tiistai 21. kesäkuuta 2016

Ihania kotijuttuja alesta + meikkivinkki
3. Penny hylly & Paradise ruukku // 4. Santorini rahi // 5. Marco rahi (edit: loppuunmyyty!)

Katso kaikki ALE-tuotteet täältä.

EDIT! Sain teille alennuskoodin ja se käy myös ALETUOTTEISIIN! :)
Koodi: 335476 ja shoppailemaan tästä!
Alennuskoodi lisätään ostoskorissa ja alennus aktivoituu kassalla.
(Alennus koskee vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja.
Alennus on voimassa 29.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan.)


Ah, Ellos on alentanut ihania tuotteita ja siellä oli onnekseni sellaisiakin, joita en ole vielä ehtinyt tilata normaalihintaisena ;) Meiltä löytyy jo Penny hylly sekä Paradise ruukut. Nyt himoitsen jompaa kumpaa kuvan rahia. Olen haaveillut uusista yöpöydistä ja mielessä on käynyt myös rahin käyttäminen yöpöytänä. Tarvitsen sitä nimittäin yleensä vain kännykälle, eli pinnan ei ole pakko olla tasainen.

Nuo meidän Paradise ruukut kaipaavat vielä täyttöä, en ole päättänyt mitä niihin haluaisin. Ehkä joko viherkasveja tai valkoisella kukalla olevia kasveja. Mitä te laittaisitte?

Nyt on selkeästi meneillään joku Marokkobuumi, nimittäin himoitsen kaikkea missä on ornamenttikuosia tai itämaista vivahdetta. Sen huomaa vahvasti myös valitsemieni tuotteiden kuvioinnista.


+ Meikkivinkki!Toinen tärppi, joka kannattaa tsekata, on Makiash -merkin meikkituotteet, joista osa on nyt myös alessa. Suosittelen varsinkin tuota kuvassa näkyvää kajal-komboa, eli pehmeä liner vesirajalle ja vedenkestävä eye liner luomelle. Näiden kahden avulla saa näyttävän ja kestävän silmämeikin, eikä kesän haastava ilmasto saa niitä valumaan poskille ;)


Sisältää kaupallisia linkkejä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.