sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Täydellinen bombertakki
77th FLEA Kiel bomber takki täältä
Tilaatko ensimmäistä kertaa Bubbleroomilta? Käytä alennuskoodi NEWWEB ja saat 10% alennusta.*

Kirjoittelin loppukesästä täällä syksyn must have -vaatteista ja yksi listallani ollut vaate oli army green bomberi. En kuitenkaan ollut täysin varma tuon postauksen kollaasin bomberin mallista, joten jätin sen tilaamatta. Mutta eipä mennyt kauaakaan, kun löysin samasta verkkokaupasta tämän kuvien ihanuuden. Jotenkin tämä simppeli malli miellyttää silmääni enemmän.

Siispä tilasin kyseisen takin ja olen ollut tyytyväinen sen hankintaan. Takki on ollut nyt käytössä parin kuukauden ajan ja sopii todella kivasti näin talvella jonkin lyhythihaisen kaveriksi vaikka ihan töihinkin. Keväällä ja kesällä se menee sitten enemmän takin virasta, mutta talvikaudella bomberia voi käyttää neuletakin sijasta.

Jos sinulla sattuu olemaan etsinnässä hyvä bomberi, suosittelen tätä mallia mielelläni. Tätä samaista mallia löytyy myös mustana, täältä. Bomberin kanssa sopii loistavasti ehkä päheimmät omistamani aurinkolasit, nimittäin nämä. Olipa muuten hauska huomata oma nassu molempien tuotesivujen alaosassa, johon Bubbleroom on jakanut näistä tuotteista Instagram-kuvia.

Jos etsit hieman erilaista ja päheää vaatemerkkiä, niin kurkkaa 77th FLEA - minulla itsellä on paljon tämän merkin vaatteita ja asusteita ja olen tykännyt kovasti. Vaatteet ovat hyvän mallisia kropalleni ja niissä on sitä jotakin. Kokoluokitus vastaa mielelläni normaalia kokoa.

Lopuksi vinkkaan vielä yhdestä tuotteesta, joka on ollut käytössä aivan ihana. Kyseessä on tämä Chiara Forthin musta hupullinen takki, joka on ihana A-linjainen malli. Materiaali on pehmoinen ja joustava, hieman paksun neuleen oloinen, mutta kuitenkin takkimainen ja siinä on ohut vuori. Takki menee hyvin muutaman asteen pakkasilla jos alle laittaa neuleen tai villapaidan.

Olen vähentänyt vaatteiden tilaamista netistä todella paljon jos vertaan esim. muutaman vuoden takaiseen, mutta nyt kun olen löytänyt pari minulle sopivaa merkkiä, olen aina välillä uskaltanut tilailla hyvin mielin. Bubblen toimitus kestää 2-5 päivää ja sieltä on tullut kaikki aina ajallaan ja oikein. Ja koot ovat natsanneet hyvin, enkä ole joutunut tekemään tuotepalautuksia koon tai mallin takia.

ALENNUSKOODI

Tilaatko ensimmäistä kertaa Bubbleroomilta? Käytä alennuskoodi NEWWEB ja saat 10% alennusta.
*Minimitilaus 10€. Tarjous voimassa vain uusille, rekisteröityneille asiakkaille. Voimassa vuoden loppuun.

Sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.