lauantai 9. heinäkuuta 2016

Extempore ilta / Espoo Block Party jatkot

Eilen vietettiin Tuukan kanssa rauhallista pizza- ja leffailtaa, kunnes alkoi viesteillä pommitus kavereiden suunnalta. Piti kuulemma lähteä Espoo Block Partyjen jatkoille katsomaan Mäkkiä ja Paperi T:tä.

Hetken aikaa pyörin siinä täyden mahani kanssa sohvalla ja koska olen menevä ihminen, päätin selättää ähkyn ja hypätä auton rattiin ja lähteä kuuntelemaan keikkaa. Battery naamaan ja tytöt kyytiin, osa tytöistä odottelikin meitä jo paikan päällä.

Tuollaiset pienemmät baarikeikat ovat mielestäni kaikista parhaita, kun ei ole jättisuurta yleisöä aiheuttamassa tungosta eikä tuopit tai kyynärpäät lennä naamaan. Ainakaan niin pahasti. Joskus, kuten tälläkin kertaa, on vain mukava seistä, katsoa ja kuunnella hyvää keikkaa - aina ei tarvitse riehua ja vallata tanssilattiaa.Kumpikaan artisteista ei lukeudu omiin suosikkeihini, mutta molemmilta löytyy myös hyvää materiaalia. Oli oikeastaan todella kiva kuunnella vähän erilaistakin matskua heiltä, siinä osasi jopa nauttia oman mukavuusalueen ulkopuolella. Propsit molemmille jätkille omasta jutustaan.

Kolmen maissa lähdin kotia kohti, osa jäi vielä jammailemaan hetkeksi. Tänään heräsin yhdentoista kieppeillä ja olo oli energiaa täynnä. Aamukävelyllä koirien kanssa huomasin ihanan, lämmittävän auringon - tervetuloa takaisin. Tänään on mukava päivä tiedossa, kun kokoonnutaan pienellä porukalla ystävän luo salaatti-illalliselle. Ihana, rento viikonloppu.

Lisää kuva- ja videomatskua viikonlopusta sekä keikasta näet Instagramista ja Snapchatista, löytyy nimellä @kristiinamu // Kristiinamu

Millaisia suunnitelmia teillä on tälle päivälle? :) Mukavaa lauantaita muruset!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.