sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Operaatio jalat kesäkuntoon

On harmillisen totta, että jalkojen hoito unohtuu monesti viimeiseksi, vaikka juuri niitä tulisi hoitaa paljon, kun seisomme päivittäin näiden tukipilareiden päällä. Mikä siinä onkin, että niille ei aina viitsi tehdä mitään, hyvä jos kynnet jaksaa lakata? Ehkä se johtuu siitä, että ne ovat kauimmaisena näkökentästämme, kun taas käsiämme tuijottelemme hyvinkin tiuhaa tahtia, ja niitä tuleekin hoidettua lähes päivittäin.

Varsinkin aina lomamatkan lähestyessä, juolahtaa mieleen jalkojen olemassaolo ja paniikissa varailee aikaa jalkahoitoon tai kaivaa raspit ja lakat esiin. Itsellä on seuraavaan reissuun enää muutama viikko, ja nyt oli aika aloittaa jalat kesäkuntoon operaation ensimmäinen vaihe.Tweezerman setti täältä
Trind jalkavoide (suuremmassa koossa) täältä
Depend appelsiinipuutikut täältä
Scholl jalkaraspi sininen täältä & pinkki täältä

Yllä aikas täydellinen setti pikaiseen, tai ei niin pikaiseen jalkahoitoon. Kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni Schollin paljon kehuttua elektronista jalkaraspia ja mamma mia! -miten siihen ihastuin. Raspi on niin kätevä, paristoilla toimiva ja nopea apuri jalkojen hoitoon, että sillä voi raspailla jalkoja vaikka joka viikko. Kokokin on ideaali, johdoton raspi mahtuu mukaan esim. reissuun tai viikonloppumatkalle laukkuun. Raspiin menee 4 sormiparistoa ja ne tulevat mukana paketissa.

Suosittelen panostamaan tähän raspiin, on varmasti hintansa väärti ja hyvä satsaus jaloille!
Katso tarkemmat tiedot raspista täältä.

Vahva suositus muuten myös tuolle Trindin Cracked Heel Repair voiteelle, laitoin sitä myös koviin kyynärpäihini jalkojen lisäksi ja teki kyllä hyvin pehmeäksi ihon - sekä jaloista, että kyynärpäistä. Lisäksi tuossa voiteessa on aivan ihana tuoksu. Tweezermanin setistä lempituotteeksi nousi jännänmalliset pinsettisakset, joilla saa hyvin leikattua mm varpaankynsien kulmat "auki", eli jos kynsi on kasvanut sisään hieman, niin näillä saa avattua. Ja muutenkin saksilla saa hyvin leikattua pienempiä kohtia / kynsinauhoja siistimmiksi.

eleven.fi tuotevalikoima on laaja, ja siellä on paljon tarpeellisia ja laadukkaita jalkahoitotuotteita, katso kaikki jalkahoitotuotteet täältä.

Onko sinulla tapana hoitaa jalkoja kotona vai käydä kauneushoitolassa jalkahoidoissa? :)


Sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.