sunnuntai 21. elokuuta 2016

Reebok Classic - syksyn parhaat tennarit + alennuskoodeja

Valkoiset tennarit ovat niin klassinen valinta, että ei siitä pääse mihinkään yrittämälläkään. Itsekin olen kova valkoisten tennareiden kuluttaja, ja minulta niitä löytyykin yhteensä neljä paria. Yhdet Nike Air Maxit, yhdet Adidakset, yhdet Elloksen oman malliston tennarit ja nyt uusimpana nämä ihanat, Reebokin nahkatennarit.

Nahkaisissa on se hyvä puoli, että hyvin suojattuna ne hylkivät likaa paremmin, kuin kankaiset kaverinsa. Omat Air Maxit alkaa olla muutaman kuukauden käytön jälkeen jo sellaisessa kunnossa, että koneeseen pitäisi heittää puhdistumaan. Mutta nämä nahkaiset, niille toivon parempaa tulevaisuutta ja niistä aion myös pitää paremman huolen.

Nämä Reebokin tennarit istuivat omaan jalkaani heti todella kivasti ja niissä on ihanan tukeva pohja. Kävely tuntuu vakaalta ja mikään kohta jalasta ei tullut kipeäksi ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Eikä kyllä ole tullut sen jälkeenkään. Näillä mennään pitkälle syksyyn, toivon että lumi ei tule aikaisin.

Lisätietoja ja kuvia näistä Reebok Classiceista löytyy täältä.


Valkoisten tennareiden ystäville löytyy hyvin vaihtoehtoja, ja täytyy muutenkin todeta, että Elloksen kenkävalikoima on mielestäni oikein kelpo - paljon erilaisia malleja ja merkkejä on saatavilla.1. Adidas Los Angeles tennarit täältä 
2. Ellos tennarit täältä 
3. Lacoste Carnaby tennarit täältä
4. Reebok Princess tennarit täältä


Kuten sanottu, valkoiset tennarit on hyvin klassinen, mutta tällä hetkellä myös todella trendikäs valinta. Siksi mielestäni jokaisen tulisi omistaa edes yksi pari, ah niin kauniita valkoisia tennareita - jos siis niistä sattuu vain pitämään.

Ja jos likaantuminen pelottaa, niin hyvillä suojasuihkeilla saa kenkään suojaavan pinnan, ja kun käsittelyn jaksaa uusia esim. kerran kuussa, pysyy valkoinen vaaleana pitkään. Myös hyviä puhdistusaineita löytyy mm. kenkäkaupoista ja isoista marketeista. Itsellä onkin edessä puhdistusaineen metsästys edessä, että saan Air Maxit taas käyttökuntoon.

Jos olet suunnitellut tilaavasi Ellokselta jotain, esim. syyskenkiä, huonekaluja tai sisustusta, niin tässä pari hyvää alennuskoodia:

30% alea kalleimmasta tuotteesta + säästä toimituskulut!
Koodi: 345403 - kopioi koodi,  aktivoi alennus ja shoppaile täällä >

Alennuskoodi koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 30%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Voimassa 30.12.2016 asti. Ale ei valitettavasti käy ei alennusta-tuotteisiin eikä merkkituotteisiin.


20% alennusta kodinvalikoimasta, myös huonekaluista ja tuotemerkeistä!
Koodi: 345415 ja voimassa enää tänään, 21.8.! Kopioi koodi, aktivoi alennus ja shoppailemaan pääset tästä >

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisävalaisimia, sisustustuotteita, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 21.8.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran.

Sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia :

  1. Mulla on valkoset niken air max theat, ostin ne keväällä ja hittovie ne tekee mulle jokakerta kauheet rakot nilkkaan! Mulla on samat toisen värisenä ja niistä ei tuu mitään. En tiiä miten saan pehmennettyä sen nilkkosan niistä :( luulin et helpottais muutaman käyttökerran jälkeen kun ne asettuu jalkaan mut ei! En haluu luopua niistä mut en tiiä mitä tekisin niiden kanssa:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh tosi tylsää!! ;( Osaisiko suutari tehdä asialle jotain..? Toivottavasti keksit jotain, Thea on myös ihana malli :) Kivaa päivää!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.