keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Aurinkoinen keskiviikko


Tänään on ollut kaunis ja aurinkoinen päivä. Olen työskennellyt tänään etänä kotitoimistolta ja kävin hetki sitten tuulettamassa aivoja ulkona. Otin kameran mukaan, ajatuksissa napata muutama kuva tämän vuoden talvesta muistoksi. Ulkona on täydellinen sää viettää aikaa ja ihastella kaunista talvea. Kun helmikuu lähestyy, alkaa myös aurinko tulla esiin yhä useammin. Tällainen talvisää on mielestäni täydellinen, ei liian kylmä, ei tuule ja aurinko paistaa. Tuuli, sade ja liian kova pakkanen ovatkin niitä tekijöitä, jota tekevät minusta ei-talvi-ihmisen, mutta joskus on hyvä muistaa myös talven kääntöpuoli ja nauttia siitä.

Pienen happihyppelyn jälkeen jaksaa taas keskittyä tuijottamaan tietokoneen ruutua ja aivot toimii paremmin.

Meille muuten tuli juuri Elloksen lähetys, jossa on meidän uudet vaaterekit! Täytyykin koota ja laittaa tuo työ-/pukeutumishuone - tai mikä ikinä onkaan pian kuntoon, jotta saan kuvattua sen tänne blogiinkin :) Vielä pitäisi metsästää suuri peili yhdelle seinälle, sitten alkaa olla valmista.

Nyt täytyy jatkaa hommia, piti vaan tulla jakamaan tämä ihana auringonpaiste kaikille, jos vaikka jossain kolkassa se ei ole tänään paistanut! Mukavaa päivää ja käykää ihmeessä tekin nauttimassa hyvästä säästä, jos on mahdollista :) Huomiseen!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.