keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Lomalla

Heippa, julkaisen lomani aikana kommentteja aika-ajoin, mutta vastailen teille lomani jälkeen. Ihanaa ja aurinkoista viikkoa kaikille! :) Kannattaa laittaa @cavagram2 Insta seurantaan!

4 kommenttia :

 1. Hei! Ihanaa lomaa :) <3 onko tuttu sellanen paikka kun Cafe Mai siellä Alanyassa? Olin pari vuotta sinne Alanyassa lomalla ja silloin tuli käytyä tuossa kyseisessä paikassa useasti. Silloin ainaki oli super hyvät ruuat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kyllä, paikasta olen kuullut, mutta koitan välttää Suomi-ravintoloita ulkomailla ollessani :) Siksi ei ole tullut käytyä. Mutta kiitos vinkistä, ehkä joskus pistäydyn! Kiva kun kävit kommentoimassa.

   Poista
 2. Moi! Löysin blogisi kun aloin googlettelemaan, löytäisinkö mistään enää sitä kaulakorua, mikä oli siun ja Cailapin yhteistyö. Se helmikoru. Ihan miun lemppari, mutta miu poikavauva käsitteli sitä vähä kovemmilla kourilla ja se hajosi. Osaisitko sanoa, voiko sitä enää löytää mistään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Katri! Voi ei, en kyllä osaa sanoa saako niitä enää mistään - ehkä Cailapin asiakaspalvelu osaisi vastata paremmin? :) Toivottavasti löydät! Kivaa loppuviikkoa sinne!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.