maanantai 2. toukokuuta 2016

Cilla's - Lönnrotinkadun helmiOletko jo ehtinyt pistäytyä tässä suloisessa uudessa myymälässä Lönkalla? Tämä työmatkani varrella sijaitseva keidas vei minut mennessään, kun yhtenä päivänä menin tappamaan aikaa odotellessani Tuukkaa. Bongasin heti monia merkkejä, joista pidän, Himla, Bloomingville, Hipanema.. Toinen toistaan ihanampia ja hyvin valittuja sisustus- sekä lifestyletuotteita kotiin, keittiöön & käyttöön. Tarvitseeko edes mainita, että Tuukka joutui odottelemaan tovin, ennenkuin päästiin jatkamaan matkaa?
Cilla'sissa sain lämpöisen vastaanoton ja paikan omistaja kertoi mielellään minulle tuotteista ja itse myymälästä. Myymälä oli vasta kevättalvella avannut ovensa Lönnrotinkadulle, ennen myymälä sijaitsi Alppilassa ja on nyt siirtynyt Hietalahden kupeeseen Lönnrotinkatu 39:aan. Myymälä on ihan Hietalahden kauppahallin kulmalla. Vanha Alppilan myymälä on auki vielä toukokuun loppuun saakka.

Myymälä on kivan kokoinen ja sinne tehdään vielä tässä lähitulevaisuudessa laajennusta. Tällä hetkellä tuotevalikoimaan kuuluu mm. sisustus- ja lifestyletuotteet sekä Cilla's oman merkin kodinhoitotuotteita keittiöön ja koko kotiin. Myymälästä löytyy myös kauneustuotteita, kuten ihania Mia Höytö -voiteita ja puhdistusaineita. Lisäksi omia lemppareitani, Hipaneman rannekoruja oli kiva valikoima. Tässä vain muutamia mainitakseni, jotta myymälän kattavuuden ymmärtää, tulee itse käydä paikan päällä hypistelemässä ja ihailemassa tuotteita.Syy siihen, miksi olen niin hulluna tällaisiin pieniin (ja surempiin) putiikeihin, on se, että olen aina salaa haaveillut oman putiikin pitämisestä, mutta jättänyt sen vain haaveeksi. Silti on aina mukava vierailla kauniisti laitetuissa myymälöissä, joissa tuotteet on valittu tarkoin ja sydämellä. Kotimaista yrittäjyyttä on ilo tukea ja tällainen, jos mikä on loistava kohde. Mainitsinkin jo aiemmin, että Cillalla on myös omaa tuotantoa; Cilla's -sarja on valmistettu Suomessa.

Tällä hetkellä putiikissa on myös jonkin verran tarjolla vaatteita ja asusteita. Valikoimassa on mm. Beck Söndergaardin suosittuja huiveja, ja valikoima oli mielestäni laaja - ihania värejä eri tyyleihin sopiviksi löytyi vaikka kuinka.

Cilla's:lta löytyy pieni valikoima tuotteita myös perheen pikkuisille, ihania lastentuotteita oli mukava katsella, vaikka itselle aihe ei olekaan ajankohtainen. Eli perheellisislle suosittelen myös pistäytymistä putiikkiin. Pian ei jää myöskään miehet paitsi tästä hauskuudesta, Cilla suunnittelee kovaa vauhtia tuovansa valikoimaan myös miesten tuotteita.Kiitos Cilla, että otit minut niin avoimesti vastaan, kun ensimmäisen kerran tupsahdin sisään. Ja tietenkin siitä, että sain pistäytyä vielä uudemman kerran ja tällä kertaa tulla heilumaan kamerani kanssa ihanaan putiikkiisi. Ilo oli täysin minun puolellani! :)
Käy ihmeessä kurkkaamassa myös Cilla's webshop: Cillas.fi - koodilla CAVA saat ilmaisen toimituksen (yli 30€) tilauksellesi. Alennuskoodi on voimassa 15.5. asti.

Pistäydy putiikkiin:
Lönnrotinkatu 39
00180 Helsinki

Heräsikö kysymyksiä liittyen valikoimaan tai tuotteisiin?
p. 044 222 0269
info@cillas.fi

Lönnrotinkadun kivijalkakauppa on avoinna:
ma-pe 10-18
la 10-16

Yhteistyössä Cilla's

2 kommenttia :

  1. Oi oi oi, kuvista bongailin niiiin monta ihanaa aarretta! ♥_♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ole ihania.. myymälässä voisi kierrellä ja kaarrella vaikka kuinka kauan, aina tuntuu että löytää kaikkea uutta ja ihanaa :) Mukavaa alkanutta viikkoa Noora! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.