perjantai 1. huhtikuuta 2016

Viikonloppu edessä ja uutta keittiössä
Viikonloppu alkoi, ihanaa! Olin koko viikon tätä päivää lukuunottamatta ihan jumissa niin fyysisesti kuin järjellisestikin, mikään ei oikein tuntunut luistavan ja joka paikkaa on kolottanut. Viime yönä heräsin 3:32 tajuttomaan kaivurikoneen temmellykseen pääni sisällä. Nousin ylös, lähdin yläkerrasta etsimään särkylääkettä, tongin joka paikan tuloksetta, kunnes unenpöpperössä sain ahaa elämyksen. Matkalaukkuni sivutaskussa on oltava yksi 600 mg burana! Ja kyllä, siellä se oli - mistä näitäkin aivotuksia välillä tulee? Noh, tunsin säryn lieventyvän jo muutamassa minuutissa ja uni löysi taas luokseni. Aamulla heräsin kuin uutena ihmisenä, mutta töistä palattuani särky hiipi jälleen tervehtimään... Onneksi löysin lääkekaapista hammassärkyyn määrättyjä Panadoleja, miksihän en niitä yöllä nähnyt, kun olivat ihan päällimmäisenä. Tämä palaava särky on mulla aina merkki siitä, että pitäisi mennä kunnon niska-hartiahierontaan, särky nimittäin lähtee takuuvarmasti sillä. Venyttely ja keppijumppakaan ei ole näköjään auttanut tällä kertaa.

Töistä lähtiessäni pistäydyin eräässä kivassa sisustusliikkeessä, jonka olin huomannut tulleen Lönkalle hiljattain. Kannatti mennä, sillä nappasin sieltä mukaani meidän keittiöön sopivan Bloomingvillen marmoripurnukan. Rakastan marmoria, se jotenkin kiehtoo ja olenkin hamstrannut ehkä jo liikaakin marmorisia leikkuu- ja aluslautoja meille kotiin.. Mutta yksi purnukka mahtuu aina joukkoon, eikös! ;) Sain vielä lähtiessäni aivan ihanalta puodin pitäjältä lahjaksi heidän oman merkin tiskiaineen, jotenkin vain nämä hienot purnukat näyttävät paljon paremmilta, kuin perinteiset Fairy-purkit! Jäi kyllä hyvä mieli ko. putiikista ja sinne saattoi jäädä jotain, jonka joudun vielä palata noutamaan..


Tuolla kuvan taustalla pönöttävät Nicolas Vahén öljypullot ovat myös todella nättejä, keittiö on paljon kauniimpi, kun purnukat ja tuotteiden pakkaukset ovat kauniisti suunniteltu. Vielä olisi hakusessa ihan perinteisten mausteiden säilytykseen pienet, kauniit maustepurkit - mistähän sellaisia löytyisi?

Tänään aion ottaa ihan iisisti (okei, pyykkiä pitää pestä ja ehkä siivotakin vähän..) ja huomiseksi olen varannut pienen hemmotteluhetken itselleni kosmetologilta. Lisäksi huomiselle on muutakin ohjelmaa, käyn auttamassa ystävääni nettisivuasioissa ja iltapäivällä pitäisi mennä pesemään ja siivoamaan auto kevätkuntoon. Meidän auto ei ole varmaan ikinä ollut niin kökkönen, kuin nyt, joten hommaa riittää niin ulkoa, kuin sisältäkin. Huomisesta illasta en ole vielä varma, jotenkin tekisi mieli jäädä kotiin lepäämään, mutta koska usein tämä leposuunnitelma ei toteudu, en sano mitään, koskaan ei tiedä minne pärähtää kutsu ja sitten taas mentiin.. Ennen tuntui, että vain kesäisin oli joka vklp jotain menoa, nyt tuntuu että menoa on ympäri vuoden viikottain, joskus pitäisi osata vain pitää täysin tyhjä ja vapaa viikonloppu. Saa nähdä jos se onnistuisi tänä viikonloppuna.

Sunnuntaina ei ole vielä mitään ohjelmaa, mutta jos on hyvä ilma, saatan käydä hankkimassa niitä kukkia parvekkeelle ja viherpeukaloida hieman. Muutoin aion pitää sunnuntain - kuten aina - lepopäivänä. Nyt alan vääntämään kanafajitaksia illalliseksi. Oikein ihanaa viikonloppua! :)

PS. klikkaa alemmasta postauksesta blogikirppikselle!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.