torstai 20. lokakuuta 2016

Ciatén herkulliset meikit + alekoodiCiaté - moni tuntee tämän merkin sen ihanista kynsilakoista, mutta ainakin itselle tuli uutena tietona, että Ciatélla on myös paljon laadukkaita meikkituotteita valikoimassaan. Sain testiin muutamia tuotteita ja alempaa löydät kommenttejani testaamistani tuotteista.

Ihan alkuun täytyy todeta, että nyt on kyllä pakkauksien visuaalinen ilme kohdallaan. Olin aivan hämmästynyt, miten suloinen tuo Pretty luomiväripaletti on. Hologrammi on todella hauska idea pakkaukseen.Ciaté Pretty Stix huulipunat 10 eri sävyssä täältä

Murumuru -voita sisältävät Pretty Stix -huulipunat ovat superkosteuttavia ja tuntuvat hyvältä huulilla. Kosteuttavan koostumuksen lisäksi huulipunassa on mahtava kiilto, eli mene samalla myös huulikiillosta. Kosteuttavana ainesosana huulipunassa toimii siis Amazon sademetsästä peräisin olevan Murumuru palmun voi, joka on myös luonnollisesti korkeakiiltoinen aine. Ja jälleen kerran, pakkaus on suloinen, niin huulipunan ympärillä oleva metallipakkaus, kuin pahvinen pieni pakettikin.Ciaté Pure Pots Iced Frappe täältä

Tässä kohtaa on ehkä jopa hieman noloa myöntää, että ennen tätä minulla ei ollut kovinkaan paljon kokemusta Ciatén kynsilakoista. Jostain syystä olen aina sivuuttanut ne, mutta tälläkin hetkellä tätä ihanaa yllä olevaa sävyä (Iced Frappe) kynsissä ihaillessani, totean että tämä ei jää ainoaksi Ciatén lakaksi minun kynsilakkakokoelmassani.

Kynsilakan pigmentti on aivan älyttömän hyvä, vain yhdellä kerroksella saa aikaan saman sävyn, kuin pullossa näkyy. Kiilto oli myös sitä luokkaa, että päälle ei olisi tarvinnut sen osalta päällyslakkaa, mutta käytän silti aina kirkasta lakkaa värilakan päällä, että värin kestävyys olisi parempi. Tätä tuotetta haluan lämmöllä suositella kaikille kynsilakka-friikeille ;)

Ciaté Eyeshadow palette, Pretty täältä

Ja tässä tämä kaunokainen - ulkoa ja sisältä ilo silmälle. Kyseessähän on siis Ciaté Pretty palette. Paletissa on viisi mattaista sävyä ja neljä helmiäistä sävyä. Helmiäisiä voi käyttää hyvin myös korostukseen luomien lisäksi koko kasvojen alueelle. Itse olen vannoutunut ruskeiden sävyjen käyttäjä ja sen vuoksi tämä ruskea-violetti sävyinen paletti tuntui turvalliselta valinnalta. 

Tässä postauksessa olen esitellyt ne tuotteet, joita uskallan mielelläni suositella teillekin. Yhdessä Ciatén ja eleven.fi:n kanssa päätimme myös tarjota kaikista Ciatén tuotteista viikon ajan 15% alennuksen, katso koodi alempaa. Tässä on nyt hyvä mahdollisuus hankkia vaikka joululahjoja - tällaiset super suloiset pakkaukset ja laadukkaat tuotteet ovat varmasti monen tytön ja naisen mieleen.

Joulusta puheenollen, moni on varmasti kuullut Ciatén suositusta joulukalenterista, josta jokaisesta luukusta kuoriutuu ihana kynsituote. Kalenteri sisältää 17 minilakkaa, minipäällyslakan, yhden täysikokoisen kynsilakan, kaksi glitteristä päällyslakkaa, kimaltelevan kynsiviilan sekä kaksi kynsienhoitotuotetta. Myös tästä kalenterista saa nyt 15% alennuksen koodilla CAVA15. Tilaa kalenteri tästä.

ALENNUSKOODI:
eleven.fi tarjoaa kaikista Ciatén tuotteista 15% alennuksen
Kopioi koodi CAVA15 ja tilaa Ciatén tuotteita täältä
Alennuskoodi on voimassa 27.10. asti.Yhteistyössä Ciaté ja eleven.fi

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.