perjantai 25. marraskuuta 2016

Tyttöjen viikonloppu edessä

Ihanaa, perjantai! Tätä päivää on odotettu jo tovin aikaa. Eikä siksi, että on Black Friday, vaan siksi, että tänään meidän tyttöpoppoo pistää hynttyyt yhteen ja lähdetään liplattelemaan laineille viikonlopuksi.

Meidän laivareissua on kohdannut pieni epäonni jo ennen kuin se on ehtinyt alkaakaan, nimittäin kahdeksasta tytöstä kolmella on ollut jotain, joka on vaarantanut matkan. Nyt näistä kolmesta kaksi ei valitettavasti pääse lähtemään mukaan. Yhdelle löydettiin "tuuraaja", eli tällä hetkellä kasassa on seitsemän henkilön poppoo - saa nähdä kuinka monta meistä selviää laivaan.

Black Friday näyttää olevan monelle se juttu marraskuussa, mutta minun täytyy myöntää, etten ole ikinä kulkenut BF tarjousten perässä. En oikein itsekään tiedä miksi, mutta tällaiset yleiset alennuskamppikset eivät koskaan osu minuun. Samoin kuin Hullut päivät - en ole niilläkään tainnut olla koskaan siksi, että on Hullut päivät, vaan sattunut niiden aikana käymään muuten vain. Mielestäni tällaiset alekamppikset ovat kuitenkin hyviä, sekä asiakkaan että kaupallisesta näkökulmasta. Jos tax-freessä on tänään näkyvillä Black Friday, saatan ehkä sittenkin sortua käyttämään BF tarjouksen... ;)

Kyllä, aion mennä tänään vetämään tämän maailman parhaan hampparin!


Eniten odotan risteilyltä kyllä yhdessäoloa ja hyvää ruokaa. Ja olisihan se hauska laittaa illalla vähän jalalla koreasti, jos tanssituttaa. Meidän porukan laivareissut ovat olleet aina enemmän tai vähemmän hasardeja ja jännityksellä odotan mitä tällä kertaa tapahtuu. Jotenkin meidän porukka ajautuu aina jollain tapaa johonkin kisaan; yleensä se on tanssikisa tai karaokekisa. Tällä kertaa meidän kumpikaan karaoketähti ei päässyt mukaan, mutta tanssihirmu tulee messiin, eikä olisi eka kerta jos hän nappaisi meille skumppapullon kisan voitosta. Minusta on ihan mahtavaa, että porukassa on tällaisia ihania heittäytyjiä - voi kun osaisi itsekin jotain niin hyvin, että uskaltaisi pistää menemään! Arvostan kyllä tosi paljon ihmisiä, jotka uskaltavat mennä näyttämään omaa osaamistaan.

Täällä siis ollaan rennoissa risteilytunnelmissa ja takaisin blogin ääreen palaan joko sunnuntaina tai maanantaina. Laivailua voit seurailla Snapissa ja Instassa, löytyy nimellä Kristiinamu molemmista.

Minkälaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on? Mukavaa viikonvaihdetta! :)

4 kommenttia :

 1. Itsekään en ole koskaan aiemmin sortunut bf tarjouksiin mutta nyt tuli vastaan niin hyvä, että tilasin vähän vaatteita ja nyt vielä mietin että tilaisinko nilkkurit, lähtöhinta niillä 85 € ja nyt vain 66 € niin se on mielestäni ihan hyvä ale :D

  Minusta on kiva kun jaksat keskutella meidän lukijoiden kanssa. Vastaus vielä tuohon aiempaan postaukseen, että sunnuntaina olen menossa kotiin :)

  Mukavaa laivareissua ja viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! :) No kyllähän se on jo tuntuva alennus - varsinkin jos ko. kenkiä on himotellut jo ennestään! Voi, minusta parasta tässä on se, että saa höpötellä teidän kanssa kuulumisia, puolin ja toisin <3 No nyt ei ole enää pitkä aika sitten odottaa kotiinpaluuta, mutta viimeiset hetket onkin usein niitä ärsyttävimpiä! Ainakin omalla kohdalla, kaikessa :D Kiitos ja sinne myös ihanaa viikonloppua ja kotimatkaa :)

   Poista
 2. Hauskaa risteilyä 💕

  Sen verran sorruin bf-tarjouksiin, että ostin töistä 3 ben&jerrysiä kympillä 😅 Enempää en ehtinyt selailemaan esim netissä tarjontaa saatika lähtenyt ulos kaupoille.. flunssa vaivaa niin pahasti, että kaksi päivää mennyt niin et oon käyny tekeen työpäivän ja sit tullu kotiin vaan nukkumaan. Duactin voimalla mennään, ja glögin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, toivottavasti voit jo paremmin :) Ja kiitos, oli kiva risteily! Olipa hyvä B&J tarjous :P

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.