sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Katkos

Tiedättekö, kun yksi pieni asia menee pieleen, alkaa oikea lumipalloefekti ja moni muukin asia tuntuu menevän päin peetä samana päivänä? Mulla oli tällainen päivä eilen. Eilisen ohjelmassa oli vaikka ja mitä, ja kesken kaikkien valmisteluiden, ihan puskista, pamahtaa sähkökatkos päälle. Tukka märkänä, täysin valmistautumattomana ja tiukalla aikataululla se tuntui kyllä isolta ongelmalta, vaikka samalla naureskelin, että aikamoinen ensimmäisen maailman ongelma se tämäkin on. Se on vaan fakta, että nykypäivänä moni asia pyörii sähkön ja netin ympärillä. Meillä siis kosahti myös netti samalla hetkellä, eikä toimi edelleenkään. Nytkin tässä kirjoittelen kännykästä jakamallani yhteydellä - thank god for 4G.

Jotenkin eilen sattui vaan niin monta pientä ärsytystä herättävää asiaa ja mikään ei meinannut toimia, että tällaisen, normaalisti 99% positiivisen ihmisen suu oli sellaisella norsun kamelinvarpaalla että. Onneksi ilta oli todella onnistunut ja tuli sitten vastapainoksi naurettuakin paljon. Ystävät ne yleensä pelastaa tilanteen kuin tilanteen.Eilen oli ekaa kertaa "tennarikeli", eli tiet oli suhteelliset sulat, eikä ollut märkää. Kuvistakin näköjään huomaa, että ei ihan hirveästi tätä tätiä hymyilyttänyt vielä tuona hetkenä.

Ihana auringonpaiste on hellinyt meitä ja kevät ja tuleva kesä ovat kieltämättä kovasti jo mielessä. Ollaan myös lähipäivinä saatu tulevaisuudensuunnitelmia hieman selkeämmiksi ja käyty mielenkiintoisia keskusteluja tuon rakkaan kanssa ja täytyy sanoa, että olen sisäisesti aika todella innoissani siitä, mikä meitä vielä odottaa. Jotenkin sitä vain välillä herää siihen, että me ei todellakaan olla tällä maapallolla ikuisuutta, ja tämän meille suodun elämän aikana pitää tehdä jotain, jonka vuoksi elämä on ollut elämisen arvoista. Uusien kokemuksien hankkiminen ja oman elämän eläminen juuri sellaisena, kuin toivoo, on joskus haasteellista, mutta niin sen kaiken vaivan arvoista. En halua herätä eläkeikäisenä ja tajuta, että en ole elänyt täyttä elämää - toista mahdollisuutta kun meistä kukaan ei saa.

Tällaisia juttuja kuuluu tänne, nyt levätään vielä tämä ilta ja aloitetaan taas uusi työviikko uudella energialla. Toivon kaikille mukavaa viikonvaihdetta ja sunnuntai-iltaa. :)

6 kommenttia :

 1. Muistelisin että ehkä ainakin vanhan blogin puolella on tätä kysytty, mutta tän tekstin innoittamana kysyn uudestaan (vaikkei kaikki pidä tätä soveliaana); onko teillä suunnitelmissa perheen lisäystä? 😊 mulla on kolme pientä, alle neljä vuotiasta ja äitinä olo on kyllä ihanaa ja niin palkitsevaa. Ihan mun juttu. 😄 Hyvää alkavaa viikkoa ja kevättä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ihana kuulla, että olet saanut äitiydestä paljon <3 Tosiaan tämä kysymys on hyvin henkilökohtainen, ja moni ei varmasti toivo kyselyitä. Meillä ei ole ainakaan vielä perheenlisäys suunnitteilla, ja jos joskus tulisi olemaan, en usko että siitä blogiin kirjoittaisin lainkaan :) Lapset ja raskaus ovat kuitenkin niin henkilökohtainen asia. Kiitos ja sinne myös mukavaa alkanutta viikkoa! Kiva kun kävit kommentoimassa :)

   Poista
 2. Tulevaisuuden suunnitteleminen ja siitä puhuminen rakkaan kanssa on kyllä jotenkin kutkuttavaa ja kivaa, mitä kaikkee sitä onkaan vielä edessä :)

  Onneksi loppuilta sujui hyvin kaikesta huolimatta! Jälkeenpäin sitä varmasti aina naurattaa et miten on voinut olla jostain niin kiukkunen tai turhaantunut :D

  Kesää kohti mennään, aurinkokin paistaa päivä päivältä pitempää ja lämpimämmin.

  Kivaa viikonalkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se! Totta turiset :) Kiitos sinne myös!

   Poista
 3. Eli jään odottamaan uutisia perhenlisäyksestä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, lue tämän postauksen ensimmäinen kommentti ja vastaukseni siihen. Sitä saat odotella :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.