tiistai 12. huhtikuuta 2016

TOMS - osta kengät ja annat toiset niitä tarvitsevalle
Kevään ja kesän kenkävalikoimastani on puuttunut kevyet ja mukavat city-tennarit. Lenkkareita ja ballerinoja löytyy, mutta mukavat tennarit puuttuivat. Kun näin nämä TOMSin ihanat, raikkaat tennarit, olin myyty ja ne hyppäsivät ostoskoriini alta aikayksikön! Plussaa irroitettavasta sisäpohjasta - helpottaa puhdistusta ja tuuletusta.


Toms lahjoittaa jokaisesta ostetusta Toms-kenkäparista yhden kenkäparin vähäosaisille lapsille One for One -hankkeen nimissä. - Koskee myös Ellokselta tilattuja TOMSeja.

Moni varmaan tietää TOMSin heidän tossu-mallisista kengistään, ja itsekin yllätyin kun huomasin, että nämä tennarit oli ko. merkin. Ja nyt pienen tutkinnan jälkeen, opin että TOMS valmistaa kaikkea vaatteista asusteisiin. Elloksen valikoimassa on tällä hetkellä TOMSilta vain kenkiä, ballerinoista kiilakorkoihin.

Pidän nykyään myös kesäkengistä huolta yhtälailla, kuin talvisaappaista, näin käyttöikä kasvaa ja jalassa on siistit ja raikkaat kengät vuodesta toiseen. Suihkutan uudet kengät kosteussuojalla ja imuroin, tuuletan ja pesen / puhdistan kengät aina aika-ajoin. Tuulettaa voi vaikka joka käytön jälkeen, yöksi vain pihalle tai parvekkeelle ja pohjalliset irti. Tämä on hyvä tapa varsinkin, jos panostaa laadukkaisiin kenkiin ja täten maksaakin niistä jonkin verran. Suosittelen!

Oliko muuten teille tuttu tuo TOMSin One for One -hanke?

Sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia :

 1. Yhdet Tomsin perustossut on kulkenut matkassa jo muutaman vuoden, eilen sitten kasvatin kokoelmaa peräti kahdella parilla :D Nää on täydellisiä kesäkenkiä, niin pehmeitä ja huolettomia. Ja plussaa tietenkin tuo One for one -hanke.
  Tomsin omilla sivuilla on tosi kivan näköisiä malleja, oon harmitellut kun myymälöistä ja nettikaupoista ei löydy juuri niitä kivoimpia yksilöitä. Nyt iskin kuitenkin kultasuoneen Halosella, kun löytyi sen perusmustan lisäksi pari muutakin väriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Nina! Kiva että löysit mieluisia :) Kiitos kommentista!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.