sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Ruhjeita ja minilomaa tyttöjen keskenHellurei! Täällä on palailtu kotiin pieneltä minilomalta, vietimme nimittäin eilisen illan ja yön hotelli Rantapuistossa, johon olin saanut kutsun tulla tutustumaan. Siispä nappasin kaksi parasta ystävääni mukaan ja vietimme rentouttavan miniloman hotellin hellässä huomassa. Kerron meidän reissusta ja mm. ehdottomasti yhdestä parhaasta ravintolakokemuksesta sekä ihanasta sauna- ja paljuosastosta myöhemmin vielä lisää.

Eilinen aamu alkoi mukavissa merkeissä, kun ystäväni tuli meikattavaksi. Hän oli menossa Halloween-juhliin, ja tein hänelle silmämeikin sekä ruhjeen silmäkulmaan. Oli kyllä tosi kiva meikata jotain muuta, kuin itseään enkä pistäisi pahitteeksi tehdä sitä useamminkin..

Meikin jälkeen suunnattiin kahden muun ystäväni kanssa miniloman viettoon ja pakko sanoa, että tuollainen irtiotto tekee tosi hyvää - joskus on kiva poistua kotiympyröistä, edes hetkeksi. Nykyään kun kaikki olemme omilla tahoillamme kiireisiä, on yhteistä aikaa vaikea sopia ja siksi mielestäni minilomat ja matkat ovat parhaita tapoja ylläpitää ystävyyssuhteita, silloin saa olla ihan vaan kaksin, kolmin tai vaikkapa nelistään. Reissuissa saa aina parhaiten irtaannuttua arjesta ja tälläkin kertaa sai nauttia ihan rennosti rakkaista ystävistä, nauraa maha kippurassa ja viljellä yhteistä, urpoa huumoria ilman että kukaan katsoo kieroon. Olen kyllä tosi onnekas kun elämässäni on näin ihania tyyppejä.

Tänään aamulla aloitettiin päivä runsaalla hotelliaamiaisella ja lähdettiin masut täynnä takaisin kohti kotia. Hotelliaamiainen on kyllä kieltämättä aina yksi hotellissa yöpymisen kohokohdista. Kotiin päästyäni nukuin pienet päikkärit ja siitä lähtien olenkin muokkaillut kuvia ja tönöttänyt tässä koneen äärellä. Illalla olisi tarkoitus katsella vähän sarjoja tai leffaa, eli ihan perinteinen töllö-ilta tulossa. Just the way I like it on Sundays!

Miten teidän viikonloppu on mennyt? :)

PS. Jos nyt äkkiä kurkkaat, niin ehdit vielä nähdä pätkiä meidän hotellireissusta Snapchatin puolelta.
Löytyy nimellä Kristiinamu.

4 kommenttia :

 1. Wou, onpas cool takki/paita (?) :) ihanalta kuulosti teidän viikonloppu! Me oltiin vaan kotosalla ja tehtiin lauantaina herkkuruokaa ja relattiin. Itse saan nauttia vielä maanantai vapaasta <3 kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on Addun verkkatakki :) Teidänkin viikonloppu kuulostaa aivan ihanan rentouttavalta. Kiitos sinne myös! :)

   Poista
 2. Rantapuisto hotelli <3 Ihana! Olen asunut koko lapsuuteni/nuoruuteni Itä helsingissä, meren rannalla. Nykyään kylläkin Lahdessa. Teimmekin mieheni kanssa viime viikolla myös miniloman ihanaan rantapuisto hotelliin :) Hotelli on niin upealla paikalla! Pakko mennä sinne vielä kesällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka on kyllä kiva! Tykkäsin ravintolasta ihan hurjasti :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.