perjantai 26. elokuuta 2016

Ihana Ellos + alennuskoodi

Rakastan tavarataloja. Siis rakastan. Tästä syystä olen mm. todella harmissani Anttilan konkurssista. Tavarataloissa rakastan sitä, että siellä on saman katon alla vaikka ja mitä. On kattava kempparipuoli, ihania sisustustarvikkeita ja kaikkea siivousvälineistä elektroniikkaan. Yksi suosikkipaikoistani on ollut Vantaan Variston Kodin1 myymälä. Yksinkertaisesti vain tykkään pyöriä tavarataloissa, vaikken edes ostaisi mitään. Siksipä juuri tuo Anttilan katoaminen harmittaa.

Nykypäivänä kaikki virtualisoituu ja myös shoppailu on ollut nettimaailmassa jo kauan aivan normaalia arkipäivää. Jopa sellaisten tuotteiden, joita ei vielä 10 vuotta sitten voinut kuvitellakaan tilaavansa kotiin, tilaillaan nykyään paljonkin; sovitettavat vaatteet, kosmetiikka, huonekalut..1. Adidas paita täältä
2. Ellos sport trikoot täältä
3. Puma crop top täältä
4. Superdry takki täältä
5. Casall juomapullo täältä
6. Adidas trikoot täältä
7. Röhnisch urheiluliivit täältä
8. Adidas mekko täältä

Onneksi jotkut ovat osanneet siirtää tavaratalojen ihanan maailman verkkoon, näistä yksi harvinaisen hyvä esimerkki on Ellos. Ei varmaan tule kenellekään uutena asiana, että Ellos on yksi suosikki verkkokaupoistani heittämällä. Ellokselta löytyy merkkituotteista kaikkea perus kosmetiikkaan ja käyttötavaroihin. Ja mikä parasta, hinnat eivät ole yliampuvia, vaan täysin linjassa vaikka nyt niiden fyysisten tavaratalojen kanssa.

Olen tilannut Ellokselta kotiin ja käyttöön tavaraa jo monta vuotta, enkä ole kertaakaan joutunut pettymään esim. toimitukseen, pakkaukseen tai itse tuotteisiin. Tämän hyvän asiakaskokemuksen vuoksi olen ollut myös iloinen siitä, että siitä on tullut myös pitkäaikainen yhteistyökumppani. Liputan Elloksen puolesta mielelläni ja kerron realistisesti omista käyttökokemuksistani. Mielestäni sujuva toimitus ja kuvausta vastaavat tuotteet ovatkin toimivan verkkokaupan ydin. Jos nämä asiat ovat kunnossa, on asiakaskin tyytyväinen.1. Marmotitarjotin täältä
2. Marmorileikkuulauta täältä
3. Raidalliset pussilakat täältä
4. Kuviolliset pussilakanat täältä
5. Pyyheliinasetti (6 kpl) täältä
6. Kullanvärinen pöytä täältä

Elloksen monipuolisuus on valttikortti, yhdellä tilauksella saan tilattua vaikkapa uudet Adidaksen juoksukengät, Odd Mollyn villatakin, Himlan keittiöpyyhkeet ja vaikka Philipsin elektroniikkaa keittiöön tai olohuoneeseen. Oikeastaan monipuolisuus on juuri se syy, miksi jaksan selailla Elloksen verkkokauppaa vaikka tunteja - aivan kuten kulkisin pitkin tavaratalon käytäviä. Joskus saatan selailla Elloksen koti-osastoa vain siksi, että saan tuotekuvista paljon inspistä omaan kotiin.

ALENNUSKOODI

Koodilla 345403 saat 30% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut!
Kopioi koodi, aktivoi tarjous ja shoppaile täällä >
Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 30%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa 30.12.2016 asti ja ne voi käyttää vain kerran. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Sisältää mainoslinkkejä

12 kommenttia :

 1. Mua harmittaa hurjasti se, että sun blogi on mennyt taas tähän samaan kaavaan, niinkuin vanha blogisi aikoinaan :( Ensin oli puhdasta arkea ja sitä ilolla luki, ja sitten vähitellen alkaa tippua näitä yhteistyö-postauksia.
  Oon tosi moni blogia laittanut boikottiin tämän takia, koska yksinkertaisesti VIHAAN blogeja, joissa esiintyy yhteistyötä. Mä en vaan ymmärrä, miks omasta päiväkirjasta pitää tehdä kaupallista. Miksei voi pitää sitä omana blogina. Mutta onneksi maailmassa on satoja tuhanseja - varmaan miljooneja blogeja, joissa ei tätä esiinny.

  Todella surullista, musta tuntunu jo pidemmän aikaa, että jatkoit bloggaamista ihan vaan siksi, että pääsit taas tähän samaan yhteistyö-rinkiin :(
  Pari kaveriani todennut tämän saman, voi niitä vanhoja hyviä aikoja.
  Mutta elämä on, kuten sanoin, onneksi näitä blogeja löytyy muualtakin. Kiitos siis sulle noista ihan ekoista puhtaista postauksista, mä jatkan muille maille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ihana Maria!

   Ensinnäkin, kiitos kommentistasi, koska käytit siihen aikaa ja kirjainmerkkejä, haluan myös vastata sinulle kunnolla lyhyen jatkojen toivotuksen sijaan. Mielestäni ansaitset sen, sillä kirjoitit omaan tunteeseen pohjautuvasta olostasi ja vieläpä mollaamatta. Kiitos siis siitä.

   Tämä yhteistyöasia on edelleen joillekin blogien lukijoille vaikea ymmärtää, ja minä puolestani ymmärrän sen aivan täysin - meitä ihmisiä on niin moneen junaan, että yhteen vaunuun ei voi edes pyrkiä mahtumaan.

   Kun aloitin uuden blogin, asetin itselleni todella tarkat rajat ja kriteerit siitä, minkälaista blogia haluaisin kirjoittaa - saatat ehkä muistaakin kertoneeni näistä asioista täällä.

   Tein myös heti alussa sivupalkkikyselyn, johon sain todella paljon vastauksia - kysyin sivupalkissa, minkälaiset yhteistyöpostaukset ovat kenenkin mielestä ehdoton nounou ja minkälaiset yhteistyöt taas ovat niitä kaikista kiinnostavimpia. Vastaus oli selkeä; kollaaseista pidettiin kaikista vähiten, ja parhaimpina yhteistyöjuttuina pidettiin sellaisia, missä jokin tuote näkyy ihan omassa elämässä, vaikkapa kotona tai vaatteena päälläni. Olin samaa mieltä vastaajien kanssa, sillä itsekin tykkään sellaisista todella paljon, niistä saa konkreettista vinkkiä omaan elämään.

   Poista
  2. ...merkit loppui kesken, nyt jatkuu ;)

   Siispä tämän kyselyn perusteella asetin itselleni rajat, jotta ns. normaalia sisältöä olisi blogissa myös, ja tietenkin valtaosa. Mietin, että kollaaseja tulen tekemään reilusti vähemmän, kuin edellisessä blogissa ja panostan mielenkiintoisiin yhteistöihin, kuten sisustus, piha, ja ruokajuttuihin. Ja tietenkin jonkinverran myös pukeutumiseen.

   Nyt kun sain tämän kommenttisi, heräsi minulle huoli siitä, olenko huomaamattani lähtenyt lipsumaan omista periaatteistani, joten käytin äsken aikamoisen tovin aikaa siihen, että kävin tämän uuden blogin kaikki postaukset läpi. Alta löytyy tulokset:

   Vuonna 2015 tein yhteensä 145 postausta, joista 29 oli yhteistyöpostauksia ja niistä 29:stä yhteistyöpostauksesta 6 oli kollaaseja. Tämä tekee 20% yhteistyöjuttuja ja 80% sitä normaalia elämää ja ajatuksia.

   Vuonna 2016 tein yhteensä 196 postausta, joista 41 oli yhteistyöpostauksia ja niistä 41 yhteistyöpostauksesta 5 oli kollaaseja. Tämä tekee 20,9% yhteistyöjuttuja ja 79,1% sitä normaalia elämää ja ajatuksia.

   Kiinnitin myös huomiota siihen, miten yhteistyöjutut meni kuukausitasolla, ja tässä kesän korvilla oli pieni nousu käyrässä, eli jos alkuvuonna kk-tasolla yhteistyöjuttuja oli 3-5 kpl / kk, niin nyt kesällä niitä on ollut 5-7 kpl / kk, mutta samassa suhteessa on myös postausten kokonaismäärä noussut, eli alkuvuonna postausmäärä oli noin 22-24 ja nyt kesällä se on ollut noin 22-33. Suhteessa siis yhteistöiden määrä on pysynyt vakiona.

   Pohdin myös sitä, miksi juuri nyt sinulla on tullut sellainen olo, että yhteistyöjutuissa on ollut hurjaa kasvua tai että se on lipunut siihen verrattuna alkukuukausiin - tämä Elloksen kollaasi oli varmasti aivoissa ALERT hälytystä huutava asia, ja se laittoi varmasti aivonystyrät liikkeelle. Tästä tuli myös loistava TEDin puhe mieleen, jossa käydään läpi sitä, miten ihminen luulee asioiden olevan jollain tavalla, vaikka ne voisivat olla toisella tavalla - siinä selitetään mistä se johtuu ja suhteutetaan asioita todella loistavasti. Tämä nyt meni jo hieman tästä meidän aiheesta ohi, mutta tällainen nousi mieleeni kommentistasi ja jos yhtään olet kiinnostunut tämäntyylisistä asioista, niin katso se pätkä ihmeessä. Mielestäni jokaisen tulisi katsoa se, nimittäin se laittaa ajattelemaan ihan yleisesti elämää ja omaa aivotoimintaa. Laitan tähän linkin ko. videoon: http://www.ted.com/talks/rory_sutherland_perspective_is_everything?utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=tedspread

   Mutta palatakseni tähän yhteistyöasiaan ja kommenttiisi, niin minä en ole tätä blogia alunperinkään ajatellut omana päiväkirjana, kuten tuolla viittasit, vai tarkoititkohan että blogit yleisesti ovat sellaisia. Noh, any way, itselle tämä on ollut alusta asti paikka, jossa voin rehellisesti kertoa omia kuulumisiani tietyissä rajoissa, näyttää kaikkea mukavaa ja ihanaa ja joskus päästellä höyryjä myös syvällisempienkin asioiden parissa. Alusta asti, pidin yhteistöille mieltä avoimena, ja se on näkynyt tässä blogissa alusta asti, tämän vuoksi tein myös kyselyn, josta sain osviittaa siihen, mitä te ajattelette. Ja sen mukaan olen toiminut. Minulla on edelleen aivan loistava olo tämän blogin suhteen ja se on juuri sellainen, mitä olin toivonut. Myös sen suhteen, että te lukijat olette olleet aivan mahtavia ja asiallisia - en voisi enempää toivoa.

   Ja kuten sanottu, ymmärrän aivan täysin - aina ei jaksa kaikkea tai jaksa ymmärtää. Eikä se ole paha asia, meillä kaikilla on täysi oikeus siihen. Haluan kiittää sinua näistä kuukausista, ihanaa että olet roikkunut mukana ja tietenkin siitä, että annat asiallista palautetta.

   Toivon että jaksoit lukea koko vastaukseni ajatuksella, mutta koska tästä tuli romaani, en pistä pahakseni jos et. Ihanaa syksyn alkua sinulle :) Ja kiitos, että laitoit minut hommiin ja miettimään asiaa! Oli todella mielenkiintoista käydä läpi oma postaushistoria ja saada nuo faktaluvut pöytään.

   Poista
  3. Ja sitten vielä jatkuu...

   Juuri tällaista kommunikointia kaipaankin, sillä tämä postausten kahlaaminen oli niin iso juttu, että varmasti se laittaa myös pitämään jatkossa kiinni siitä, että tutkin minne suuntaan blogi on menossa ja tutkin omia ajatuksiani, olenko tyytyväinen vai en, pysyykö yhteistyöjutut samassa suhteessa jne. Todella hyvää kehitystyötä :) Nyt, myös kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Hei! Mielestäni ei ole ollenkaan pahasta, että silloin tällöin blogeissa on mainoksia, yhteistyöpostauksia ym. Jos niitä ei halua lukea niin ne voi skipata. Lukijana saan lukea blogia ilmaiseksi ja kirjoittaja ja työn tehnyt saa näiden avulla työstään korvausta..

  Tässä postauksessa hieman harmittaa tuo, että ylemmässä kollaasissa lähes kaikki tuotteista ovat sellaisia, joista alennusta ei annetta.. Mielestäni ellokselle on tullut aiempaa enemmän näitä "Ei alennusta"-tuotteita.

  Itse todella harvoin kommentoin, mutta luen kyllä blogiasi säännöllisesti. Mukavaa syksyn alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos myös tästä kannasta :) Itse blogin lukijana olen kanssasi samoilla linjoilla, jotkut yhteistyöjutut luen ja joitain en, mutta sama pätee myös ihan normaaleihin postauksiin :) Osa aiheista kiinnostaa ja osa ei, se on luonnollista.

   Äh, olet oikeassa - en ajatellut tuota tehdessäni kollaasia, vaan kokosin sen minua miellyttävistä tuotteista, tässä olisin toki voinut myös näyttää enemmän ns. mynnillisiä tuotteita, tällä kertaa meni näin :( Hyvä huomio! Itse käytän useimmiten tuota alennuskoodia Elloksen oman malliston tuotteisiin, tykkään niistä tosi paljon niin vaate/kenkä- kuin kodin puoleltakin :)

   Ihanaa että kommentoit, ja että jaksat lukea. Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 3. Olipa mielenkiintoista ajatustenvaihtoa kommenttiboksissa! Hienoa Kristiina miten otit palautteen vastaan ja kommentoit pitkästi ja syvällisesti! 👍🏻
  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna, olen tullut tässä siihen tulokseen, että mielipide-erojen takia ei kannata muuttua negatiiviseksi ja että kaikesta voi oppia. Niin kauan kun palaute on asiallista, on mielestäni sen jättäjä ansainnut myös arvoisensa vastauksen.. :) Kivaa sunnuntaita Sanna ja kiitos kommentista!

   Poista
 4. Moi Kristiina! Huikean hyvä vastaus asialliseen kommenttiin. Halusin vain kertoa, että minusta yhteistyöpostaukset ovat sinun blogissasi hyvällä tasolla, jopa aika vähäisiä. Ihana, kun kirjoitat aina selvästi ja avoimesti yhteistyöstä.

  Minua taas kiinnostavat myös tällaiset kollaasit. Itsellä ei ole aina aikaa selailla esim. verkkokauppojen tarjontaa, joten on kiva nähdä uutuuksia kollaasien kautta ja ehkä sitä kautta inspiroitua verkkokauppan sivuille.

  Kiitos ihanasta blogista! Kommentoin aika harvoin, mutta olen lukenut jo aikaisempaa blogiasi vuosikaudet, joten kiva kun aloitit taas kirjoittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Veera! Suuri kiitos hyvästä palautteesta :) Kaikilla on omat mieltymykset, kiva kuulla että meillä ne menee samaa rataa. Ymmärrän hyvin ettei aina ehdi / jaksa kommentoida, mutta kiva kun nyt ilmoittelit itsestäsi ja että jaksat lueskella höpinöitäni :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 5. Blogissasi ei ole nykyään ollut paljon mitään mainospostauksia/yhteistyöpostauksia tai kollaaseja enkä muutenkaan pidä niitä nyt mitään hirmu pahana, vaikka niitä enemmän olisikin. Jokainen lukija voi kuitenkin itse päättää mistä linkistä painaa vai painaako ollenkaan. Toivottavasti sinulle itselle ei tule esim. tuosta ensimmäisestä kommentista sellainen olo, ettei yhteistyöpostauksia tai kollaaseja viitsi enää laittaa ollenkaan. Ne ovat kuitenkin blogissasi todella vähemmistössä ja eikä niissä mielestäni ole mitään vikaa. Usein noissa yhteisyöpostauksissa myös lukijat pääsevät (halutessaan) hyötymään erilaisten alennusta muodossa.

  T: Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Anna :) Kiitos kommentistasi. Olen kanssasi hyvin paljon samoilla linjoilla. Ei hätää, pidän tämän linjan, jolla ollaan nyt tähänkin asti menty. Kaikkien mielipide on tärkeä, mutta vain itse voi vaikuttaa siihen, haluaako altistua nyt vaikkapa yhteistyöpostauksille. Ihanan asiallinen tuo ensimmäinen kommentti oli, ihanaa että täällä osataan käyttäytyä hyvin, arvostan sitä todella :) Mukavaa päivää ja kiva kun kävit jättämässä viestiä!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.