sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Metsän tuoksuja - ulkoilemassa Kaapon kanssa


Käytiin eilen ihan kahdestaan Kaapon kanssa nuuhkimassa metsässä syksyä. Meidän lähimetsässä on suurimmat kasviröykkiöt jo kuivuneet ja siellä pystyy kävelemään jo ihan tennareilla pitkävartisten saappaiden sijaan. Joskus on ihanaa mennä vain toisen koiran kanssa ulkoilemaan, paljon helpompaa ja varsinkin Kaapon kanssa se on kiva, kun sitä voi pitää vapaana.

Kaapo oli innoissaan ja nenä kävi kokoajan, välillä vastaan tuli maukas keppi ja välillä piti syödä marjoja puskasta. Kaapokin selvästi nautti siitä, että pääsi ilman Pilviä ulos. Tänään on sitten Pilvin vuoro päästä ilman isoveljeä tutkimaan metsää.Olen huomannut, että Kaapon ensimmäiset harmaat partakarvat ovat saaneet mieleni haikeaksi. Vaikka Kaapo onkin vasta 5 -vuotias, on se toisaalta jo 5 -vuotias. Jotenkin on ihan hirveää ajatella, että mamman pieni poika vanhenee. Onneksi Kaapo on ollut terve ja staffien keski-ikä on suhteellisen korkea. Mutta pakko sanoa, että joskus nämä ihan kahdenkeskeiset lenkit tekevät hyvää ja nautin niistä täysillä, ihanaa kun saa olla rauhassa toisen kanssa.

Vaikka koirat asettavat tiettyjä rajoja elämään, en kyllä missään nimessä voisi myöskään kuvitella elämää ilman koiria. Ne tuovat niin paljon iloa ja rakkautta päiviin. Tänäänkin oli niin mukava herätä, kun Kaapo nukkui selkä omaani vasten, tassut Tuukan naamalla ja pää minun tyynyssä. Kaapo on  vielä sen kokoinen, että sitä voi melkein halia kuin ihmistä, ja usein nukutaankin Kaapon kanssa ns. lusikassa, varsinkin silloin jos menen ennen Tuukkaa nukkumaan, otan usein Kaapon kainaloon.

Kävin muuten kuvaamassa nämä kuvat uudella kamerallani (Olympus PEN E-PL 7), josta teen postausta ihan pian. Syksy on kyllä mielestäni parasta kuvausaikaa ulkona, vielä kun ruska paranee ajan kuluessa, on värimaailma niin kaunis.

5 kommenttia :

 1. Kauniita kuvia :) en malta odottaa postausta tuosta uudesta kamerasta, olen nimittäin itsekin ajatellut että kun uuden kameran ostan, tulee se olemaan juurikin tuo Olympuksen PEN E-PL 7 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nea! Postaukseen tulee mukaan myös aika kova alennuskoodi joten todellakin kannattaa odottaa! :) Olen ollut tosi tyytyväinen tähän kameraan. Kiva kun kommentoit! :)

   Poista
 2. Niin kamalan surullista ajatella koiran ikääntymistä.. Menetin juuri rakkaan koirani 11v. iässä. Hänellä todettiin vuosi sitten sydänsairaus, joka yhtenä yönä sitten yllättäen veikin pikku rakkaan koirien taivaaseen..</3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osanottoni ❤️ Varmasti todella vaikea paikka. Paljon voimia 😘

   Poista
 3. Eikä! Mä hankin itse juuri hiljattain tuon kameran! Vielä en tiedä oliko se hyvä ostos vai ei, aikaisempi Nikonin järkkäri on niin juurtunut sydämeen että vertaan sitä siihen. Nikonin tunnen läpikotaisin mutta olympus on uusi, niin ehkä se siksi tuntuu kömpelöltä.. Mikä objektiivi sulla on näissä kuvissa käytössä? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.