keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Uutta makuuhuoneessa

Roselynn päiväpeite täältä / Roselynn beiget  & vedenvihreät koristetyynyn päälliset täältä 

Makuuhuoneemme on ollut oikeastaan kokoajan muuttomme jälkeen keskeneräinen, ja on sitä edelleen. En ole halunnut panostaa makuuhuoneeseen, sillä koiramme olivat pitkään alakerrassa ollessaan yksin, ja Pilvin (onneksi jo taaksejäänyt) pureskeluvimma asetti kaiken vaaravyöhykkeelle. Nyttemmin Pilvi on päässyt onneksi harrastuksestaan eroon ja olemme myös tehneet uusia järjestelyjä koirien aluejaossa. Kun olemme kotona, koirat saavat tottakai olla missä tahansa, mutta ollessaan yksin rajaamme niille hieman pienemmän alueen.Olen vihdoin siis voinut hankkia uudet tekstiilit makuuhuoneeseen, vanhojen, pureskeltujen tilalle. Päiväpeiton ja suuremmat tyynyt olen tilannut Ellokselta ja House of Rymin ottoman-tyylinen viltti sekä koristetyyny ovat Cilla's putiikista Lönkalta.

Makuuhuoneemme yöpöydät ovat kaivanneet korvaajia jo pitkään, mutta ei olla löydetty sopivia oikein mistään. Meillä tuo pikkutelkkari tuottaa ongelmia, kun haluamme sen pitää makkarissa, mutta se ei ole kovin kivan näköinen yöpöydällä. Ensin mietimme seinälle asetettavaa telinettä, mutta eipä sekään silmiä hivele. Lisäksi seinällä valuvat johdot tuottavat minulle harmaita hiuksia vieläkin enemmän. Siispä etsinnässä on uudet yöpöydät, jonka päälle tv edelleen mahtuu ja lisäksi yöpöydän korkeus tulisi olla samaa luokkaa, kuin nykyisen. Toiselle puolelle voisi toki hankkia erilaisen yöpöydän tai -rahin, josta olenkin maininnut aiemmin täällä.


Alennuskoodit Ellokselle:

ALEHINNOISTA PUOLET POIS
koodilla 335478 saat 50% lisäalennuksen aletuotteista.
Koodi voimassa vain tänään 29.6.! Aktivoi tarjous ja tilaa tästä >

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen ALE-valikoimasta. Alennus koskee alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja (punaiset hinnat), myös merkkituotteita. Alennus on voimassa 29.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran.

Oletko Elloksen uusi asiakas?
Koodilla 339601 saat 40% alea kalleimmasta tuotteesta.

40% alennusta kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut. HUOM. Tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 40%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja.
Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Voimassa 3.7.2016 asti ja sen voi käyttää vain kerran.


Sisältää kaupallisia linkkejä.

2 kommenttia :

  1. Toi vaan on niin ihana toi kuosi noissa house of rymin viltissä ja tyynyssä!! Sitä rahia kuolaan vieläkin jos vaan tulis sellanen rako budjettiin et sais meillekin.. Jos vaan niitä edes sitten on enää myynnissä :D sulla on kyllä sisustussilmää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Jep, tuo kuosi on nätti :) Voi kiitos <3 Toivotaan että on vielä kun aika koittaa!! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.