sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Pientä uutta kotiin

Suurimmat uudistukset ja huonekaluhankinnat tehtiin muuton yhteydessä, noin puolitoista vuotta sitten. Tänä vuonna ollaan tehty pieniä muutoksia kotiin mm. tekstiiliuudistuksilla ja piensisustuksella.

Maaliskuussa laitettiin makuuhuoneeseen uudet verhot ja työhuonekin sai vihdoin verhot ikkunaan. Valitsin molempiin huoneisiin paneeliverhot, sillä ne olivat mielestäni siistimmät kuin perinteisen sivuverhot. Makuuhuoneessa oli ennestään liian pitkät sivuverhot, jotka nuolivat lattiaa keräten pölyä - nyt onkin ihanaa kun ikkunoissa on siistit paneeliverhot, jotka toivat kivaa yksinkertaisuutta huoneeseen.

Vaihdoin myös makuuhuoneeseen uuden valaisimen, eli yöpöydälläni olleen Pentikin pallovalaisimen tilalle laitettiin työhuoneesta ylimääräiseksi jäänyt lattiavalaisin. Tällaisilla pienillä muutoksilla ja sisustusesineiden ja huonekalujen vaihtelulla saa kivaa piristystä aikaan.


Makuuhuoneen paneeliverhot eri värejä alessa alk. 6€ / 2 pkt täältä

Ollaan laitettu työhuonetta uusiksi aikalailla tässä alkuvuoden aikana, ja koska Tuukka viettää siellä enemmän aikaa kuin minä, on luonnollisesti hän saanut olla enemmän äänessä ko. huoneen suhteen. Tosin kaikki valinnat on tehty siltikin yksimielisyydessä, meillä onneksi maku kohtaa aika hyvin keskenään. Jos huone olisi yhteisessä käytössä, olisin ehkä valinnut joitan juttuja erilailla, mutta koska tosiaan hän majailee siellä enemmän ja itse en lähes ollenkaan, annoin periksi helpolla ;)

Työhuoneeseen laittamamme vaaterekit saivat kaverikseen jo aiemmin uuden työpöydän ja nyt oli verhojen, maton sekä valaisimen vuoro.


Valaisin oli näköjään jo loppuunmyyty, mutta tämä lattiavalaisin on siis samaa sarjaa, kuin tuo meidän pöytävalaisin. Työhuoneen paneeliverhot ovat pellavavoileeta ja löytyvät täältä.
Jos olet muuten yhtään samanlainen lamppufriikki, kuin mitä minä ja Tuukka, kannattaa kurkata Elloksen valaisinvalikoima. Se on todella laaja ja ajankohtainen. Trendikkäitä valaisimia löytyy vaikka kuinka. Voi kun tasoja riittäisi, laittaisin mielelläni vaikka 20 valaisinta eri puolille kotiamme.

Koodilla: 335403 -30% alennus ostoskorisi kalleimmasta tuotteesta

Ehdot: Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 30.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin


Täällä on viikonloppu mennyt todella mukavasti, nukuin molempina öinä pitkät, tarpeeseen tulleet yöunet ja vaikka eilinen olikin vilkas päivä, oli se samalla rento ja rentouttava. Kävin tosiaan aamupäivällä ihanassa kasvohieronnassa ja sen jälkeen mentiin nauttimaan mahtavasta säästä ja pestiin ja siivottiin auto. Ero oli jäätävä. Autopesujen jälkeen tultiin kotiin ja jatkettiin siivousintoa täällä, ja illemmalla yhdeksän maissa lähdin vielä istuskelemaan hetkeksi ystäväni luo. Ystäväni oli tehnyt ruokaa 100% pavusta valmistetusta pastasta ja on kyllä pakko todeta, että se oli todella hyvää. Aion hankkia tuota ihanaa pastaa kotiinkin ja kokkailla. Laitan teille myös reseptiä tulemaan heti kun saan aikaiseksi - täysin vehnätön ja gluteeniton 100% soijapavuista valmistettu pasta sopii varmasti monen elimistölle.

Miten teidän viikonloppu on sujunut? Nyt toivottelen kaikille oikein mukavaa viikonvaihdetta! :)

Sisältää mainoslinkkejä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.