keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Koruttoman ihmisen lempiasusteet

Tyylini on ollut aina hyvin vähäkoruinen. Vähäkoruisella tarkoitan sitä, että lisään hyvin harvoin asuuni ns. tarpeettomia asusteita. En tiedä mistä tämä on lähtöisin, mutta mm. korut eivät jokseenkaan kuulu pukeutumiseeni lähes lainkaan. Olo ei tunnu omalta, jos vaikkapa kaulassa tai ranteessa killuu ylimääräisiä helyjä - joskus yksi koru on ok, mutta harvemmin sekään viihtyy päälläni koko päivää.

Toki vihkisormus on vakkarivaruste, mutta muuten tulee harvoin käytettyä koruja. Ainoa mielenkiintoinen koru, jota olen nyt alkanut opetella käyttämään, on body chain. Se ei ole mielestäni pelkkä koru, vaan sillä saa myös muotoa asuihin, vähän kuin vyöllä. Kuitenkin asustepuolella minulta löytyy muutama ehdoton suosikki, joita käytän lähes päivittäin.Varsinkin näin kesäaikaan aurinkolasit ovat lähes aina mukana vähintäänkin laukussa, sillä kuten tiedetään, täällä Suomessa aamun ja iltapäivän säät voivat erota toisistaan huomattavasti. Ei siis kannata jättää arskoja kotiin, jos aamu näyttää pilviseltä. Näistä aurinkolaseista enemmän kuvia ja juttua löytyy tästä postauksesta.

Aurinkolasien lisäksi Suomen arvaamattomaan kesään kuuluu lähes päivittäin huivi. Tällainen kevyt tuubihuivi on mielestäni helpoin, sillä sitä voi pitää joko löysemmin tai tiukemmin lämmittämässä kaulaa ja niskaa. Löysin tämän huivin keväällä jostain ketjukaupasta, mutta ei mitään muistikuvaa enää mistä, sillä leikkaan melkein kaikista vaatteista aina laput ensimmäisenä pois. Mutta todennäköisesti tämä on löytynyt H&M-Gina akselilta.

Sitten all time favorites - eli LV pikkuassat. Niin kätevät ja suloiset. Nämä kumppanit ovat kulkeneet mukanani päivittäin jo monta vuotta. Avaimenperää metsästin kolmesta maasta aikanaan, taitavat olla edelleen todella suosittuja. Mini pochette toimii puolestaan arkisin lompakkona ja viikonloppuisin lisään siihen pitkän hihnan, jolloin se toimii vaikkapa baarilaukkuna. Miniin mahtuu kaikki tarvittava, eli kortit, avaimet, puhelin, huulirasva ja puuterivippa. On sinne joskus tungettu lisäksi ystävän tupakka-aski ja kännykkäkin, eli aikamoinen tilaihme on hän. En voi kuin suositella näitä LV:n kanvastuotteita, tämäkin raukka on kokenut vaikka mitä, mutta materiaali on silti edelleen kuin uusi. Niin helppohoitoinen, eikä ime tahroja itseensä. En osaisi elää ilman.

Sellaisia asusteita löytyy omasta vakkarikäytöstäni, aika vähän, mutta juuri ne mitä tarvitsen. Ja näiden lisäksi tietenkin mukana on lähes poikkeuksetta laukku. Laukuissa suosin yliolan -malleja. Vyöt, hatut, korut yms. jätän muiden käyttöön, sellaisten jotka osaavat niitä kantaa kauniisti. Harmi sinänsä, sillä muilla ne ovat mielestäni ihanan näköisiä, itse en vain jostain syystä osaa käyttää.

Mitä asusteita kuuluu sinun vakiokäyttöön? Löytyykö samoja suosikkeja?

6 kommenttia :

 1. Minulla on valtavasti ns. rihkama koruja, mutta niin harvoin tulee niitä käytettyä.
  Osallistuppas kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli myös ennen, mutta olen luopunut niistä vuosien mittaan :) Valitettavasti kastehelmi kulhot eivät ole minun tyylisiä, mutta toivottavasti joku muu täältä bongaa tämän! Kiva kun kävit kommentoimassa ja mukavaa päivää :)

   Poista
 2. Noi luiskan pikkuset on kyllä niin kivannäkösiä, mulla oli kans joskus pikkunen pochette louis vuittonilta mutta myin sen pois vuosia sitten.. Nyt taas himottelis :) josko laittais vähän rahaa syrjään ja hommais toimittamaan lompakon virkaa :)

  Mä oon kans aika koruton, muutama tärkeä koru kuuluu melkein jokapäiväiseen käyttöön mutta muuten myös huono käyttämään koruja..

  Kivaa loppuviikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kivoja! Kiitos sinne myös mukavaa loppuviikkoa :)

   Poista
 3. Mulla on Daniel Wellingtonin kello kovassa käytössä, käytän sitä oikeastaan päivittäin. Se on mukavan kevyt kello eikä tunnu inhottavalta ranteessa. Mulla on myös Gantin iso kello, mutta sitä en näin kesäisin tykkää käyttää. Korujen käyttö menee vähän kausissa. Välillä tykkään käyttää enemmän ja toisinaan kaikki ahistaa ja tuntuu epämiellyttävältä :D
  Mitä noihin LV:n tuotteisiin tulee, niin komppaan sitä että ne vaan kestää ja kestää! Ostin alkuvuodesta käytettynä perus Pochetten ja se on luultavasti josain 90-luvulta nopealla tutkimusella ja vain metalliosissa näkyy käytön jäljet. Speedy on myös käytettynä ostettu ja yli 5 vuotta vanha ja on melkein kuin uusi! -Rosa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. DW kellot vaikuttavat kyllä todella kivoilta juuri kevyen mallinsa ansiosta :) Ja sama täällä, suuremmat kellot ahdistaa kesällä. LV on hyvä sijoitus ja käyttötavara, tykkään myös todella! Kiva kun kävit kommentoimassa, mukavaa päivää sinne! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.