin toimii varmasti hyvin myös erilainen tyyli.

Noh, itse tatuoiminen oli yllättävän kivutonta, eniten irvistyksiä tuotti ääriviivat, mutta varjostus oli tällä kertaa pehmeää, ja vasta ihan lopussa jouduin kiristelemään pariin otteeseen hampaita. Yhden ärräpään taisin päästää koko session aikana, vaikka jalkani perhosta tehdessä 90% sanavarastostani taisi olla pahoja sanoja. Mutta ovathan ne tehtykin aivan eri tavalla, toista hinkutettiin neljä tuntia ja kokoajan väriä värin päälle, kun tätä kukkaa teimme vain noin puolentoista tunnin ajan. Vaikkakin tämänkin jälkeen lihakset oli aivan kovat, mutta se jalka - se oli kyllä jotain aivan erilaista tähän verrattuna.

Olen aivan älyttömän tyytyväinen lopputulokseen, tämä on hyvän uuden vuoden lahja minulta minulle <3

Mahtavaa uutta vuotta, hauskaa päivää ja iltaa kaikille! Ollaan varovaisia ilotulitteiden kanssa! :)

Seuraa Bloglovin'ssa
Follow

12 kommenttia :

 1. Tulipa siitä kaunis ja ihanan hennon näköinen :). Hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis! Samalla yksinkertaisen tyylikäs, mutta riittävästi yksityiskohtainen.
  Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Hieno! Missä kävit ja mitä maksoi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon 😊 Kaverini isä tekee tatuoinnit minulle. Hän ei valitettavasti tee missään liikkeessä ja ole ns. kaikkien saatavilla ☺️ Hyvää uutta vuotta ja kiitos kommentista!

   Poista
 4. vitsit miten hieno kuva :) itse yritän parhaani mukaan hillitä tatskakuumettani, mutta eiköhän tässä tule aika pian varattua kun en pysy enää nahoissani :D
  Ihanaa vuotta 2017 sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Voi ei, tsemppiä kuumeeseen! ;) Sinne myös!

   Poista
 5. Voi miten upea tatuointi! <3 Olen seurannut blogiasi pitkään, jo silloin aiemman blogin aikaan, muttei ole aiemmin tullut mitään kommentoitua. Nyt oli pakko, koska sinulle on tehty kyllä nyt yksi parhaista tatuoinneista mitä olen nähnyt, niin kaunis ja naisellinen, ja tarpeeksi iso selkään olematta kuitenkaan liian massiivinen.

  Mukavaa uutta vuotta sinulle :)
  - Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sanna, miten kauniisti sanoit :) Kiitos kovasti! Kuin myös, ihanaa uutta vuotta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.