torstai 4. elokuuta 2016

Pöytä tyhjänä

Kun eilisen illan postauksessa mainitsin puhdistautuneesta olosta, tarkoitin sillä myös työ- ja blogitilannetta. Nimittäin huomenna on viimeinen työpäivä ennen lomaa ja työtilanne näyttää mukavalta, eli ei tarvitse jättää kaaosta odottamaan lomaltapaluuta. Lisäksi blogitekstien luonnoskansio on tyhjä. Sitä se ei ole ollut kuukausiin.

Tämä tosin tarkoittaa myös sitä, että ensi viikolle ei ole ajastettavia postauksia, mutta toisaalta tykkään kyllä itsekin enemmän reaaliaikaisesta postaustahdista, jotenkin ajastetuissa ei ole samaa fiilistä. Itsekin lukijana jätän helpommin ajastetut valmispostaukset lukematta ja tykkään enemmän uppoutua niihin tässä hetkessä kirjoitettuihin. Toki monesti itsekin saatan kirjoittaa joitain postausta esim aamulla ja illalla ja sitten vasta julkaista, mutta kuitenkin siten, että ei ole viikkoa välissä ja tekemällä tehtyä täyttöä loman ajalle. Tällainen toiminta sopii mielestäni enemmän ehkä sellaisiin blogeihin, joissa sisältö pyörii jonkun muun, kuin kuulumisten ja ns. elämänmenon ympärillä. Sanotaanko tähän esimerkiksi vaikkapa puhtaat street style -blogit tai sisustusblogit.

Pilvi, reipas pakkausapulainen...


Olo on kyllä hyvin malttamaton - kokoajan ajatukset harhailee lauantaissa, onneksi se tulee ihan pian. Huomenna on edessä siivous- ja valmistelupäivä. Koti pitää valmistella siihen kuntoon, että kehtaa ottaa koiravahdin asumaan meille viikoksi. Ja myönnettäköön, että olen myös crazy dog mama ja pyrin valmistelemaan myös kaiken mahdollisimman helpoksi koiria ajatellen - selkeät ohjeet kaiken varalle jne. Mieluummin varman päälle, niin on sitten itselläkin mukava ja rento olo lähteä matkalle ja jättää koirat hoitoon. Onneksi sentään saavat olla kotona tutussa ympäristössä.

Tänään on jatkuneet pakkailujutut, eilen tosiaan mietin hieman mitä otan mukaan, tänään alkoi karsinta ja sitten pakkaus. Huomisen pyhitän siivoukselle täysin.

Juuri nyt ruokapöytämme on täynnä vaatepinoja, mukaan-, ehkä- ja pois-pinot. Annan niiden maleksia pöydällä huomiseen ja huomenna illalla päätän mitkä pääsevät laukkuun, ja mitkä heivaan takaisin kaappiin. Tajusin tässä myös, että en pakkaa mukaan yhtiäkään parillisia bikineitä. Olen todella nirso bikineiden suhteen ja yhdistelen aina ylä- ja alaosia sen mukaan, mitkä ovat mukavimmat ja istuvat parhaiten. Siksi myös ostan usein parittomia bikineitä-

Mutta tosiaan, huomenna edessä vielä työpäivä ja sitten siivousta. Lauantaina aamusta näytän koiravahdille hommat ja sitten alkaakin olla aika suunnata kohti lentokenttää. Tänään oli hetki, kun tuntui että stressi meinaa kertyä taas liian suureksi, loma tulee hyvään saumaan. Stressi ei kuitenkaan johdu töiden liiallisesta paljoudesta, vaan siitä, että tänä kesänä on tullut lomailtua niin harmillisen vähän, että alkaa jo haluta pois kotiympyröistä.

Ja nyt, vihdoin suihkuun ja lepoasentoon! Yritän ehtiä vielä tänne moikkaamaan, ennen lomaa ja viikon blogihiljaisuutta.

6 kommenttia :

 1. Varmasti sullekin huojentavaa kun koirat saa jäädä kotiin reissun ajaksi :)

  Taisin jo toivottaa mut eniweis rentouttavaa lomaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, totta puhut :) Kiitos Niina! <3

   Poista
 2. Minulla sama juttu bikineiden kanssa, kaikki on melkein eri väriä. Mutta toisaalta niitä yhteensopivia värejä on hankala löytää jos ostaa erikseen. Valmiit setit ei yleensä miellytä, koska en yhtään tykkää sellaisista nirunaru alaosista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla sama, esim. sivusta sidottavia en käytä juuri koskaan.. :) Ja itse en niin välitä jos ei sovi värit yhteen. En minäkään muiden bikineitä katsele :)

   Poista
 3. Samaa mieltä ajastetuista postauksista. En ikinä lue niitä joten nauti lomastasi äläkä turhaan tee niitä. Kivempi sitten lukea reissusta kun tulet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei tässä nyt olisi enää aikaakaan - ja kuten sanottu, niistä ei koskaan tule yhtä henkilökohtaisia :) Mukavaa päivää ja kiva kun kommentoit!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.