keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Just a lonely rubber boot
Eilen tullessamme lounaalta työkaverini kanssa, bongasimme yksinäisen kumisaappaan. Se oli nostettu nätisti näkyville - toivottavasti se löytää oikean omistajan luo pian.

Olen kuin vahingossa ottanut tämän joulukuun jotenkin löysemmin blogin kanssa - johtunee siitä, että muuten on ollut aika kiirettä. Varsinkin töissä on ollut tiukka tahti, ja illat olen sitten vain lepäillyt ja käyttänyt kotihommiin. Minulle kuuluu siis oikeastaan vain ihan perus arkea ja joulun odotusta. Viikonloppuna mennään Tuukan kanssa testaamaan uudehkoa ravintolaa ja otetaan muuten ihan rauhallisesti ja valmistaudutaan jouluviikkoon.

Meillä joulu vietetään vähän kuin neljässä osassa; aaton aattona äitini tulee meille syömään, aattona mennään käymään Tuukan kanssa hänen isällään ja siirrytään sitten illaksi Tuukan äidille. Joulupäivä ollaan myös Tuukan äidillä, kun T:n sisko ja hänen miehensä tulee sinne - tämä on vähän kuin kakkos-aatto, sillä syödään ja jaetaan lahjat myös tuona päivänä. Ja viimeisimpänä, muttei tietenkään vähäisimpänä, tapaninpäivänä mennään T:n isän luo syömään ja rentoutumaan. Tällainen monen päivän joulu on minusta tosi kiva, sillä silloin joulusta saa nauttia pidempään ja isommalla kaavalla.

Olen jollain ihmeen tavalla onnistunut elämään hetkessä tämän loppuvuoden, sillä usein tähän aikaan vuodesta - kun kuluvaa vuotta on jäljellä enää pari viikkoa, olen jo asennoitunut uuteen vuoteen ja vuosilukuun. Juuri nyt mielessä on vain työt, maksimissaan tuleva viikonloppu ja jossain "kaukaisuudessa" häämöttävät uuden vuoden juhlat. Niiden jälkeen voi sitten alkaa pohtia vuotta 2017 ja mitä siltä oikein haluaisi.. Tai ehkä saatan pohtia sitä jo aiemmin, nyt kun tuli puheeksi niin sehän on aika kiva ja jännä aihe.

Miten teidän loppuvuoden suunnitelmat menee? Missä ja miten vietätte joulua? :) Olisi ihana kuulla!

12 kommenttia :

 1. Teidän joulusuunnitelmat kuulostaa mukavilta :)

  Ajattelin vielä viime viikolla, että kaikki jouluhommat alkaa olla hyvin hoidettu kunnes viime yönä tajusin että vielä täytyy pari lahjaa hankkia ja kaikkea pientä vielä tehdä, ei tullut uni sitten kunnolla kun aloin listaamaan kaikkea :D Aina sama, en ikinä osaa hoitaa näitä asioita tarpeeksi ajoissa ja sitten hoidan kamalassa paniikissa ja tungoksessa :D

  Joulu menee meilläkin ihan rauhallisesti perheen kanssa ja tällä hetkellä näyttää, että uusi vuosi menee rauhallisesti uudessa kodissa :) Nuorempana sitä tuli aina juhlittua ihan kunnolla että nyt on kiva ottaa vähän rauhallisemmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samanlainen, että uni ei meinaa tulla jos mielessä pyörii jokin idea tms. Sitten käyn sitä läpi vaikka aamuun asti! :D Kuulostaa mukavalta teidän suunnitelmat! <3

   Poista
 2. Me aattoaamuna lähdetään miehen perheen luo ja sieltä joulupäivän aamuna mennään minun vanhemmilleni jossa vietetään myös tapaninpäivä. Vuosittain aina vaihdellaan että miten päin, onneksi välimatkaa ei ole kuin reilu tunti vanhemmillamme, niin kerkeää hyvin yhtenä jouluna käydä molemmat paikat. Voi olla että aatonaatoksi mennään vielä jompaankumpaan paikkaan, kun se meillä myös vapaata. Me myös pidetään kun voi juhlia parissakin eripaikassa, ja näin saa nauttia pitkään joulusta ja läheisistä. On se ihanaa aikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kuulostaapa ihanalta, joulu on tosiaan mukavaa aikaa :)

   Poista
 3. Teidän joulusuunnitelmat kuulostaa oikein mukavilta :) Me vietetään jouluaatto (avo)miehen kanssa perinteiseen tyyliin.. minä menen äidille ja mies menee omien vanhempiensa luo :) Tämä on jo 13. joulu tuollaisella kaavalla ja hyväksi todettu :D Illalla molemmat tulee kotiin ja katsotaan leffaa yms. Joulupäivänä mennään mummojen luo ja tapaninpäivänä käydään minun isän luona.

  Huh, tuntuu etten ota vuotta 2017 vastaan ollenkaan positiivisella mielellä... täytän nimittäin 30 :D Yritän miettiä, että ikähän on vain numeroita, mutta kyllä se meinaa vähän stressata...

  Ihanaa joulunodotusta :)

  -Laura-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan! :) Minulla vielä yksi armon vuosi, mutta sitten tulen perässä vuoden päästä helmikuussa.. Jotenkin en ole vielä alkanut miettiä koko asiaa, mutta eiköhän se kriisi sieltä tule pian tännekin ;) Ihanaa joulun odotusta!

   Poista
 4. Meillä mennään joulunpyhät samalla hyväksi havaitulla kaavalla kuin viime vuosina. Aattona avopuolison sisarukset lapsineen tulevat meille aamupäivästä kahvittelemaan, sitten välissä ehditään joulusaunoa ja illaksi sitten isäni luo. :)

  Joulupäivänä menemme sitten äitini luo viettämään "kakkosjoulua". Tapanina varmaan vain oleskellaan kahdestaan kotona!

  Mulla on monien vuosien tauon jälkeen jopa kunnon joululoma (eli välipäivät vapaana), ihan luksusta! Ja ensimmäistä kertaa elämässäni palkallinen sellainen. 8)

  Rentouttavaa joulua sinulle jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että! Aivan ihanaa että voit pitää välipäivät vapaana! Nauttikaa ❤️🎄 Kiitos samoin! 😘

   Poista
 5. Hei, halusin vaan tulla kertomaan, kuinka huikea blogi sulla on! Olen vuosia seurannut innokkaasti tosi monia blogeja (sinunkin edellistä blogia), mutta pikkuhiljaa luettavien blogien listani on pienentynyt pienentymistään kun sisällöt ei enää houkuttele. Sun blogi on kuitenkin yksi parhaista, sillä sisällöt on aina mielenkiintoisia, eikä yritä olla mitään muuta kuin sua itseä ja sun omaa elämää. Tästä blogista välittyy se rakkaus blogin tekoa kohtaan mikä monesta blogista puuttuu. Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Et usko kuinka onnelliseksi tulin kommentistasi - mitä nöyrin kiitos ja kumarrus aivan ihanasta palautteesta ❤️ Olet ihana kun jaksat antaa kehuja, positiivisuuden jakaminen on todella arvokasta. Kiitos kun toit iloa iltaani ja lämmintä joulun odotusta 😊🎄

   Poista
  2. Täysin samaa mieltä anonyymin kanssa 😘

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.