keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Kuulumisia

Heh, otsikko on kerrassaan hurmaava. Mulla on ollut kolme päivää täysin tyhjä pää. Tai ei oikeastaan ole ollut, mutta aina kun avaan bloggerin editorin, pää tyhjenee ja istun koneen edessä pitkiäkin aikoja saamatta sanaakaan ylös. Joskus tulee tällaisia hetkiä. Mulla olisi vaikka mitä kerrottavaa, mutta se vaatii valokuvia ko. asioista ja valokuvaamiseen tarvittaisiin päivän valoa, jota tällä hetkellä ei arkisin juuri näe. Ehkä viikonloppuna saan taas kuvattua materiaalia blogiin. Siihen asti mennään Instakuvilla. I know, tyhmää mutta parempi kuin pelkkä teksti.

Lisää kuvia: @cavagram2 Instagramissa :)Tänään oli töissä "muuttopäivä", meillä muutti pari osastoa päittäin paikkoja ja meidän huoneeseen muutettiin järjestystä. Yllätykseksi meille oltiin järkätty ihana salaattilounas, joka tuli kyllä oikeasti tarpeeseen, sillä puolen päivän maissa alkoi jo kummasti se kantaminen ja roudaaminen nälättää. Iltapäivällä oli tarjolla myös miljoonaa eri pullaa, mutta oon pitänyt nyt aika tiukasti kiinni siitä, etten syö arkisin lainkaan herkkuja, ja viikonloppuisinkin kohtuudella. Siispä valitsin pähkinät pullien sijaan.

Mun pitäisi mennä mittailemaan alakertaan sekahuonetta ja mallailla huonekaluja sinne. Lauantaina on tarkoitus mennä ostamaan puuttuvat kalusteet ja haluaisin saada huoneen vihdoin kuntoon. Perhana, kun on kestänytkin. Yleensä olen kaikki heti nyt-tyyppiä, mutta tämä ajan rajallinen määrä on asettanut pieniä esteitä normaalille toimintatavalleni. Heh.

Vietän ensi viikolla syntymäpäivääni, keskiviikkona tulee taas yksi vuosi mittariin. Ja ensi viikon lauantaina juhlistan sitä surutapahtumaa isolla ystäväporukalla, ihanaa nähdä kaikkia rakkaita ja sellaisiakin, joita näkee muuten harvemmin.

Mutta nyt taidan olla reipas ja napata mittanauhan käteen ja suuntaan mittailemaan alakertaan. Mukavaa iltaa teille ja palataan taas pian :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.