sunnuntai 14. elokuuta 2016

Myrskyn jälkeen...


Täällä ollaan taas, langan päässä. Palasimme viime yönä, tai oikeastaan aikaisin aamulla kotiin Mallorcalta. Viiden jälkeen, kun sanottiin hyvät yöt, ei mennyt kauaa, kun meidän päällä alkoi jyllätä oikein kunnon ukkonen. Pilvi kuorsasi tuttuun tapaansa peiton alla ja Kaapo puolestaan pelkäsi jyrinää henkensä edestä, tärisi ja läähätti. Tuli kotoisa olo.

Kotona on ihana olla, vaikka takana onkin todella onnistunut ja rakas loma. Mallorca näytti jälleen parhaita puoliaan, jotenkin siellä on vain niin hyvä olla.

Negatiivisena puolena tässä kotiinpaluussa on se, että olen jäätävässä räkätaudissa - flunssa alkoi torstaina kurkkukivulla ja on nyt äitynyt taas korvia vihlovaksi kivuksi, yskäksi ja tätä limaa, noh sitähän riittää. Ekana päivänä korva huikkasi merivettä, siitä uskon saaneeni taas korvatulehduksen ja se vähäinen ilmastointi mitä päällä pidettiin, olisikohan se syynä tähän flunssaan. Ikävää olla sairaana, en voi muuta sanoa.

Mutta takaisin itse lomaan... Tulen tekemään reissusta varmasti muutaman postauksen hieman eri aiheilla, ja jos nyt tulee mieleen jotain kulmaa näihin, niin kertokaa ihmeessä. Ainakin kohteista, joissa kävimme, tulen tekemään juttua. Eli yhteispostaus vinkkeineen ja kokemuksineni tulee mm. Palmasta, Palmanovasta, Magalufista, Port Andratxista ja Camp de Marista. Saarella liikkumisesta ja hinnoista myös kerron mielelläni.

Meidän lomaa siunattiin kauniilla säällä, viikon aikana oli vain yksi pilvinen päivä, ja se käytettiin hyödyksi ja retkeiltiin naapurikaupungeissa ja kylissä. Muutoin saimme nauttia päivät juuri sellaisesta "täydellisestä" rantaelämästä kuin toivoimmekin, ja illat tutkittiin kaupunkia tai lähdettiin palloilemaan Palmaan.

Lisäksi aion kertoa enemmän meidän hotellista, joka yllätti monessakin asiassa positiivisesti. Hotellimme sijainti oli mielestäni vertaansa vailla ja kolmen tähden apartamentos huoneistohotelliksi se oli aivan loistava.

Hengissä ollaan, tässä tuli nyt samalla yli viikon blogiloma, oli kyllä aivan ihana olla myös ilman tietokonetta viikko. Nyt onkin taas tosi innostunut olo myös tämän blogin suhteen, ei sitä kauempaa malttaisikaan olla pois täältä!

Täällä Suomessa onkin ilmeisesti ollut aika syksyiset säät, Mallorcalla oli lämpötilat +33 ja +39 asteen välillä, ja tämä kotikylän +17 astetta & aamuinen rankkasade tuntuu kyllä kieltämättä aika raikkaalta, tosin vilpoiselta niihin verrattuna.

Toivottavasti teillä on ollut myös mukava viikko! :) Koitan nyt parannella tätä flunssaani ja katsotaan jos saisin samalla koottua jotain postausta myös kasaan. Palataan siis pian!

2 kommenttia :

 1. Tervetuloa takaisin :)

  Mulla pyörähtää vika lomaviikko käyntiin, aaapua! Nopeesti menee aika.. :)

  Toivottavasti paranet pian :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa vikaa lomaviikkoa! :) Kiitos <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.