torstai 28. tammikuuta 2016

Täällä tulvii

Hyvää iltaa :) Täällä odotellaan jo illan Voice-jaksoa innolla. On ollut jotenkin vaikea muistaa että se tulee nykyään torstaisin ja perjantaisin, mutta tänään muistin jo heti aamulla että pitää laittaa telkkari päälle kasilta.

Vesisateesta ja tulvasta huolimatta mulla on ollut sään suhteen jotenkin tosi hyvä mieli, kuulostaa aika kamalalta, mutta totta se on. Se kertonee ehkä siitä, kuinka paljon inhoan kylmää ja pakkasta. +3 asteen lämpötila näyttää mittarissa helteeltä tällä hetkellä. Mulla on luottokengät, Guessilta pari vuotta sitten ostamani saappaat, jotka ei näytä kumppareilta, mutta todellisuudessa ovat sellaiset. Ne ovatkin olleet näillä keleillä ihan voittamattomat ja hymyssä suin voin tepastella lätäköissä, kun muut pomppii gasellin lailla ja kastelee sukkansa. Käykää ihmeessä kurkkaamassa Instagramistani, miltä eräs kävelypätkä näyttää matkallani toimistolle. @cavagram2 nimellä löydät Instagramini :)

Lauantaina olisi tiedossa ystäväni tuparit, ja eivät muuten ole ainoat tuparit tässä porukassa tänä keväänä. Nimittäin neljä läheistä ystävääni muuttaa / on muuttanut tässä kuukauden sisällä ja se tarkoittaa paljon juhlia keväälle. Tuntuu, että vuodenvaihde on aheuttanut paljon muutosta monien elämässä, eikä mitenkään kevyitä muutoksia, vaan juurikin esim. uuteen kotiin muuttoja tai pariskuntien suuntien erkanemisia.

Sellaisia kuulumisia tänne, nyt vähän eri aiheeseen..

MYYNNISSÄ GC DIVER CHIC RAINBOW PYTHON RANNEKELLO
Haikein mielin olen päättänyt myydä tämän kaunottaren uudelle omistajalle. Jotenkin kuluneen vuoden aikana olen käyttänyt yhä vähemmän ja vähemmän kelloja, eikä tätäkään siis tule käytettyä, vaikka kuinka kaunis onkin. Alla infot:

Gc Diver Chic Rainbow Python rannekello nahkarannekkeella. Ranneke mukautuu ihanasti oman ranteen mukaan ja pehmenee käytössä paljon. Kello on priimakuntoinen ja toimii moitteettomasti. Kellotaulun leveys on ilman nuppia 3,8 cm ja nupin kanssa 4,3 cm. Kellossa on laadukas, sveitsiläinen koneisto. Kellon lasi on safiiri kristallia, sekin kestävä. Water resistant 100 m.

Aivan ihana kello kevään ja kesän lähestyessä piristämään asuja. :)

Kellon ovh. 550€, itse olen ostanut -50% alella tämän, ja olen kellon ensimmäinen omistaja. Myyn kellon tarjousten perusteella, tee rohkeasti tarjous, sillä pääasia on että kello pääsee uuteen, hyvään kotiin.

Kaikki kyselyt ja tarjoukset sähköpostilla: kristiinamu (at) gmail.com

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.