torstai 9. kesäkuuta 2016

Toivepostaus: kesän bucket list

Minulle esitettiin postaustoive, jossa kokoaisin kesän bucket listaa hieman ylös. Ja se oli oikein kiva toive! Tällaisen olenkin nähnyt jossain toisessa blogissa hiljattain, ja luin sitä innolla. Tässä tulee minun tämän kesän bucket list.

Tänä kesänä haluaisin...

Ottaa omasta pihasta kaiken irti, viettää ihania, aurinkoisia iltoja ja kesäisiä päiviä terassillamme ystävien kesken. Möyriä mullassa ja tehdä pihahommia. Riehua koirien kanssa ja katsoa, kun ne nauttivat.

Saada pari pientä sisustusprojektia alkuun ja päätökseen kotona. Ainakin eteisen lattian laatoitus on ollut suunnitelmissa toteuttaa kesän aikana, mutta se menee todennäköisesti heinä-elokuulle, kun Tuukka on lomalla.

Syödä paljon jäätelöä, marjoja ja muita kesäherkkuja. Keksiä ja valmistaa uudenlaisen kesäruoan, esimerkiksi jokin erilainen salaatti. Syödä paljon uusia perunoita ja sinappisilliä, paistaa makkaraa nuotiolla.

Viettää yhden lämpimän illan Linnanmäellä ystävien kanssa ja kiljua laitteissa (niissä, joihin uskallan mennä). Syödä hattaraa ja vetää narua. Kuvata värikkäitä laitteita ja iloisia ihmisiä.

Mennä piknikille lähirannalle ja ehkä jopa uskaltautua uimaan. Olen huono uimaan Suomessa. Kirjoitella rantahiekkaan ja katsella auringonlaskua.

Lähteä matkalle, se onkin onneksi jo varattuna ja häämöttää loppukesässä. Suunnata ajatukset lomamodeen, vaikka lomaa ei olekaan pahemmin tänä kesänä. Nauttia myös arkipäivistä ja niiden vapaista illoista, tehdä kaikkea kivaa viikonloppuisin.

Ottaa aurinkoa (turvallisesti) kaikkina hellepäivinä edes vähän. Ostaa pienten lasten uima-altaan koirille meidän takapihalle. 

Nähdä sellaisia ystäviä, joita tulee muutoin nähtyä liian harvoin.

Tehdä työni hyvin ja kehittyä siinä, nauttia työnteosta ja työkavereista, antaa kaikkeni.

Elää hetkessä, keskittyä hyvään oloon ja positiivisuuteen, kierrättää hyvää ja nauraa paljon. Tänä kesänä haluaisin päästä syvemmälle omaan mieleen ja hyvään oloon. Pyrkiä entistä tasapainoisempaan minään ja elää omien arvojeni mukaisesti.

Juhlistaa Cava 2.0 blogin vuosipäivää ja pyrkiä entistä parempaan blogiin. Pysyä rennossa otteessa ja pysyä edelleen rehellisenä ja pitää jalat maassa.

Oppia uutta, ottaa vastuuta ja kokea onnistumisen iloa niin työ- kuin kotirintamallakin.

Tänä kesänä toivon siis kokevani elämysten lisäksi myös henkistä kehitystä ja pyrkiä elämään täyttä elämää. Mitä kuuluu sinun bucket listalle? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.