lauantai 25. kesäkuuta 2016

Jokseenkin vaikea juhannus

Tänä vuonna juhannus on tuntunut jollain tapaa vaikealta, enkä ole ollut niin sanotusti juhannustunnelmissa. Olen sellainen ihminen, että elän kaikelle häppeningille ja tapahtumille. Varsinkin tällaisia ajankohtia ovat uusivuosi ja juhannus. Tänä vuonna meidän kaveriporukka hajosi pirstaleiksi eri mökeille ja muihin paikkoihin, ja me jäätiin kotiin. Myös kaksi parasta ystävääni ovat reissussa, joten heistäkään ei valitettavasti ollut seuraa. Kutsuttiin meille pari töiden vuoksi kaupunkiin jäänyttä kaveria grillaamaan ja ilta oli kyllä ihan mukava. Jotenkin vaan olin kokoajan hieman maassa ja väsynyt, eikä tunnelma ollut omalta osaltani paras.

Samaan aikaan tällainen rauhallinen kolmen päivän vapaa tekee todella hyvää, sillä olen ollut väsynyt. Viime yönä nukuin ihanat, melkein 12h yöunet ja nyt tuntuu siltä, että saatan kohta mennä päikkäreille. Ja niin taidan tehdäkin, kun olen kirjoittanut tämän postauksen loppuun.Mutta olihan meillä eilen mukavaakin, Pilvi ja Kaapo sai seuraa ystävämme Peppi-ranskiksesta, koirat tulee hyvin toimeen ja niillä ainakin oli kunnon bileet käynnissä koko illan. Nyt nuo kaksi possua ovatkin sitten aivan poikki ja ovat nukkuneet melkein taukoamatta eilisestä yöstä asti. Tottakai myös ruoka oli ihanaa, grilliruoka vaan on niin parasta kesäisin.

Vaikka meillä on oma piha ja puitteet kohdillaan, olisihan se ihan mahtavaa päästä viettämään juhannusta joskus kunnon järvenranta-mökille. Aamukahvi laiturin nokassa ja veneellä katsomaan kokkoa - kuulostaisi ihanalta. Harmi, että lähipiirissä ei ole mökkiä. Ja olen onnellinen teidän puolesta, joilla sellainen on. Nauttikaa! :)

Tämän postauksen kirjoittaminen on kestänyt ihan tolkuttoman kauan, sillä unohdun kokoajan katsomaan naapurin miestä, joka leikkaa puskia. Enkä siksi, miksi varmasti moni nyt luuli, vaan siksi, että tuo touhu on niin hauskan näköistä. Leikkaustavasta päätellen mies ei ole koskaan ennen ko. toimintaa harjoitellut ja elehdinnästä päätellen ei sitä myöskään koskaan enää tee. Lopputulos on varmasti upea. :D Tästä meidän ruokapöydän ääreltä näkee hyvin ulos ja tuli kyllä hieman Ulla Taalasmaa fiilis, kun jäin häntä seuraamaan, mutta kun show on niin hyvin lähellä, ei tarvitse kuin silmiä hieman kääntää niin näkee. Tekisi mieli mennä apuun. Miesparka.

Summa summarum: ei paras juhannus fiiliksen perusteella, mutta lepo tulee tarpeeseen. Ihanaa, kun kesäsäät tuli vihdoin meillekin tänä aamuna, ja niistä koitankin nauttia nyt loppujuhannuksen ajan. Ikävä ystäviä ja olematonta mökkiä.

Miten teidän juhannus on mennyt? Oletko saanut nauttia siitä mökillä vai jäitkö kaupunkiin?

4 kommenttia :

 1. Harmi kun fiilis ei oo ollu niin hyvä mut onneks muuten meni juhannus mukavasti teillä :) täällä vähä sama, kavereita aattona meillä ja mentiin paikalliseen kuppilaan vielä illamviettoon ja lauantai menikin dagen efter fiiliksissä :D tänää grillailtiin miehen kanssa ja ollaan katottu futista :)

  Kivaa viikonalkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän juhannus kuulostaa mukavalta :) futista täälläkin ollaan seurailtu - pian onkin jo jännät paikat. Samoin <3

   Poista
 2. Jotenkin samoissa fiiliksissä meni oma juhannus. Kun viime vuosien ydinporukasta puuttui 2 ja heidät oli "korvattu" muutamalla uudella tyttö/poikaystävällä, niin ei homma enää tuntunut samalta. Jotenkin jännä herätä tunteeseen, että ei oikeen tunne enää kuuluvansa porukkaan jonka kanssa on viettänyt mahtavia aikoja jo vuosia.
  Kaiken lisäksi meillä oli mukana 4 koiraa joista yksi ei tullu toimeen muiden kanssa... Mutta onneksi ruoka oli hyvää, se pelastaa paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan :) Voi harmi, ikävä kuulla että samoissa fiiliksissä ollaan oltu. Uudet tuttavuudet eivät aina korvaa vanhoja, ja on harmi jos se on vaikuttanut ydinporukkaan. Aivan ihana tuo viimeinen lause, olen myös totally food lover ja ihanaa että on sielunkumppaneita tässä asiassa! ;) Aurinkoista viikkoa ja kiitos kommentistasi :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.