maanantai 18. huhtikuuta 2016

Olohuoneen uudet "riski"verhotValkoista, valkoista, valkoista - se tuntuu olevan tämän hetken trendiväri, ja itsekin rakastan vaaleita sävyjä. Mutta jollain tapaa kokovalkoinen alkaa tulla korvista ulos (omassa kodissani) ja kaipaan syventäviä sävyjä valkoisen seuraksi.

Kaipasin ikkunoihin vaihtelua, mutten halunnut kokonaan luopua valkoisista verhoista. Siksi päätin lähteä hieman riskillä tilaamaan valkoisten, hieman paksumpien verhojemme kaveriksi ohuemmat, beigen sävyiset verhot. En ollut varma miten eri materiaalien yhteensopivuus tulee onnistumaan, mutta päätin silti tilata verhot.

Lopputulos oli yllättävän kiva ja mielestäni tummemman sävyn läpinäkyvyys tuo vain kivaa kontrastia. Kesää kohti kun mennään, ovat täysin peittävät verhot mielestäni huono ratkaisu - rakastan valoa, erityisesti luonnonvaloa.

Jos muuten kaipaa vinkkejä tai uutta tietoa liittyen verhojen valintaan, kannattaa kurkata Elloksen hyödyllinen verho-opas. Alla vielä omat suosikkini verhovalikoimasta.
Kirjoittelin aiemmin meidän makuuhuoneen paneeliverhoista ja päätin, että tarvitaan vielä molemmille puolille yhdet paneeliverhot lisää. Tilasin ne samalla kertaa ja tässä lähipäivinä pitäisi ne asentaa. Paneeliverhot toimii mielestäni todella kivasti nipsuillakin, jos ei halua / pysty asentaa paneelikiskoja.

Seuraavaksi tekisi mieli alkaa miettiä terassin ja pihan "sisustusta", ainakin haluaisin hankkia joitain kukkajuttuja ja lisäksi pehmusteita tuoleille. Aurinkopedeillä meillä onkin jo pehmusteet valmiiksi viime vuodelta. On se vaan piristävää, kun kesä tulee!


Sisältää mainoslinkkejä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.