keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Gold-sarjapöytä on saapunut ja löytänyt paikkansa


Kirjoittelin heinäkuun alussa Gold-sarjapöydästä, jonka tilasin meille. Olen huomannut, että teen välillä aika riskejäkin hankintoja meidän kotiin, mutta useimmiten ne osoittautuvat toimiviksi ratkaisuiksi. Tämän pöydän tilasin tietämättä minne sen sijoittaisin. Sille oli muutama paikkavaihtoehto, ja se viimeisenä ajattelemani paikka muodostui parhaaksi.

Meillä ei ole lähes lainkaan eteistilaa, vain pieni tuulikaappi ja heti sen jälkeen ollaankin jo keskellä keittiö-olohuonehässäkkää. Halusin tehdä meille pienen "käytännön alueen". Monissa eteisissä on usein esim. tuoli ja pöytä, tai joku paikka, johon voi vaikka istua solmimaan kenkiä tai laskea laukun olalta. Sen tyylisen halusin meillekin, ja sain sen muokattua kivasti tähän yläkertaamme.Gold-sarjapöytä täältä // tuoksukynttilät täältä ja täältä

Kieltämättä arastin alkuun kullanvärisiä metalliosia, mutta pelko oli onneksi turha, sillä silmä on tottunut niihin hyvin nopeasti. Pienissä osissa tuo kullan sävy on todella kiva, ja tuo mukavaa tunnelmaa kyseiselle alueelle.

Tämä pöydän myötä sain myös yhden paikan lisää, jonka voi täyttää kukilla ja kynttilöillä - muita koriste-esineitä en sitten kotiini kaipaakaan. Pidän mielelläni tuoreita leikkokukkia ruokapöydällä ympäri vuoden, aina kun vain muistaa niitä hankkia.

Gold-sarjapöytä täältä // tuoksukynttilät täältä ja täältä

All in all, olen tosi tyytyväinen tähän sarjapöytään. Se vaikuttaa tukevalta, jaloissa oli valmiiksi pehmustenappulat, pöydän tasojen pinta on jämäkkää marmoria ja muutenkin visuaalisesti se on nätti ja simppeli. Nyt jollain tapaa tuo taulukin sai itseään täydentävän elementin, ja alue näyttää kokonaisuudelta, eikä lainkaan keskeneräiseltä.

Alla vielä teille saamani alennuskoodit Ellokselle.

30% tilauksesi kalleimmasta tuotteesta koodilla: 345403 - kopioi koodi ja aktivoi alennus tästä >
30% alennusta kalleimmasta tuotteesta + SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 30%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus voimassa 30.12.2016 asti ja sen voi käyttää vain kerran.

20% alennusta koko tilauksestasi koodilla: 345413 - kopioi koodi ja aktivoi alennus tästä >
Ellokselta 20% alennusta tilauksestasi - myös ALE-tuotteista sekä tuotemerkeistä! Alennus koskee uutta tilausta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus voimassa 31.7.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran.

Sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia :

 1. Nuo pöydät ovat todella kauniit! Katselin itsekin jo noita viime postauksesi jälkeen ja saatankin hankkia nuo jossain vaiheessa :)

  http://www.noraadler.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suositus täältä! Tykkään kovasti ja vaikuttaa tukevilta :-) Kiva kun kommentoit!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiva! Toivotaan että tykästyt myös :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.