torstai 17. marraskuuta 2016

Uutta keittiössä & winter wishlistFunktion kattila kaikille liesityypeille täältä

Tiedättekö sen tilanteen, kun toistuvasti kiroat jotain asiaa, mutta et saa aikaiseksi tehtyä sille mitään? Tällaiset asiat ovat usein sellaisia, joiden kanssa pärjää ärsytyksestä huolimatta ja siten jäävät "huomiselle" tai jopa ensi vuodelle..

Itselläni tällaista ärsytyksen tunnetta ovat aiheuttaneet kolme asiaa, jotka kaikki liittyvät keittiöömme: meillä ei ole ollut jäätelökauhaa, olen lusikoinut jäätelön aina isolla ruokalusikalla paketista. Meillä ei ole myöskään ollut kuorimaveistä, ollaan kuorittu perunat juustohöylällä jo varmaan pari vuotta! Eikä meillä ole ollut pientä kattilaa, ja olen aina joutunut keittämään kaiken, pienenkin määrän vettä tai ruokaa suuressa kattilassa


Kuorimaveitsi täältä  ❤  Jäätelökauha täältä  ❤  Pizzaleikkuri täältä

VIHDOIN sain aikaseksi hankkia meille nämä kauan puuttuneet asiat ja ai että miten hyvältä joku näinkin pieni asia voi tuntua! Nyt voin keittää vaikka iltakaakaot pienessä kattilassa tai jos teen vain pienen määrän ruokaa, onnistuu sekin tällä 2 litran pikkukattilalla aivan loistavasti.

Tilasin Ellokselta Funktion -sarjan tuotteita. Tuotteet ovat ruostumatonta terästä ja mikä parasta, kattila käy kaikille liesityypeille, myös induktioliedelle. Funktion tuotteita löydät tältä sivulta. Jos haluat hankkia tänä jouluna käytännöllisiä lahjoja, niin tässä yksi hyvä vaihtoehto!

ALENNUSKOODI KODIN TUOTTEISIIN:
Koodilla 345446 saat 20% alennuksen kodin valikoimasta.
Kopioi koodi ja siirry shoppailemaan TÄSTÄ ->


☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ MY WINTER WISHLIST! ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ 1. Pehmoinen tekoturkisliivi täältä / 2. & 6. Lämminvuoriset varsikengät -20% täältä
3. Lämmin villasekoitetakki -20% täältä / 4. Nahka-look leggingsit täältä / 5. Neulemekko poolokauluksella -20% täältä

Kodin alennuskoodin ehdot:
20% alennusta kodinvalikoimasta, koskee myös huonekaluja ja merkkituotteita! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisävalaisimia, sisustustuotteita, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 22.11.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Odd Molly Home -tuotteisiin eikä Design by -tuotteisiin.


Sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.