perjantai 9. joulukuuta 2016

Arkipäivän 3 lemppari hetkeäni

Naureskelin eilen itselleni, kun Salkkareiden loputtua olin ihan innoissani siitä, että pääsen sänkyyn! Minulla on siis lupa mennä kahdeksan jälkeen iltapuulle. Se onkin oikeastaan yksi lemppari hetkeni päivästä. Suihkun kautta peittojen alle, Pilvi mahan päälle makaamaan ja kännykkä käteen, telkkari päälle ja eikun relaamaan. Saatan hengailla sängyssä kaksi, tai kolmekin tuntia ennen kuin alan oikeasti nukkumaan. Ja tästä tulikin mieleeni miettiä lisää näitä arkipäivien lemppari hetkiä...Päivän ensimmäinen suosikkihetki on se, kun saavun toimistolle, istahdan alas ja syön rauhassa aamupalaa sähköposteja selaillen. Haluan usein aloittaa päivän rauhallisesti, mutta joskus on niin hässäkkää, ettei se onnistu. Onneksi useimmiten saan nauttia rauhassa aamupalahetkestäni.

Toinen suosikkihetkeni koittaa, kun pääsemme töistä kotiin ja alan vaikkapa siivoilemaan tai tekemään ruokaa. Näin talviaikaan sytyttelen yleensä kynttilöitä ja puuhastelen rauhassa musiikkia kuunnellen. Varsinkin perjantaisin tämä siivoustraditio on ihan parasta - viikonloppu on mukava aloittaa puhtaassa kodissa. Ja jotenkin siinä siivotessa saa nollattua aivotkin juuri sopivasti työ- ja arkiasioista.

Kolmas hetki olikin selostettu aika hyvin jo tuolla ihan ensimmäisessä kappaleessa.

Nämä kolme hetkeä ovat ehkä arkisin ne hetket, joista nautin eniten. Ne toimivat myös kivasti etappeina päivän mittaan. Mielestäni arjessa pitää olla niitä lempi hetkiä, jotta muistaa nauttia ihan niistä tavallisistakin päivistä. Viikonloput menevät usein niin pikakelauksella, että silloin harvoin osaa pysähtyä ja nauttia hetkestä.

Mikä tai mitkä ovat sinun lemppari hetkiäsi arkipäivisin?

Tämän myötä toivottelenkin kaikille oikein leppoisaa ja mukavaa, pian alkavaa viikonloppua! :)

6 kommenttia :

 1. Lempparihetkiä on varmastikin ne, kun pääsee töistä kotiin ja saa lösähtää sohvaan ja sitten kun illalla on pessyt meikit pois ja saa mennä peiton alle! Varsinkin näin perjantaisin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan! :D Kivaa perjantaita <3

   Poista
  2. Mulla on ihan sama! Kun kello lyö 14 ja saa lähteä kotiin! Se on parasta 😄

   -Sanna

   Poista
  3. Pahoittelut tämä kommentti löytyi roskapostista ja siksi pääsin julkaisemaan sen vasta nyt! :)

   Poista
 2. 1v9kk tytön kotiäitinä päivissä toistuu useita ihania hetkiä. Hänen riemukas kiljahdus ja katse kun näkee meidät aamulla ensimmäistä kertaa, ja antaa tiukan halauksen heti syliin päästyään <3 paras tapa aloittaa jokainen päivä! Myös se seesteinen hetki kun hän on päiväunilla, nappaan koiran kainaloon ja istahdan rauhassa teemuki kourassa sohvalle antaa virtaa iltapäivän touhuihin :) kolmas lempihetki on ensin saada tytöltä se halaus ja suukko ennen yöunia, ja sitten rauhoittua iltaan miehen kanssa <3 usein se meidän ilta menee yksinkertaisesti sohvannurkassa vierekkäin Netflixiä kuluttaen, mutta sehän se onkin se 12v parisuhteen suola: aina ei tarvitse tehdä tai puhua, voi vain olla - ja se on ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa varsin ihanalta ❤️ Lämmintä joulun odotusta teidän perheelle 🎄🙏🏻

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.