maanantai 4. heinäkuuta 2016

Nachot ananaksella



Kamalan näköistä, mutta niin hyvää!

Nachot ananaksella on ruoka, josta pidän, mutta sitä tulee tehtyä todella harvoin. Tämä ruoka sopii hyvin esimerkiksi leffanaposteltavaksi tai illanistujaisiin. Uuni-nachot on varmasti monelle tuttu härdelli, mutta ajattelin laittaa oman versioni siitä tänne, jos joku saisi vinkkiä vaikka tuleville viikonlopuille.

NACHOT ANANAKSELLA

Tarvitset:

  • nachoja
  • jauhelihaa
  • mozzarella-juustoraastetta
  • ananaspaloja tölkistä tai tuoreena
  • chilijauhe, aromisuola
  • salsa
  • guacamole*
*Guacamolen valmistukseen löytyy helppo ohje aiemmasta postauksestani, täältä.


Valmistus:
Paista ja mausta jauheliha (esim. chilimausteella ja aromisuolalla). Laita uuni 225 asteeseen ja levitä nachot pellille, leivinpaperin päälle. Sirottele mozzarella-juustoraastetta hieman nachojen päälle, jonka jälkeen levitä kypsä jauheliha koko komeuden päälle. Lisää ananaspalat ja lisää loput juustoraasteesta. Paista kunnes juusto on sula ja hieman ruskistunut nachojen päältä.

Nauti salsan ja guacamolen kanssa. Vaihtoehtoisesti voit käyttää esim. Creme Fraichea tai juustokastiketta. Chilimauste tuo kivasti potkua jauhelihaan ja se sopii hyvin makean ananaksen kanssa.

Enjoy! Ja mukavaa alkanutta viikkoa :)

2 kommenttia :

  1. Uuninachot on niiiiin hyvää muttei ihan joka viikkosta ruokaa :D aika samanlainen ohje mullakin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.