maanantai 29. helmikuuta 2016

Keväisempi ilme keittiöön

Kun tähän kotiin lähes 1,5 v sitten muutettiin, läntättiin keittiöön vanhasta kodista tuotu seinäkello. Se oli musta ja siinä oli numeroiden paikalla timantit. Ihan kiva kello, mutta ei oikein sopinut yleisilmeeseen. Ja tässä sen taas näki, kuinka kauan jonkun pienenkin asian hoitaminen voi kestää - kun se ei ole välttämätöntä.Noh, vihdoin sitten viime viikolla tein löydön ja tilasin kellon, hieman riskillä Ellokselta. Riskin siitä teki siis se, että netistä kun tilaa, ei voi olla ihan varma onko tuote varmasti omaan kotiin sopiva. Paketti tuli kahdessa päivässä perille ja asettelin kellon paikalleen. Aluksi tuntui todella oudolta katsella keittiöön, koska ennen on nähnyt mustan läntin seinällä. Uusi kello on raikas, lähes saman sävyistä puuta, kuin meidän keittiön tasot. Se sopii mielestäni keittiöön todella kivasti, eikä lähtenyt palautukseen. Ja kaiken lisäksi pidän kylmän seinäsävyn ja lämpimämmän sävyisen kellon yhdistelmästä.>>> Woodly seinäkello löytyy täältä <<<

Pakko olla rehellinen ja sanoa, että alkuun en ollut tästä kellosta ihan varma. Tilasin sen pienellä jännityksellä ja alkuun se näytti niin oudolta - jotenkin puun sävyiset sisustusesineet tuovat samalla mieleen lapsuuden ja samalla taas ne ovat mielestäni nousemassa taas sisustustrendiksi. Nyt kun olen katsellut kelloa jonkin aikaa keittiössämme, alan pitää siitä päivä päivältä enemmän. Pienilläkin muutoksilla saa kivaa piristystä aikaan, ja sitä onkin ollut ilmassa kotimme jokaisessa huoneessa tässä kevään korvilla.Pussilakanasetti täältä / Slow Down -koristetyyny täältä

Palkkapäivän kunniaksi pitää ehkä hieman tänään selailla Elloksen makuuhuone -tuotteiden valikoimaa - Pilvi perkele on nimittäin syönyt meidän päiväpeittoon kaksi isoa reikää, joten päiväpeitto pitäisi ehkä päivittää ;)

Ja tässä vielä hyvät alennuskoodit!

Alennuskoodi: 335426 - saat 20% alennusta koko tilauksestasi, koskee myös huonekaluja!
Ehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisustustarvikkeita, sisävalaisimia, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 6.3.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Jos olet suunnitellut tilaavasi jotain Ellokselta, kannattaa hyödyntää alennuskoodi: 335403 - koodilla saat huiman 30% alennuksen tilauksen kalleimmasta tuotteesta.

Alennuskoodin ehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 30.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Pirteää alkanutta viikkoa! :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

9 kommenttia :

 1. Tosi kiva kello ja sopii hyvin paikalleen :)

  Noiden pikkujuttujen hoitaminen on kyllä välillä ihan älyttömän hankalaa!

  VastaaPoista
 2. Käytin hyödyks just sen viime ellos-koodin minkä jaoit meille, saatiin päiväpeittoo ja uutta lakanaa, kiitos siis siitä! Itseasias juurikin noi harmaaraidalliset pussilakanat tuli meille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Tosi kiva kuulla, että siitä oli hyötyä - Elloksella on tosi usein loistavia kamppiksia ja itsekin hyödynnän niitä usein! :) Kiva kun kävit kommentoimassa.

   Poista
 3. Hienosti sopii kello keittiöön :)
  Ja voi Pilvi perkele :'D <3
  Kiitos koodista, tulee tarpeeseen! Ostin juuri ensimmäisen oman asunnon ja kyllä tähän sisustamiseen saa rahaa kulumaan ihan mukavasti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mona! Suuresti onnea uuteen kotiin <3 Ja jep, eikä se rahanmeno ihan nopeasti lopukaan! :D Nimim. kokemusta on. Kiva kun kommentoit! :)

   Poista
  2. Kiitos paljon! <3
   Voin vaan kuvitella, mihin tää rahanmeno vielä yltyy! Kaikki tarpeellinen tuntuu puuttuvan :D

   Poista
 4. Olen pitkän aikaa etsinyt puista kelloa, mutta mikään ei ole ollut just se oikea - tämä on! Kiitos siis suuresti! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.