tiistai 6. joulukuuta 2016

Tyttöjen tortilla-ilta
Kuvan Pilvistä sylissäni nappasi ihana EHB -blogin Camilla

Vilkkaan pikkujoulukauden lomassa oli mukava viettää rauhallista, ruoan täyteistä iltaa tyttöjen kesken. Siispä kokoonnuttiin eilen meille kuuden hengen porukalla, tehtiin tortilloita kuudella erilaisella tyylillä ja vedettiin ähkyt.

Talo tyhjeni viimeisistäkin tytöistä kymmenen jälkeen, ja siivoilin siinä tunnin verran vielä kotia. Tykkään hoitaa esim. tiskit ja muut sotkut illan jälkeen kuntoon heti, ettei aamuksi jää siivottavaa. Aamulla on ihana herätä puhtaaseen kotiin.

Tänään vietetään Suomen itsenäisyyspäivää rauhallisesti. Käytiin appiukolla pannarilla ja illalla katsellaan pukuloistoa telkkarista. Olen jotenkin aivan sekaisin päivistä, tällaiset arkipyhät pistää sisäisen kelloni sekaisin ja loppuviikon puhun varmaan ihan höpöjä töissä päivien ja päivämäärien suhteen.

Ensi viikonloppuna on jälleen yhdet pikkujoulut, mutta seuraavan, joulua edeltävän viikonlopun olen rauhoittanut vain minulle ja Tuukalle. Meillä on pöytävaraus ravintolasta ja mennään kahdestaan nauttimaan hyvästä ruoasta ilman kiirettä. Joku päivä pitäisi lähteä vielä joululahjaostoksille, tosin itse olen hankkinut tänä vuonna kuin vahingossa melkein kaikki joululahjat netistä. Tuukalla on vielä hankittavaa, eli lähden hänen seuraksi palloilemaan ruuhkaan.

Tänään on ollut aivan mahtava sää, aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Ihanaa iltaa kaikille! 

Miten teillä vietellään tänään itsenäisyyspäivää? :)

4 kommenttia :

 1. Ihanan kuuloinen ollut tuo teidän iltanne :) ja tsemppiä ruuhkissa palloilun! itsekin hankkinut kaikki joululahjat netistä, helpompi käydä lähipostista hakemassa kuin lähteä kaupoille 45 kilometrin päähän 9kk ikäinen tyttö seurana :D saa netistä ostamalla rauhassa etsiä ja verrata hintoja, ja välttyy kiireeltä ja ruuhkalta kaupoissa :)

  Meillä oli miehen kanssa tänään pitkästä aikaa treffi-ilta. Käytiin kahdestaan elokuvissa (viimeksi käyty tammikuussa!) ja syömässä. Nyt linnanjuhlien seuraamista sivusilmällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netti on kätevä! 👌🏻 Ihanalta kuulostaa teidän päivä! Mitä elokuvaa kävitte katsomassa? 😊

   Poista
  2. Luokkakokous 2 :) ei kyllä ollut niin hyvä kuin odotettiin 🤔 Mutta oli siinä hauskojakin kohtia :)

   Poista
  3. Hei, kuulin samaa palautetta parilta kaverilta! Harmi kun jatko-osat on niin usein kehnoja :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.