lauantai 29. lokakuuta 2016

Halloween-viikonloppu

Kirjoitin tuon postauksen otsikon eilen noin kello 17:30, ja kun klo 23 maissa kävin koneella, tajusin että minun piti kirjoitella tänne. Kaikkea muuta puuhaa näytti olevan niin paljon, että unohdin. Nyt ajattelin viettää päivän ehkä ainoan rauhallisen hetken ja istahtaa pöydän ääreen ison mehulasin kera.

Ihan hetken ajan päästä nimittäin täällä alkaa Halloween-hulinat, kun pitää alkaa valmistautua illan juhliin. Minusta on ihan älyttömän hienoa, että meidän porukka tykkää heittäytyä ja osallistuu näihin juhliin - ja vielä panostaa asuihin niin mahtavasti. On upeaa, että aikuisillakin on heittäytymiskykyä.

Jännittävää nähdä minkälaisia hahmoja tänä vuonna saapuu paikalle. Juhlijoita on noin 30, joten kaikenmoista asua on varmasti tarjolla. Viime vuoden juhlat oli tosi hauskat, joten tänä vuonna pistetään vähintään samat ellei enemmänkin likoon.

Ainoa hetki, jota odotan kauhulla oikeasti, on se hetki, kun saavun kotiin ja pitäisi yön pikkutunneilla onnistua pesemään itsensä mustasta maalista puhtaaksi. Jos se ei ole aina ihan onnistunut harjoitusmeikkien kohdalla, miten se onnistuisi nyt, kun kasvojen lisäksi maalaan myös yläkropan ja todennäköisesti yöllä on vähintään väsynyt, ellei jopa hieman huppelissa. Aamusta tulee varmasti mielenkiintoinen, onneksi olenkin juuri heittämässä noita lakanoita pesuun!

Tuukka oli eilen firman pippaloissa, jossa oli myös naamiais-teema. T oli laittanut tämän päivän asun eilen päälleen ja poks, se oli mennyt rikki. Tänään pitää siis keksiä uusi asu-idea, onneksi meillä on pari ajatusta "varastossa". Toisaalta ehkä ihan kivakin, että on molempina iltoina eri hahmo.

Nyt aamupäivällä pitää tankata hyvin, sillä kasvomaalaukseni voi sotkeentua / levitä jos syön kauheasti maalauksen teon jälkeen. Juomatkin pitää juoda pillillä - inhoan pillejä. Mutta varmana hauska ja ehkä hieman karmivakin ilta edessä - yksi vuoden juhlien kohokohdista!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.