perjantai 18. maaliskuuta 2016

GIRLY FRIDAY

Osa kuvien kynsilakoista on saatu blogin kautta testiin.
Tänään on perjantai, ja se tarkoittaa mm. sitä, että on aika valita viikonloppukynsille väri ja tyyli. Heh, ehkä vähän naurettavaa, mutta itselle tämä on sellainen kivan rentouttava perjantaihetki, kun saa näpräillä hetken aikaa tyttömäisiä juttuja ja nauttia viikonlopun aloituksesta. Oon aika ihastunut tuohon uuteen, suloiseen meikkipussiini, se päätyi kynsilakkapussiksi ainakin nyt alkuun.

Mulla on ollut eilen ja tänään koko kroppa ihan jumissa, eilenkin iltalenkillä huomasin portaita ravatessani, että ei jalka nouse normaaliin tapaan. Kyllä se siitä vetryy varmasti pian, kun ei pysähdy vaan liikkuu ja muistaa venytellä. Jouduin eilen pitämään töissä pienen jumppatauonkin, onneksi löysin toimistolta hyvän kepin jumppaa varten. Toisaalta, nuo jumppahetket pitäisi ottaa kyllä ehdottomasti päivittäiseksi rutiiniksi töissäkin, lähtee veri kiertämään ja jaksaa taas paremmin istua paikoillaan.

Viikonlopusta tulee kiva, tiedossa on kaverin juhlat ja olenkin niitä valmistelemassa huomenna jo päivästä lähtien - blogi hiljenee siis viikonlopuksi, ainakin sunnuntaihin asti.

Nyt alan laittamaan purtavaa, perjantairuoaksi on mausteisia chicken wingsejä (nam!) ja fetasalaattia, masu kurnii jo siihen malliin, että täytyy mennä patojen ääreen. Oikein ihanaa viikonloppua teille ja kiitos kaikista kivoista kommenteista, joita olette laittaneet täällä ja myös Instan puolella! Toivottavasti teilläkin on kivoja viikonloppusuunnitelmia?! :)

4 kommenttia :

 1. Mitkä värit! Mulla ei ole muuta suunnitelmaa, kun mahdollisesti käydä ostamassa uusi laukku! Tykkään viikonloppusin vaan olla ja nauttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelmat kuulostaa oikein hyvältä! :) Millaista laukkua olet hakemassa? Noista ihanista väreistä huolimatta päädyin tällä kertaa mustiin kynsiin!

   Poista
  2. Vaihtelua arkeen, en ole ostanut mitään puoleen vuoteen :3 varmaan suuntaan espalle ^^ siellä ainaki valinnanvaraa on liikkeissä. Voi kun mullakin ois mustaa lakkaa:( ei löydy kun punainen :D

   Poista
  3. Espa on aina hyvä idea! 😉

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.