perjantai 16. joulukuuta 2016

Mutru-suuta jännittääSaan aina hyvät naurut, kun yritän ottaa koirista yhteiskuvaa. Harvoin saa molempien katsetta samaan aikaan kameraan ja vieläpä siten, että kuva olisi tarkka. Kaapolla ja Pilvillä kun on niin erilainen tyyli olla kameran edessä, että yksinään niiden kuvaus on helppoa, mutta yhdessä siitä tulee aina kunnon sirkusesitys.

Otin aiemmin tällä viikolla koirista kuvat, joita käytän joulun aikana joulutoivotuksiin ja heidän yhteiskuvasta tuli taas jotain aivan käsittämätöntä, kun Kaapo spottasi pihalla kulkevan ihmisen ja alkoi kyyläämään sitä, Pilvi taas ei tiennyt pitääkö katsoa kameraan vai sitä ihmistä ja lopputulos olikin sitten aika huvittava.

Taitaa Pilviä hieman jännittää tuo joulupukin tulo...


Pilvistä paistaa niin selvästi, että hän ei oikein tiedä miten pitäisi olla ja Kaapo puolestaan ei välitä kuvauksesta ollenkaan vaan on mieluummin kiinnostunut roskia vievästä naapurista.

Kameran rullaa on aina niin hauska katsella, kun sieltä löytyy vaikka minkälaisia ilmeitä ikuistettuna - joskus sellaisiakin joita ei itse kuvaustilanteessa huomaa edes. Tämä oli yksi niistä ja repesin kyllä ihan totaalisesti, kun huomasin Pilvin mutru-naaman!

Oikein mukavaa ja lämmintä viikonlopun alkua kaikille <3

6 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.