maanantai 11. heinäkuuta 2016

Hauskaa ja rentoa sen olla pitää

Havahduin aamulla siihen, että ihan pian tulee vuosi siitä, kun avasin tämän uuden blogin. Olin lisäämässä kuvaa Instagramiin (@kristiinamu), ja huomasin sen olevan 1000. kuva Instagramissani. Se on paljon. Tuhat kuvaa vuoden varrelta.

Kuten jos Instagramiinkin kirjoittelin, en olisi uskonut, miten paljon nauttisin tästä uudesta blogista. Muistan niin selkeästi parin-kolmen vuoden takaiset ajatukseni. Never again. Mutta toisin kävi.

Oli hyvä päätös aloittaa uusi blogi erilaisella asenteella. Vedin heti rajat sille, mitä uudelta blogilta tahtoisin ja mitä en. Halusin, että rentous, maanläheisyys ja rehellisyys säilyisi - halusin kirjoittaa tavalliselta ihmiselle toiselle, ihan tavalliselle ihmiselle. Halusin, että kirjoittamisen ilo säilyisi. En halunnut tehdä blogista kiiltokuvakirjaa.

Ja tässä sitä ollaan, pian vuosi pulkassa enkä tyytyväisempi voisi olla - ja suuri kiitos kuuluu tästä myös teille. Ihan mahtavia tyyppejä siellä ruudun toisella puolen ja niin monet hymyt olen teiltä saanut. Kiitos kaunis.

Tämä on ollut yksi konkreettinen esimerkki siitä, kuinka monessakin asiassa kannattaa istua alas ja miettiä mitä joltain asialta toivoo. Merkata ylös pääpiirteet ja myös kirjailla niitä asioita paperille, miten aikoo nämä tavoitteet saavuttaa. Joskus sitä vaan mennään niin pää kolmantena jalkana asioihin ja juttuihin, että ei edes tajua miettiä mitä miltäkin asialta haluaa tai toivoo. Sitten havahdutaan vaikkapa vuosien päästä ja tajutaan, että eihän tämä ole minua sitten ollenkaan. Tämä pätee ihan pieniin, kuin suurempiinkin juttuihin, mitä elämän varrella tulee eteen.

Tämä hetki on jälleen sellainen, kun pysähdyn miettimään kulunutta vuotta ja mietin, mitä tulevalta vuodelta haluan. Hyvin samoilla linjoilla täällä ollaan edelleen.

Blogeja on niin monelaisia, osa on luotu muistuttamaan muotilehtiä ja antamaan inspiraatiota vaikkapa kauniiseen pukeutumiseen tai sisustukseen, osa on päiväkirjamaisia, jotka käsittelevät hyvinkin henkilökohtaisia ja arkojakin asioita. Jotkut aloittavat blogin bisnesmielessä, toiset siksi, että saavat purkaa ajatuksiaan, osa molemmista syistä. Osa blogeista on täysin fiktiivisiä ja osa anonyymejä. Joukkoon mahtuu monta erilaista tyyliä, ja onneksi näin, koska myös meitä lukijoita on hyvin erilaisia.

Oman blogini koen jäävän jollekin häilyvälle rajalle, täällä kirjoittelen hyvin sekalaisista asioista kauneudenhoidosta syvällisempiinkin pohdintoihin, mutta samalla olen halunnut rajata suuren osan elämästäni myös täältä pois - koska internet ja maalaisjärki. Täällä on välähdyksiä ihanista ja ei niin ihanista päivistä, täällä näkee pienen kurkistuksen kotiimme ja joskus vilautan vaatekomeron sisältöä - milloin mitäkin, mitä juuri sinä päivänä tekee mieli näyttää tai mistä tekee mieli kirjoittaa. Tämä on itselleni rentoutumispaikka, jossa kohtaan teitä, siellä ruudun toisella puolen olevia, ihania tyyppejä kommenttien ja jopa Snapchat videoiden muodossa. Se on hauskaa ja mukavaa.

Eniten sydäntä on lämmittänyt se, kuinka paljon saman henkisiä ihmisiä siellä olette ja kuinka ihanasti ja kauniisti jaksatte käydä kommentoimassa ja kertomassa omia kuulumisianne - vuorovaikutus on mielestäni todella tärkeässä asemassa omassa blogissani.

Vuosi kohta pulkassa, hyvä mieli ja rento ote - eikun eteenpäin vain. Mukavaa, alkanutta viikkoa everybody! :)

15 kommenttia :

 1. Luin joskus edellistä blogiasi, mutta lopetin sen, sillä se muistutti liikaa naistenlehteä. :D Siis se, että postaukset eivät tuntuneet enää henkilökohtaisilta vaan kovin pintapuolisilta vaikutti varmaan eniten siihen, että pikkuhiljaa tekstit jäivät lukematta. Nykyään luen kyllä kaikki julkaisusi, mutta olen hieman hiljainen kommentoija. :) Tekstit etenkin alkoholista olivat kuin suoraan kasattuna omista sekavista ajatuksista. Hämmentävää lukea tekstiä, joka voisi olla omaakin. Kiva kun olet halunnut kertoa myös niitä väsymisajatuksiakin. Ei aina voi olla hyvä päivä, mutta hyviä hetkiä on varmasti joka päivässä. :) Toivottavasti saadaan seurata kuulumisiasi vielä pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Essi! Olipa kiva kuulla, että suunnanmuutos on ollut mieluinen - olen samaa mieltä, edellinen suunta oli juurikin sattumien summa enkä ollut pysähtynyt miettimään mitä edes itsekään haluan. Kiitos hyvästä palautteesta, arvostan todella. Mukavaa päivää ja alkanutta viikkoa!

   Poista
 2. Kiitos Kristiina ja jatka samaan malliin! Itse tykkään eniten matkapostauksista sekä yleisestä ajatuksenlennosta/pohdinnasta. Myös vaatejutut on kivoja, koska itsellä suht samanlainen tyyli & vartalo kuin sinulla, joten välillä olen saanut hyviä vinkkejä. Mukavaa viikon alkua! T. Eveliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Eveliina! Kiva kuulla, kiitos paljon :) Sinne myös mukavaa viikkoa ja kiitos vielä kun kävit kommentoimassa! =)

   Poista
 3. Minullepa kävi hauskasti: luin aiempaa blogiasi säännöllisesti ja se oli yksi niistä harvoista joita jaksoin seurata. Nyt vasta löysin sinut uudelleen ja nytpä minulla onkin sitten paljon luettavaa, kun kaikki vanhatkin postaukset on käytävä läpi. Mukavaa lomaluettavaa siis. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Mukavia lukuhetkiä :) Kiitos kun seuraat!

   Poista
 4. Komppaan! Edellistä blogia lähinnä selasi läpi jos jaksoi, nykyään sun postaukset tulee luettua ensimmäisten joukossa kun bloglovinin avaa. (:

  VastaaPoista
 5. Kiitos kuluneesta vuodesta! Oli kyllä niin huippu juttu kun teit paluun. Sun juttuja on mukava lukea ja täältä saa ammennettua inspiraatiota. Ehkä se on se maanläheisyys ja tietynlainen tavallisuus mikä viehättää ja todellakin se, että sä oot helposti lähestyttävä! Blogiin on kiva jättää kommenttia jos tekstit herättää ajatuksia, usein ne herättääkin. Jatka vaan samaan rentoon tyyliin :) -Rosa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rosa sinulle, kun luet ja kommentoit :) aivan ihana kuulla että tykkäät! Hyvää yötä :)

   Poista
 6. Muistan et sun blogi oli ihan niitä ekoja mitä aloin lukemaan joskus kaaaaauan aikaa sitten ja olin yksi niistä, joka oli surullinen kun bloggaamisen lopetit, ymmärsin kyllä syyt miksi lopetit ja tuin päätöstäsi :) kiva kun alotit uudelleen blogin ja oot kyllä bloggaajista ehkä "helpoin samaistuttava". Just niinku sanoit, blogi tavalliselta ihmiseltä tavalliselle. Tykkään kans vuorovaikutuksesta ja kiva kun jaksat vastailla täällä, instassa ja snäpissä :) joskus tuntuu typerältä laittaa vaikka snäpin kautta viestiä ja toivetella kivaa iltaa, mieleen tulee että en kai vaikuta ahistavalta :D hahah.

  Jatka samaan malliin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niina, sinun viestit ja kommentit ovat aina päivän piristys! Ihmisestä, joka jaksaa aina kirjoittaa kauniisti toiselle, tulee hyvä mieli ja arvostan todella paljon <3 Kivaa päivää! :)

   Poista
  2. Kiitos, olipas kauniisti sanottu :) kivaa päivää <3

   Poista
 7. Löysin uuden blogisi ihan sattumalta ja pakko sanoa, että tykkään kovasti. Tykkään enemmän kuin mitä edellisen blogisi kohdalla, joka paikoin alkoi muistuttaa naistenlehteä tai mainosblogia. Vaikka ymmärrän kyllä hyvin, miksi suunta saattoi menneä sellaiseen, koska kuten itsekin sanoit, teit 2-3 postausta päivässä eikä se ole helppoa ideoiden kannalta. Tästä uudesta blogistasi kyllä paistaa ihan toisenlainen bloggauksen ilo ja meininki. Ihanaa, että olet tullut takaisin:) T: Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips Anna! Suurkiitos kommentistasi, olipa kiva kuulla että viihdyt täällä :) Hyvää alkavaa viikonloppua sinulle! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.