tiistai 24. toukokuuta 2016

Marble overdose - uusia hankintoja kotiin

Minäpäs se mennä päräytin ja tilasin meille uuden sohvapöydän olohuoneeseen. Meidän olohuoneen sohvapöytä palveli loistavasti 1,5 vuotta, kunnes yksi jalka kremppasi niin, että pöytä on vinossa. Pohdin korjauttaisinko jalan vai laittaisinko pöydän kierrätykseen ja ostaisin uuden pöydän tilalle. Marmorin viehätys on niin kova, että päädyimme tilaamaan uuden. Näissä kuvissa se näyttää ihanalta, en malta odottaa että saadaan se kotiin ja käyttöön. Pieni muutos, ihanaa vaihtelua yleisilmeeseen.

Ja ettei vaan olisi liian vähän marmoria, päätyi tilaukseen eräs hyllykkö, jota olin katsellut jo aiemmin. Nyt kun hyllykkö oli alennuksessa, päätin tilata sen. Minulla on tälle kaksi paikkaa mielessä, saa nähdä kumpaan päädyn. Ja tottahan toki tilasin myös kuvassa näkyneet ruukut - mainoksen orja, minkäs teet. Kokonaisuus on varmasti ihana!

Aiemmin hankkimani Porto amppeli on osoittautunut hyväksi hankinnaksi, leikin eilen viherpeukaloa ja istutin amppeliin begonian. Istutussessioista tulee kuvamateriaalia todennäköisesti huomenna lisää.
Kaiken kaikkiaan tämä kesä on aivan ihanaa kodin- ja pihanlaittoaikaa. Nautin, kun saan riehua puskaleikkurien kanssa pihalla tai muutenvaan maata auringossa ja nyppiä ruohoa ja sotkea varpaat multaan. Pakko myöntää, että kerrostalosta maantasalle muutto on tehnyt hyvää ja huomaan olevani paljon onnellisempi, kun saan myllertää edes vähän ja olla enemmän ulkona. Ja mikä parasta: koirat nauttivat omasta pihasta ja ovat silminnähden onnellisia kun saavat telmiä nurmikolla ja syödä voikukkia.

Onko teihin iskenyt sisustus- tai puutarhakärpänen näin kesän tullen?

Oletko tilaamassa Ellokselta ensimmäistä kertaa?
Koodilla 339601 40% alennus tilauksesi kalleimmasta tuotteesta! Siirry tilaamaan tästä >
40%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Sisältää kaupallisia linkkejä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.