perjantai 8. heinäkuuta 2016

Gold-sarjapöytä + laattapohdintaaGold-sarjapöytä marmoritasolla täältä

Että sellasta. Tällainen lähti sitten ihastuksen vallassa tilaukseen Ellokselta heti, kun sen ensimmäistä kertaa näin. Tälle on kolme paikkavaihtoehtoa, jännittävää nähdä mihin se asettuu ja missä se näyttää omaltaan.

Kulta sävynä on alkanut ihastuttaa myös sisustuksessa, ja tällaisina pieninä pyrähdyksinä sitä voi yhdistellä kivasti esim. valkoisen ja beigen sävyjen kanssa kauniisti. Tällaisten pienten huonekalujen kanssa on helppo kokeilla eri paikkoja, ja katsoa sitten mihin se parhaiten istuu.1. Buddy pöytävalaisin täältä / 2. Ruby pöytävalaisin (ale!) täältä / 3. Secret pöytävalaisin (ale!) täältä


Tällä kertaa en valitettavasti saanut alennuskoodia tilauksiinne, mutta kannattaa kurkata Elloksen ALE, siellä on mm. kodin puolella vielä yli 1600 tuotetta alennettuun hintaan, ja kivoja tuotteita onkin! ALE:en pääset tästä.


Käytiin viime viikonlppuna vihdoin myös katselemassa ensimmäistä kertaa laattoja meidän pikkueteisen lattiaa varten. Kierrettiin K-Rauta sekä Värisilmä, mutta päädyttiin siihen, että meidän täytyy lähteä käymään vielä Laattapisteessä. K-Raudan ja Värisilmän valikoimat olivat aika suppeat siltä osin, mitä me haemme.

Haluaisimme kuvioitua laattaa, joko kreikkalais- tai marokkolaishenkistä. Alue on pieni, joten kuviolaatta sopisi siihen oikein kivasti. Alue on vieläpä muutenkin helppo, valkoiseksi maalattua betonia, eli suurempia pohjustustöitä ei tarvitse maalin rapsuttelun ja lattialistojen irroittelun lisäksi tehdä. Kun Tuukka jää lomalle, laitetaan projekti kunnolla alkuun ja hääräillään lattia kuntoon. Laitan prosessista kuvia toki tännekin. Itse en ole koskaan moista tehnyt, mutta Tuukka ja hänen isä hoitavat kyllä homman kotiin, voin itse leikkiä työnjohtajaa ja opetella seuraamalla vierestä.

Tänään alkaakin viikonloppu ja iltapäivälle on luvattu jopa ihan mukavaa, puolipilvistä ilmaa - jospa sitä tänään jaksaisi vetää vaikka taas terassitreenit illemmalla.

Mukavaa viikonlopun alkua muruset!

Sisältää mainoslinkkejä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.