maanantai 28. marraskuuta 2016

Tyttöjen pikkujouluristeily

Nämä risteilyn jälkeiset päivät on aina yhtä lamaannuttavia.. Mutta kyllä sen aina kestää, sillä välillä on ihan mahtava lähteä vähän pois kotiympyröistä tuulettumaan. Tuollainen reissu kyllä on niin hyvää vaihtelua, huomasin nimittäin että työ taisi käydä vain kerran mielessä reissun aikana ja muutenkin saa kaikkea muuta ajateltavaa, kuin ne perus arkiasiat. Ja tietenkin on aina mukava kuulla mitä ystäville kuuluu.

Meidän seitsemän hengen porukasta vain kaksi lähti käymään Tukholmassa, ja me loput jäimme laivaan. Minulle se oli jo etukäteen tehty tietoinen päätös, samoin kuin parille muullekin. Kaikilla on tahoillaan kiirettä tai stressiä, joten tällainen aikatauluton löhöpäivä ja pitkän aamupalan nauttiminen - ja aamupalan syömisen sängyssä jatkaminen tuli todella tarpeeseen. Oli ihana vain makoilla sängyillä ja jutella tuntitolkulla kaikkea maan ja taivaan väliltä. Meillä oli kaksi vähän isompaa hyttiä, joissa oli kerrossängyn lisäksi parisänky - mielestäni on mukavampi ottaa suurempi hytti, niin mahtuu olemaan paremmin.Uudistunut Gabriella on kyllä tosi kiva nyt, tämä oli toinen kerta kun kävin Gabriellalla remontin jälkeen. Ravintolapuoli on fiinimpi ja ruokaankin on panostettu paljon. Kävimme molempina iltoina syömässä The Grill nimisessä ravintolassa - suosittelen sieltä hampurilaista ja härän pihviä. Molemmat super onnistuneita, eikä mitään kuivia könttejä. Myös illanviettopaikat on uusittu ja niissä on paljon viihtyisämpi sisustus nykyään. Ainoa harmi juttu on, että ravintolasta, jossa bändit ja muut esiintyjät esiintyvät, oli poistettu toinen baaritiski ja nyt juomia sai odotella aika kauan. Listalla oli drinkkejä, joiden tekemiseen meni kohtuuttoman kauan aikaa, ja sitten kun baarimikot väänsivät niitä, saivat ihan perus hanajuomien ja limppareiden jonottajat odotella pitkään. Tässä toimisi mielestäni hyvin jokin oma baaritiski tai alue pelkille nopeiden juomien tilaajille. Noh, mutta tuo on onneksi sellainen pieni sivuseikka vain, joka ei vaikuttanut kokonaisfiilikseen.

Yksi asia, johon olen kiinnittänyt jo aiemmin huomiota laivaillessa on tanssi- ja bilebändien aina samat, toistuvat biisit. Mietin, että jos näin pari kertaa vuodessa laivamatkalla käynyttä alkaa puuduttamaan samat biisit - miten niiden esittäjät jaksavat soittaa niitä aina vaan, viikosta toiseen? Tälläkin kertaa bilebändin biisisetti oli täysin sama molempina iltoina, täysin samoine spiikkeineen. Toki se varmasti helpottaa bändiä, mutta kuinka nautinnollista se on pidemmän päälle artisteille?

Reissu oli hauska, taas saa olla maha kipeänä naurusta ja jäi mieleen hyviä muistoja, joille nauraa myöhemminkin. Tällä reissulla en nähnyt myöskään mitään uskomatonta örvellystä, jota joskus laivoilla on havaittavissa. Laiva oli täynnä hilpeää pikkujoulukansaa ja suurin osa osasi käyttäytyäkin.

Tästä alkaakin nyt sitten pikkujoulukauden loppukiri, pari seuraavaa viikonloppua on pikkujouluja ja sitten alkaakin joulu jo lähestyä kovaa vauhtia. Pian alkaa jo joulukuu ja vuoden viimeinen kuukausi käynnistyy.

Kuvituksena vain molempien iltojen ruoka-annokseni The Grill ravintolasta, pidin kännykkää melkein kokoajan hytissä kun halusin ottaa irtioton myös somessa pyörimisestä ja halusin keskittyä ystävien seuraan ja kasvokkain jutteluun.

Mukavaa uutta viikkoa! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.