sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Rentoa chillailua ja ruokaa

Siinäpä tämän viikonlopun agenda aika pitkälti. Tänä viikonloppuna olen kuin olenkin hemmotellut itseäni aina sillä, mitä mieli milloinkin teki. Eilen juhlittiin ystäväni syntymäpäivää, ja mentiin pienellä porukalla syömään Belgeen.

Olin katsellut menua etukäteen ja odotin kovasti etanoita, joita syön lähes aina jos niitä listalta löytyy. Olin ollut aiemmin Belgessä vain istumassa iltaa, eli ruokapuolelta ei ollut kokemusta. Pakko sanoa, että Belge ei noussut suosikikseni ruoan osalta. Etanat lilluivat suuressa määrässä öljyä eivätkä olleet maultaan kovin herkullisia. Kyllähän ne nälkään söi loistavasti, mutta en ehkä tilaisi uudelleen. Samoilla linjoilla oli kolme muuta seurueemme jäsentä, jotka myös ottivat etanat alkuruoaksi. Pääruokaa en itse syönyt, vaan tyydyin napostelemaan maalaisranskalaisia juomani kyytipoikana. Jos tiedän, että iltaa pitää jatkaa vielä syömisen jälkeen, en yleensä tilaa lainkaan raskasta pääruokaa, sillä tällä neidillä iskee usein väsy jos maha on täynnä. Ruoan osalta ilta meni vähän niin ja näin, enkä nyt lähde erittelemään kaikkia syitä tähän, mutta ilta jatkui onneksi mukavasti Belgen baarin puolella.

Belgehän on muutoin todella kiva ja hieno paikka ja siellä on mukava istua iltaa. Viihdyttiin muutama tunti, jonka jälkeen suunnattiin Stonesiin yksille. Sieltä taas oli useampi lajike juomia loppu, joten kaikki ottivat vähän mitä ottivat ja pohdittiin samalla, minne iltaa tulisi jatkaa. Tässä vaiheessa kello oli jo yli puolen yön ja osaa porukasta alkoi väsyttää. Siispä jakaannuimme osittain eri suuntiin, osa baariin ja osa kotiin. Täytyykö edes kertoa, kumpaan joukkoon kuuluin. Sänkyhän se minua kutsui ja hyvä niin, tänään on ollut hyvä olo ja kohta suunnataan elokuviin Tuukan kanssa.

Uusi työviikko häämöttää ja aloittelen sitä hyvillä mielin. Toivon, että tämän viikon väsymykset ja surkutukset jäävät tälle viikolle, eivätkä seuraisi mukana uuteen viikkoon. Tokihan itse olen tässä asiassa tilanteen herrana pääosin, eli täytyy yrittää psyykata itsensä energiseksi. Onneksi olo on jo parempi, viikonloppu on osittain auttanut asiassa.

Tässäpä tiivistettynä eilisen kuulumiset ja nyt kello on jo niin paljon, että täytyy suunnata pukemaan päälle ja hypätä autoon. Leffa kutsuu ja loppuillan aion pyhittää lepäämiselle, ja kerätä viimeisetkin voimat tämän viikonlopun osalta huomista varten.

Mitä te olette puuhanneet viikonlopun aikana? :)

2 kommenttia :

 1. Suunnittelin blogiini arvontaa ,joten
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei! Kiitoksia vinkistä :) Siellähän oli jo todella mukavasti osallistujia!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.