perjantai 26. helmikuuta 2016

Viikonloppukynnet

Kuten tässä postauksessa kerroin, lakkailen itse usein rakennekynsiäni. Tällä kertaa teki mieli laittaa viikonlopuksi vähän blingiä. Tekemistäni yksivärisistä kynsistä oli helppo muokata hieman näyttävämmät lisäämällä glitterlakkaa ja timangeja.Kynsissä käytin Yves Rocherin sävyä nro. 27 Pâle Rose ja kimallekynsissä laitoin tämän YR:n lakan päälle paksun kerroksen Lumene Gel Effect kynsilakkaa sävyssä nro. 13 Hetken Lumo / Magical Moments. Yksivärisiin kynsiin liimailin vielä pienet strassit tuomaan pientä extraa.

Kynsilakat saatu blogin kautta testiin.Tänään olen taas toimistolla ja työmode päällä ihan kunnolla - ihanaa päästä kodin seinien sisältä ulos! Töiden jälkeen aion silti ottaa vielä iisisti ja löhöillä sohvalla, jotta jaksan huomenna mennä ystäväni illanistujaisiin.

Tämä oli nyt tekstisisällöltään hyvin lyhyt postaus, mutta nyt ei kerkiä runoilemaan enempiä. Mukavaa alkavaa viikonloppua! :)

4 kommenttia :

 1. Moikka,
  tulipa sellanen kysymys, että miten saat glitterlakat veks ilman, että menee hermot ja vanu repeilee + sitä on glittereineen joka paikassa? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glitterit viilaan aina pois! :) Tähän pitää vaan olla hyvä viila apuna. Kiva kun kävit kommentoimassa, hyvää viikonloppua! =)

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! Minäkin tuskailen aina glitterien kanssa, nyt siis vaan hankkimaan hyvä viila siihen tarkoitukseen! :D

   Poista
  3. Hyvä jos oli tarpeellinen! :) Suosittelen kynsiteknikkojen käyttämiä viiloja, jos netistä vaikka löytyisi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.