tiistai 12. heinäkuuta 2016

Face Designers - hyvän olon ja kauneuden puolesta

Olipas minulla hauska ja mielenkiintoinen iltapäivä viime viikolla! Se tosin alkoi ei niin hauskalla asialla, nimittäin taskuparkkeerauksella. Tiedättekö, kun naiskuskeille ja varsinkin heidän taskuparkkeerauksille usein naureskellaan? Noh, minä olin se naurun kohde tällä kertaa. Ainakin jos joku näki shown. Ajan todella vähän Helsingissä ja kotipuolessa ei pahemmin taskuun tarvitse parkkeerata. Olen kuitenkin mielestäni hallinnut tämän taidon ja onnistunutkin siinä yleensä, mutta tämä kerta oli sellaista ähellystä, että hävetti. Siinä se rouva veivaili aikansa, kunnes luovutti ja jätti auton parkkiin siten, että toinen takarengas oli puoliksi kanttarilla. Olkoot - tuhahdin ja lähdin lampsimaan. Itselle on hyvä osata nauraakin välillä.

Olin sopinut treffit ihanan ripsitekijäni Lindan ja hänen kollegansa Annikan kanssa Lauttasaareen juuri hetki sitten avattuun Face Designersiin. Tytöt ovat yhdessä laittaneet todella tyylikkään liikkeen pystyyn ja yhdistäneet voimansa. Annika ja Linda pitivät minulle esittelykierroksen ja kertoivat toiminnastaan. Näiden kahden naisen luonteet ovat kyllä niin energisoivia, että lähdin paikan päältä itsekin aurinkoa pursuten - todella lämmin vastaanotto ja lisäksi upea, uutta hohkaava tila.
Tiedättekö sellaiset yrittäjät, jotka ovat toiminnassaan mukana koko sydämestään? Sellaisia tarvitaan Suomeen ja on aina ilo nähdä, kun tällaisia ilon pulpahduksia tulee eteen. Annika ja Linda remppasivat paikan alusta asti omin pikku kätösin ja ovat todella käyttäneet aikaa, vuodattaneet verta, hikeä ja kyyneleitä paikan eteen. Ja nyt se on vihdoin avoinna kaikille kaunistautumista havitteleville. Nämä naiset luovat paikalle erityisen hengen ja jokainen asiakas otetaan avosylin ja lämmöllä vastaan. Asiakkaina käyvät aivan tavalliset ihmiset. Ja kuten arvoihin kuuluu, jokainen asiakas palvellaan yksilöllisesti ja huolellisesti. Tämä paikka on luonnollinen ja sen pitäjillä on jalat tukevasti maassa, hyvää huumoria unohtamatta!

Face Designers klinikka on perustettu vuonna 2013. Nyt uusi ihana liiketila on saatu toimintaan ja mukaan on astunut myös kosmetologi Linda ja uusi kauneuspuoli Beauty.

Mikä Face Designers sitten on?
Face Designers koostuu tällä hetkellä kahdesta osasta, alla pienet esittelyt niistä.Klinikka on esteettisiin injektioihin erikoistunut klinikka. Annika pyörittää klinikan puolta taitavin ottein, hänellä on pitkä ura takana ja on kouluttanut Suomeen satoja alan ammattilaisia. Annika on toiminut täyteaineiden parissa lähes 10 vuotta. Oli todella mielenkiintoista kuunnella hänen kertovan, kuinka injektiohoidoilla korostetaan omia parhaita piirteitä ja että hoidolla voi vaikkapa korjata aknen aiheuttamia tuhoja kasvoista. Sain selvän käsityksen siitä, että asiakkaina käyvät täysin tavalliset ihmiset, Matti- ja Maija Meikäläiset, ja monen ikäiset ihmiset jotka haluavat oman itsensä vuoksi korostaa jotain piirrettä itsessään tai häivyttää harmittavia kohtia ihossaan. On tärkeää, että asiakas lähtee luonnollisen näköisenä ovesta ulos ja on täysin tyytyväinen lopputulokseen.

Face Designersilla ei tehdä luonnottoman näköisiä muutoksia, vaan arvoihin kuuluu hyvä maku ja luonnollisuus. Tämä on mielestäni asia, joka pitäisi olla tällä alalla itsestäänselvyys - nykyään injektiohoidoilla on mm. median ja ylilyöntien vuoksi aivan päälaelleen käännetty kuva, kuin mitä se tavallisten ihmisten keskuudessa oikeasti on. Kun hoito on onnistunut, ei ulkopuolinen välttämättä huomaa lainkaan ko. henkilön käyneen injektiohoidossa - tärkeintä on, että asiakkaalla on omassa itsessään hyvä olla, eikä liiallisuuksiin lähdetä. Lisäksi injektiohoitoihin kuuluu aina hyvä puudutus, joka tekee itse toimenpiteestä mukavamman ja jopa kivuttoman. Hoito on seesteinen, eikä sitä tarvitse pelätä.Face Designers käyttää injektiohoitoihin Juvederm -täyteainetta, joka sisältää hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on aine, jota meidän kaikkien kehossa on, ja joka vähenee iän myötä aiheuttaen täten juonteita ja ihon veltostumista. Täyteaine poistuu kehosta luonnollisesti oman aineenvaihdunnan mukana, eikä siitä jää pysyviä jälkiä kehoon. Hyaluronihappo on tutkitusti turvallisin täyteaine ja Juvederm onkin johtava tuotemerkki maailmassa.

Klinikan hinnasto löytyy täältä.Beauty puolella hääräilee puolestaan ihana Linda, jolla olen käynyt ripsissä keväästä asti. Linda on sympaattinen ja suloinen, ja hänen käsissään on aina mukava olla. Beauty-puolella käytetään todella tunnettua Biologique Recherche -ammattilaishoitosarjaa, jonka hoitomahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Sarja sopii niin normaalin ihon, kuin ongelmaihonkin hoitoon loistavasti ja sarjan erikoisuus on yhdisteltävät ainesosat, joita sekoittamalla saa yksilöllisesti sopivan hoidon aikaan. Sarjan tuotteilla voidaan oikein hyvin hoitaa myös vaativampaa ihoa ja korjata ihovaurioita hyvillä tuloksilla.
Kasvohoitojen lisäksi Beauty-puolelta saa myös muita hoitoja, kuten vartalohoidot (esim. sokeroinnit), meikkaukset, geelilakkaukset sekä kattavat opastukset kotihoitoon niin ihonhoidon, kuin vaikkapa kulmien meikkauksenkin suhteen. Laadukkaita BR tuotteita voi ostaa myös kotiin, ja näin laadukas ihonhoito on taattu myös koti-kylppärissä.

Omasta mielestäni suuri osa kauneushoitoa on itse tunnelma ja hoitajan energia. Olen käynyt Lindalla myös mm. kasvohieronnassa ja sokeroinnissa, ja Lindan energia on mielestäni juuri sellainen, kuin kosmetologilta henkilökohtaisesti toivon. Rauhallinen ja varma energia luo mukavan ilmapiirin hoitotilanteeseen ja hoidosta saa sen, mitä yleensä lähden hakemaan: rentoutumista. Omasta kokemuksestani uskallan siis suositella Lindan hoitoja muillekin, hänen persoonaan ei voi olla ihastumatta.

Beautyn hinnasto löytyy täältä.
Annika & Linda toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan Face Designersiin!

TUTUSTUMISETU:
Kaikki Klinikan & Beautyn hoidot -15% alennuksella. Tarjous voimassa 15.8. asti.

Ajanvaraus ja hinnat löytyvät myös täältä:


***

Face Designers
www.facedesigners.fi  //  050 465 2607   info@facedesigners.fi


Sijainti on loistava: aivan Lauttasaaren sydämessä, Lauttasaaren sillan kupeessa.


Lauttasaarentie 13, 00200, Helsinki


Sijainti kartalla:Yhteistyössä Face Designers

14 kommenttia :

 1. Oletko itse kokeillut täyteaineita? Mitä mieltä huultenmuotoilusta? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kyllä olen, mutta koska en tehnyt sitä muiden, vaan itseni vuoksi, en tuo aihetta esiin ottamalla sitä itse puheeksi. Mielestäni huultenmuotoilut, kuin mikä tahansa muukin toimenpide tai kaunistautumiskeino on ok, jos sitä itse toivoo. Mutta liputan silti luonnollisuuden puolesta. Toki jokainen saa toimia kuten kokee parhaaksi. :) Mitä mieltä sinä olet aiheesta? Kiitos kommentista!

   Poista
  2. Kiva vastaus! Olen itse harkinnut huulten muotolua =)

   Poista
  3. Jos asia askarruttaa niin kannattaa ihmeessä kysellä lisätietoja ammattilaiselta, Annika varmasti vastaa oikein mielellään kysymyksiin :) Kiva kun kävit vastaamassa! Mukavaa päivää :)

   Poista
  4. Onko sulla cava ylähuuli laitettu?

   Poista
  5. Heippa Anonyymi! Kuten tuossa jo aiemmin kerroin, niin olen kokeillut täyteainehoitoa, mutta tein sen täysin itseni vuoksi, enkä halua tuoda asiaa esiin sen kummemmin :) Ymmärrät varmasti, että kyseessä on henkilökohtainen asia ainakin osalle ihmisistä ja varmasti haluat tätä asiaa kunnioittaa. Mukavaa loppuviikkoa ja kiitos kommentistasi! :)

   Poista
  6. aivan! Nykyään niin moni ottaa ja monet bloggaajat tosi avoimia. Mulle sinänsä ihan sama mitä muut tekee, itse en ottais koska mielestäni ne täytöt ei näytä hyvältä.

   Poista
  7. Huomenta! Totta turiset, monet bloggaajat ja ihan "tavalliset" ihmiset ovat käyneet täyteainehoidossa, osa tykkää puhua niistä ja osa päättää olla sen kummemmin puhumatta :) ja se on jokaisen oma vapaus. Ihmiset ja blogit ovat erilaisia, ja kiva niin! Kiva että ymmärrät sen, ja sinulla on myös oikeus olla mitä mieltä tahansa, eikä kukaan sitä sinulta pois vie. Olen tässä vuosien varrella oppinut sen, että oma mieli saattaa muuttua ja siksi nykyään itse pyrin pysymään neutraalina ja avoimin mielin monen asian suhteen. Se poistaa myös stressiä yllättävän hyvin. No nytpä meni romaaniksi tämä vastaus, kiitos kommentistasi ja mukavaa pian alkavaa viikonloppua! :)

   Poista
 2. On kyllä hyvä juttu että tota luonnollisuutta tuodaan esiin.. Ihan liikaa näkyy övereitä muokkauksia. Mulla ei ole vielä kokemuksia mutta olen miettinyt kokeilevani roikkuviin suupieliin. Sekin on kuulemma mahdollista. t. juuri yksi Maija Meikäläinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, nykyään on niin monia keinoja muokata omaa ulkonäköä, jotkut pysyvät luonnollisuuden rajoissa ja osa tykkää vetää vähän yli - kaikilla on oikeus elää kuten tahtoo, mutta silti tykkään siitä, että on myös tällaisia klinikoita, joissa ei överiyttä suosita. Tuosta kannattaa kysyä konsultaatiota ammattilaiselta, mutta jos asia mietityttää niin kyllähän sitä kokeilla voi - hyaluronihappo kun poistuu oman aineenvaihdunnan mukana eikä tulos ole pysyvä. Kiitos kommentistasi! :)

   Poista
 3. no vihdonki cavanaakkeli pääsee sopuhintaa silottaa niitä ah kauheit ryppyi, ku o ikäkriisiki... on tätä jo idotettuki... :> ja eiku lisää ainoat harrastust selfietä instaa... taskuparkkeerauksie omakehumine ei män läpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,

   harmi, että koit tässä postauksessa olevan jotain, mikä sai sinut provosoitumaan. Toisten elämästä ei kannata välittää liikaa, silloin voi keskittyä omaan elämään paremmin ja mielikin pysyy parempana. Jos kuitenkin koet tämän käyttäytymismallin sinulle parhaana tapana kuluttaa aikaa ja elää, on se toki suotavaa. Mutta tähän blogiin ei kannata käyttää enää aikaa ja yrittää ”järkyttää” minua kirjoittajana tai aiheuttaa pahaa mieltä, sillä en välitä tämän kaltaisista kommenteista. Toivon sinulle tästä pienestä purkautumisestasi huolimatta mukavaa kesää! :)

   Poista
 4. Mä niin innolla haluaisin testata sitä arpien jemmausta täyteaineilla. 😊 Pieni asia muille, mutta itsellä vaikuttaa fiilikseen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, että se olis iso juttu sulle, ja kannustan kyllä ehdottomasti kysymään asiasta lisätietoja! :) <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.